Еве од вечерва. Моја грешка, мислев намалена беше на 1.49 пошо генерално толку е, толку ја земам околу евро ипол. И тоа класа 1. Денеска баш праев паста со брокула сос. И сеа си земав пак. Спојлер Знам дека темава не е за ова и знам дека се збори дека е доста е оскапена храната таму, ама јас сум запрепастена моментално.
Зошто мислам дека и лани се водеа слични муабети за брокула, зелка, киви и слично? Ај, малку поинвентивни бидете. Се повторувате
Сори нот сори, ама со мемиња не се подгрева атмосфера. Мене не ми се ни смешни. Драма фали, ама фалат и ликови за истата. Не е проблем што Реин номинираше, туку што никој не пишува. Зошто? Ваљда знаете. Од почеток сум овде, откога се отвори форумот и годинава досега е најтапа. Ај може ќе се смени нешто во последен момент.
Годинава е тапа јер една од банираните нема фанови, со кој да се расправаат фановите на Бриџит? Лани кога беше со Вајлд, колку-толку имаше диверзитет, годинава мислам сите сме обединети на чија страна сме.
Допринесете да се подгрее, на овај или онај начин. Освен то шо секој трет пиши дека не му е забавно, друго не видов.
Па да бидеме реални не е само годинава. Секоја година е потапа од претходната. Може фемина треба да се запраша зошто е тоа така. Форумов вегетира и нема никаков нов апдејт и новина со години, само членовите го раздвижуваат. А одговорност од претпоставените према членовите кои всушност и го праат форумот никаква и нивните барања не се слушнати.
Хуморот ви е на нивоУ Дај бидете покреативни @Ketchup реков, вие секоја година сте за истата, ама некако слабо ја гласате
Јас ланската година не би ја категоризирал ко досадна, што ви е. Членки што со години ги немаше, направија камбек за да ја бранат Бриџит. Ова не е никаков шејд, само ко да сте заборавиле кои убедувања беа, дали треба, или не треба да е она форумџика на годината, страници, страници... Плус со Кате не беше голема разликата, после ако не ѝ одземаа гласови нешто. Ама како и да е, далеку од досадна. Ние во кланот секоја година имаме неколку фаворити, така да и ланската можам да ја наречам успешна.
Јас номинирав 3 "тетки" иако мислам дека едната е помала и од мене Не се само во 40ка.. Не се кај младите АМА се секаде по форумов и иако не секогаш се согласувам со нивните мислења, водат издржани дискусии па ете според мене заслужиле да ги номинирам Знаеме зошто од година во година е се потапа.. Да не се правиме луди