Стратегии и магла на политички партии не ме интересираат. Ама знам дека на форумските избори одиме на сигурна победа .
Ако може за мене една тетоважа со бројот 9 и да е онака до неа Мицковски ама 9 да е поголем од Мицко.
Да ви кажам право, годинава не подкупувам гласачи, од проста причина што не знам кој е подарокот од Фемина. Нека кажат на почеток за да знаеме али вреди, али не вреди да тераме кампањи. Неколку години го зборам роботот правосмукалка, сите глуви и слепи се праат. Не е ок. Ми поминува времето на популарност, а јас останав неусисана
Денес се разбудив и одбрав хаоседноставно мир не беше опција, мислам дека многу луѓе не можат да ми простат се шо прам/постирам денес.
Имам тостер, и тоа и за тостови, и за јајца, и за скара. Немам веќе место во кујна за кујнски гаџети, ќе треба по плакари кај алиштата да редам тенџериња, чаши и миксери. А за роботот си најдов и место, на убаво ќе му биде, кај што не е темно, има доволно светлина, а истовремено и не бие директно сонцето. Нема промаја, а има проток на воздух. Идеално за роботче.
Види ги бе какви се сите. Па на поклонет коњ во заби не се гледа бе дечки. Јас не би сакала ни награда. Сакам мир во светот! Спојлер се зезам. Кеш сакам. Муахахахахаха