Ти на оној Ортоуатевр му веруваш таму до дискутабилни сознанија, за овиЈА не ти верувам сега. Не дека не ми се познати де, во познатите ми се, не ми се анонимни, ама не. Сакам некој што прави роустинг на булшитот. Пошо ме омекнавте мене фаќајќи ме у ранлива фаза, па почнаа сите да ми се какаат на глава тука. Доста ееее....
Добро бе луѓе, дали имате живот, врски за на форум?! Какви работи имам во животот, форумов ми е зезање, издувен вентил, бегање од реалноста, жалосно како толку сериозно се сфаќа сѐ, ама што вика Биља книги не сте читале.
Мори бев да проверам Орто шо кажа, се' си беше легитимно. И ако Ката не роуста булшит, не зезај. Аман заман мор за моја љубаФ
Абре бев у црква, попО ми рече не мора и после уште еден поп ми потврди. Се' си е легитимно бар според поповиве
Ај дека ти чини сега така, затоа така го толкуваш, убаво те поучиле, ама ќејфот ти го сториле. Не гласам за сомнителни фејковачииии!!! Точка.
Врски маче, мк форум е ова, мора се со врски. Кој нема врски, може кеш ќе упали. Шта чеш, сечија реалност е субјективна.
Еј. Опциите беа: на еден неодач у црква да му напраат атер или да продолжи да биде неодач. Бизнис маќе. Се' е бизнис. Ем на попис ме имаат, ем ќе им одам