Да можев да си го сменам целосно името, Катерина Мицкоска-Вучиќ имаше да се пишам на СВЕ. Мице ми е сепак најголема љубов, не си го давам за ништо
Дојде време и јас да гласам Првиот глас ми оди секако за @KateKane , мојата единствена номинација која се најде на листава и сосема си заслужува победа. Напред Кате! Вториот глас ми оди, како што ветив, за @Mantub А за третиот глас немав идеја и затоа не гласав до сега . Но, откако вчера Нарцис се понуди да асистира во однос на семафорите, гласот секако ми оди за неа. @NarCis@ , не заборавам јас предизборни ветувања
Ќе има и кружни, и цик-цак, и во форма на јаболче текови. Сѐ ветувам дека ќе има, предизборната кампања ми е ко на Интегра. Уште да победев А денес не треба да е предизборен молк?
Предизборен молк е пред да почне гласање, Нарцисо. Утре да има постизборен молк најарно, откако ќе се соопштат резултатите.
Да ви кажам овогодинешниве номинирани, ни срам ни перде, ГЛАСАЈ ЗА МЕНЕ. Ни лажна скромност, ни малку да се суптилни, не. Нарциска, полека но сигурно ќе ти ја земам бронзата
Леле да, дека сум многу возбудена Штом не си гласавме сами за себе, арни сме Инаку земај сесре, за тебе ич не ми е криво