Чудна година. Имат снемано луѓе на темиве предновогодишни, освен тоа, фали некои луѓе тука да кажат некоја смешка. На пример, лани кога се испука некој дека за @KateKane гласало ни помалку ни повеќе туку ЛГБТ ЛОБИТО Фини времиња, спомени
Јас гласав за @KateKane и отпосле кога стави слика со саатот ѝ искоментирав дека има секси рака. Questioning my sexuality.. and my existence atm
Оти ми недостигаш и љубоморна сум. На Ката победата ја извојува лобито на 40-ка. Ние сме најјакото лоби на форумов, а и пошироко.
Иначе годинава таа што ќе земе награда, како награда за издржана оваа тема и за подобро здравје и бериќет - ќе добие од мене честење на бурек со јогурт/ајран (зависи со што милува)! Освен @theowndemon, неа на чорба од брокули ќе ја носам. Мртва озбилна сум иначе, освен поклон и четврт бурек ќе ќари!
Многу здрава омладина сте @KateKane @theowndemon, се брокули, корнишони, на еден не му текна во кафана да рече да одиме Добро ај Ката со бурекот се извади, ама и бурек не јадам @Angie1432 ти шо нудиш?
Ти си фина тетка. И Витамина исто, неа ја знам по сеќавање од минатата година, во меѓувреме ја немам видено. Добро рапува. А ти си добра тетка пошо ретко се караш. Други тетки не знам.