Ја сесре пред година дена почнав, ама да знам барем што ме чека м? Инаку бабетина = баба + рибетина Ако не сте знаеле
Јас кога почнав немав бели, мода терав После ради бели, фејкам младост Баш Фчера се фарбав еве. Ко тинејџерка 18 годишна исто. Чело не покажувам оти пари за ботокс немам.......
Се извинувам ама дали само јас не разбирам за што тука станува збор ?! Тетки, баби, корнишони, гејови, бели влакна, коси фарбани
Абе и ние не знаеме, ама we go with the flow, глумиме паљачовци да живне темата Оти го прогласувам за умрено оваа година.
Мислете шо сакате ама најдобар показател ви е тишината и монотонијата на темава, што води кон тоа дека фали одредена група на членови да го размрдаат форумот. Ние тука што сме останале сите мирни, фини и срамежливи па после се буните зашо штама било. Ај ќе видиме до кога ќе биде вака, може се ќе се смени преку ноќ и ќе има изненадувања.
И мене ама на некои им смета. Си бараат драмички и пукање сеир. Да се надеваме дека ќе има нешто бар минимално, колку да се одбележи само, ништо спектакуларно нека не е.
Дали некоја нуди пакетче со чоколади да знам да ја гласам? Битно ми е да е убо на изглед, можи да има и некое (У)кравчe за изненадување.
Тебе ко по обичај сѐ некој друг ти е крив што нешто се случува. Ама ај навикнати сме во се да гледаш теории на заговор.
Една колешка на работа ми раскажуваше дека сеа имало по дома некои за 25-50 евра правеле третмани на црно. Тост со Еурокрем хехехе