Форумов конечно ја доби формата која раководството одамна ја посакуваше: главна да е темата за снаи и свекрви, слики и пофалби од тоа кој што си купил/зготвил и црна хроника. Така и темата, цути од ентузијазам. Ако ви е, продолжете да ги банирате сите членки/членови со мислење и хумор, останете во добро расположение со lame jokes и политичка коректност. Среќни празници!
Апсолутно, форумов замира ради забрана на политичка коректност. /s Форумов може да има 100 причини поради кои замира но политичка коректност не е дел од тие 100. Впрочем, не само што не е причина, туку е и еден од ретките онлајн платформи (после Кајгана и Твитер после купување од Илон Маск) што во 80% од случаите не брише говор на омраза и политички некоректен говор.
Михајло likes this. Уште утре му врти на Елончо да се договорат колку му вреди...чифлигот Ќе останам и јас неиспукана после, кој може со газдата да се заебава
Пред некој ден го мислев ова ама не го пишав. Мене искрено не ми недостига драмата што претходните години ја имаше на темава. Вака смирено, супер ми е. Отварам форум, читкам по нешо, читам што е пишано во темава, одредени мислења ми будат насмевка, особено тие со „тапа“ хуморот, како некои што би рекле. Можеби периодот ми е лош, нервозен, па ми треба нешто посмирено a забавно, не знам. Секако, ова е само мое (можеби непопуларно) мислење.
I beg to disagree, мојот бан од 3+Корона теми го докажува спротивното за невозљубеноста на форумов и политичката коректност. Ај погодете ми го стендот од 3 пати, уствари само две опции се, значи само од еднаш. Спојлер: . Кога сме веќе овде, наредна пандемија нема да ве дружам уопште, не морате да се грижите за банови и политички коректности. Е така. Во меѓувреме сукајте мустаќи за Тик-Ток трендови. Шо политичката некоректност и говор на омраза Фемина толерира иначе, тоа дека органска vajayjy Спојлер: . жаргонски израз за вагина & неорганска не се исто ли? Зборете ми за неправда и политичка некоректност о вие обесправени, и дојдете на моите органски гради да ве утешам. .
Ова ли е тој не баш креативен слеш тапа тумор што беше спомнат. Биди без гајле да сме живи и здрави, има кандидати што сакаат.
СКАНДАЛОЗНО: Членка од Форум Фемина која е во трка за форумџика на годината уапсена на граница (ВИДЕО) За која станува збор?
Мене ми е најубава годината кога победив, поточно периодот и номинации и гласање. Може е чудно ама кога заврши дури криво ми беше, ете, месец дена се мочав од смеење и после аш Едит. И ден денес знам да ја отворам и да се посмеам. Во цело црнило 2020та, мала светла точка беше.