Пријатно изненадување, не очекував да се најдам во ваков избор. Фала ти. Јас немам уште номинирано. Годинава некако не е тоа што беше до лани со изборот за форумџика, не можев да дочитам а сега многу малку интерес. Нмв, имам уште два дена за номинација.
Не ни е бе трн во око темата аманте, најсериозно ме интересираше зашто името и е такво и ете ми разјаснивте, фала ви. Секој нека си пишува кај сака, негово право крај краева. Дружете си се, баш ми е мило што си го имате муабетот. Многу се навредувате без потреба.
Ти си Леонардо Дикаприо на Фемина И да ја сакаат тетките од 40ка, мене ми е ептен освежување кога ќе ни пише во тема, мада некогаш и се губам малку во постовите Темава треба да е за форумџика а од тоа што прочитав се збори само за 40ка . Јас сум од тетките над 45, слободно со тетка може да ми се обраќате, боли ама вистината секогаш боли Не номиринам зошто надвор од 40ка ретко читам па не е ок вајда, ама пак ќе си гласам од таму ако има кандидат секако
@ALISA0000 ,@LadyC ,@LejlaD @flower30 моите номинации(би ги номинирала сите од групата ) Нека победи најдобрата
Ако мислиш за трујач на годината, тогаш да. Личност која постојано се кара и хејта, можи само во негативна конотација да е лик на годината. Инч во однос на темата, можам да номинирам само двајца (кои ги познавам и надвор од форум) и тоа @Stark и @Amellie13
Благодарам на добрата мисла.Но,реално не сум за номинација,пред се затоа што не шетам многу по темите,ретко ме има.Не сум баш активна,во неколку чат- пат онака.
Сакав некое хехенце да пишам и да се напраам паметна, отворам гугл и ова последно сум го барала. Сама си се смеам на работа ко чукната, којзнае што ќе си речат луѓево