Од штабот на Кате даваме тегла корнишони за секој гласач. Кате не јадела и остана зимницата. @KateKane Гласам наградата да е поќе корнишони за да имаме пак за изборите в година. Благодарам. Реално во корист ни е ngl
Еден лик во чии постови многу често се пронаоѓам. Често се прашувам дали е реална Во секој случај,со нетрпение и го очекувам секој пост и ја читам во еден здив. @gjoker4e Секогаш успева да ме насмее @NarCis@ Мило ми е што повторно е активна,ми недостигаа нивните постови за трите принцези. @danichap Ќе ја испочитувам нејзината желба и овој пат нема да ја номинирам ама во секој случај незаменлива @flower30 Ти ги посакувам сите убавини. Штета што доста квалитетни членки се помалку ги има.
@KateKane Мило ми е што се одлучи за изборов годинава, е сега дали тоа што јас те поддржувам ќе ти помогне или одмогне не знам. @theowndemon исто така обожавам да ја читам, секогаш интересни теми и постови. И @NarCis@, секогаш добар хумор.
Третата мора да сум ја. То уникатна то красна. Нема друга на форумов со овие карактеристики. Се зезам секако. Дај си пет И јас се одважив и номинирав. @NarCis@ пошто не е само добриот хумор, туку е цело пакетче. Од хумор, од карактер, став. Сериозна и забавна во исто време. Да не спомнувам што е начисто одлепена и луда и ја обожавам. Тука ќе застанам. Со втората и третата сум немала некоја дебата лично, ама каде и да сум ги сретнала и двете се со многу пристојни, коректни и одмерени ставови, и иако напати не сум се сложила со истите шират некоја убава енергија низ форумов. @Angie1432 @Ugly Duckling Гуд лак!
Нема кој шо можи да речи или напрај кога поткупваме гласови со корнишони. Сакам да кажам, Селти ќе бидиш прва дама.
Чекај, мора да глумам мистериозна и недостапна, не можам одма да враќам, така рече Бриџа Пс сакам корнишони