Јас мислам дека преку врски да и се даде наградата на @theowndemon . Секоја година е во трка за прва награда и никако да победи. @theowndemon преиспитај си ги друшките Само филмови ти прават, или еве не знам, лобито не ти е јако Се знае, да беа употребени сите сили досега ќе победеше. И запнале со 40 ка, а на листата и победници се од геј лобито Сега Анѓа ли ќе ја правете форумџика?
Нарциси за моето cow-че Другарка ти сака пиперка во павлака, пошто си ти на вода Значи @Ajronmen е подведувач на малолетните тетки од 40-ка
Прифати! Тебе и тетките од 40ка и девојките од ФМЌ те сакаат. Останатите кандидатки што се појавуваат се хејтани од едните или од другите.
O no, I know I'm flawless. Смеењето ми е оти е... Вистина. Вервајте ме, стар е. Само косплејнува ко млад.
А ние сме во таква возраст кај шо сакаме и помлади, и постари @Ajronmen де кажи во која декада припаѓаш, да ја разрешиме мистеријата околу возраста. Може и ти си тетин, а да не знаеш.
Јас мислам дека за демон би била најзаслужена наградата. Ако некој се труди да го оживее форумот, тоа е она. Ако некој не се кара и не провоцира туку се труди од петни жили да објасни, тоа е она. Реално, некои од нас(јас) сме тука за драма и не сме достојни за таа титула.
Не би се сложила. Тебе те има на најразлични теми од политика до здравство. Неа не. Како го оживува форумот? Не сум приметила.
На средина сум Не сум уште за во 40ка Не ја слушај @theowndemon , она глуми многу помлада од мене а и неа почнува да ја боли кичма
Ја се чудам и не можам да сфатам зашо таа фамозна група, тема или шо и да е почиња од 30 години. 30 години се блиску до 40? Предвреме ги остаревте луѓето.
Сум маќе крштена и обожавам корнишони и вода од корнишони. И јува пијам на екс, ќе го пресуштам купусот на моите
Затоа шо е за домаќини луѓе. Е сеа шо има на 23 мажени, деца, драми, и ја шо на 33 скоро сум студентка и си купувам различни боички и се радувам како забаваче, ич да не ви е гајле.