Таму ставам само хрчаци сори Зависи за што Може парфемче да ми купите фала многу однапред. Burberry Her.
Јас уште чекам да ми кажете дали ќе се лапаме или не, да знам дали да се депилирам... Ај дечки малце посериозно ќе ве молам.
Јас имам само едно прашање, успат и ќе поставам уште едно за да не бидам превише оф. Дали победи мамичката? И зошто објавувањето е вечерта на НГ а не ден/вечер пред тоа, значи која е симболиката и што мењаат 24h? Честитки до победничката!
Па не знам оваа @NarCis@ со нас се договара на една страна, на друга страна на Михајло и Реин им се пушта. Ич неозбилна
Можеше многу подобро..додуша можеше и полошо. Но, реална слика на фемина момантално е, се некако мех...па така и изборот и добитникот. Како и да е, конградс
Чекајте другарки, полека. Уште лапам руска и кифлички. Не можам да мислам на друго лапање Спојлер Спојлер Спојлер Јас само победнички лапам, ама не знам како да им кажам
За останатото ќе се согласам, е сега за добитникот не баш. Мислам секој има право на свое мислење, нормално, така и ти. Морам disclaimer затоа што иначе секогаш се нафрлаат невистинити работи, ама овде се бира форумџика, што зборува, коментира, има свој став, дебатира. Со Јованти на 200 теми ќе се согласам и на уште толку нема, ама ќе и' прочитам мислење пошто има што да каже. Истото важи за целава листа погоре, со ниту една нема да се согласам секогаш и на сите теми, ама сите до една заслужуваат да се форумџика на годината. Мислам, Јованти нит ја номинирав, нит ја гласав, а и понатаму сметам дека е сосема заслужено. Мех е форумов и затоа ме нема, а за останатите што зборат дека "ок е да не се вади прљав веш" ќе се согласам, ама ок е и да се насмееме и да напишеме повеќе од 25 страни. Нема ентузијазам никаков и тоа е лошо. Мене не си ме лапала извини.
Само полека, без туркање. Асистентот направил превид кој е залапан, кој не, ама сѐ ќе биде средено до наредни избори.
Без драми , без кавги ,без непотребни смеи. Сосема заслужено ,честитки до Јованти и со здравје да се служи подарочето
Честиткии драга. Баш се радувам, навивав за тебе и за уште една мајќичка Преубав подарок си добила, браво за Фемина. А и браво за сите членки кои мирно и достоинствено ти ја доделија титулата, како и што заслужуваш