А награда ќе има? Јас многу сакам да добивам награди оти ич не добивам Не е битно кое место сум, награда само да ми пратат
Никој не е должен циркузант да изиграва за да е забавна темата. Еве за да не е Демон, ти напрај да е забавно.
Еее па ти, материјалист еден. Луѓе кликаат на твоето име, ти награда, та награда. Награда ти е што народот те сака. Делумно Повеќе ги сакаат Јованти и Џој Они се ВМРО и СДСМ, а јас и ти партија на Власите и партија на Бошњаците
Само немој кабли Може и леб, салама и кашкавал за тостот на пример Од љубАв не се живее Нека ме сакат, ама и награда нека дадат. За целата претрпена душевна болка и стрес што сум на листата
Од сето мое огромно тригодишно искуство со избори на Фемина, не дека ти, ама кога победе таа година не се повторува . И ден денес знам да си ја отворам темата да ја читам, во многу ретки и досадни моменти Он топик, годинава се осеќам ко за некоја тајна мисија да гласаме . Тивко - тивко, полека, ко да ме демне некој и номинирав и гласав
W T F Како примети бе и како е могуче стварно? Се расипале математиките тука, ќе тера ова до 300% ко што тргнало.