@theowndemon е мојот прв кандидат, другите две ќе останат тајна. Годинава ќе ботувам за тебе girlie, а @KateKane на пример од искуство знае дека ако геј лобито ботува за тебе, победуваш.
Конечно им дојде редот пријателе. Ќе пуштиме по едно Скопско, си дадоа млеко поштено Едит: најважно е ЗДРАВјЕ, но сепак ме интересира ресенскиот ку... овај украс годинава
Збори шо сакаш, ради мене има алкохол на залиха секаде Мајтап на страна, оваа година не заслужувам номинација, па и претходната, и таа пред неа. Едноставно не сум активна како на почетокот кога се зачленив, а тогаш никој не ме номинираше Да оставиме на тие вистински шо заслужуваат, а ние другите да ги поддржуваме другарски. Нешто фатив, нешто не, само сакам да кажам дека Демон оваа година треба да си ја понесе наградата, јер секоја година е блиску до победа, а и понатаму останува активна. Ќе победи, не ради тетките, туку ради сама себе. Оти тетките не ѝ ги пишуваат постовите. Али дека ако победи истите тие тетки ќе замесат и спремат ордевери ко натпревар за Вешта жена, ЌЕ На крај ќе ја сечеме познатата проја на @Kris80 ко свадбена торта на 5 спрата. И трубачи ќе донесеме, јас ќе лепам 1000-ки на нивните испотени чела
Кој ти е крив кога не беше интересна на почетокот Си стојам зад номинацијата скрознаскроз. Кај Демонка пишав аман баш зошто секоја година ја номинираме и РЕДНО Е!!!! КАСНО ДУРИ!!!!! ГЛАСАЈТЕ ЗА ГОЛЕМА БИТОЛА!
Бев интересна, ама кај majcickite Поточно темите за бебе и дете, а понапати и брак Сега сум тетка Следно не знам која категорија доаѓа
Нејќам фала, доста беше еднаш, круната не иде два пати на иста глава. Па баба, форумска баба. Ќе ја прекрстиме темата во +/- 60
Не може да ме номинирате, т.е. не сакам, едно не сум активна, друго ми помина редот. Одберете си активни членки кои до сега не победиле.
За мене си форумџика на годината, case closed. Тие 2-3-4-5 постови што ги разврзавме и за малце че ме казнеа, ми остави впечаток.
Седи раат да не ти оставам впечаток вака предновогодишно, знаеш дека ептен во ранливи теми знам да допрам. Ој номинирај и гласај како што е редот, мене по дома мисли ме
Димн ја има сегде, не само во 40-ка. Пишува квалитетни мислења, отвара квалитетни теми. Води дискусија на ниво, без провокации. Анџи, извини, ќе те испочитував, ама сега дури прочитав дека не сакаш. И третата е Биљарката. Не номинирам според теми, кланови или што и да е. Туку квалитет! Се надевам дека сите три ќе бидете во номинираните. @theowndemon @Angie1432 @Biljarkata
Ааа не, веќе не се украсува симболот, тоа беше one time gem Сега плоштадот ни е ко да правиме некоја веселба во двор летно време, па сме украсиле због ради осветлување Спојлер *сликата е преземена
Гледам сите си се номинирате по сограѓанска линија и сега ми е мака што номинирав пре рано што не си го номинирав сограѓанчето...