Ах могу ми е гајле на што си ти навикната. Ништо не се случува. екстремна глупост е главен модератор да номинира, а и прв пат кллку што видов тука. И после штама било. Ти имаш нешто да кажеш зошто е тапа годинава па дури и вашите многу “смешни” мемиња не поминуваат?
Спојлер: Не е меме Реално, победи, не можиме да те стигниме. Ќе ти дам да го касниш врвот од чоколадото.
Секоја година истото. Како член можам да си кажам во темава и да учествувам, зошто не го давам јас подарокот, не ги бројам номинациите, не гледам кој како гласал. Исто како и останатите модератори кои можат да учествуваат во темава, која пак ќе повторам, е од забавен карактер и не треба да се сфаќа пресериозно.
Абе тебе кој те прашува, нас ни е забавно Еее ама на Косми не и се свиѓа, запрашај се кај си згрешил во животот.
Ми текна теорија. Филерите и ботоксот ги измислиле за да не оддалечат као луѓе. Пошо нели дел од невербалната комуникација се и изразите на лицето по кои ги осознаваме чувствата на соговорникот. Хехе, ќе си ставам у листа за теми отварање.
Ти си прво глобален модератор на форумов, па после член. никаде на ниеден форум главен модератор не се истрчува прв во номинирање,тоа е форумски бонтон ако не си знаела,ама ај ке продаваме басни. Да не се истрча ти и номинираше ти во први 2 мин од објава,ке беше пожива темата и ке се номинираше. Сега е мртва природа.
Не се номинира секако во темава, се номинира во порака. Темава секако се покренува кога ќе излезе листата, како и секоја година. Ама, фала ти со обидов за драма што придонесуваш кон темава.
Ами Бубаче не знам ни дали е одбанирана, Бриџит е ама ја нема, за Вајлд не знам. Без нив драма не биѓава секако, а богами и дискусииве рамна линија некако годинава.