Прво чекај еднаш гледаш проблеми со водата се има, да видиме дали ќе го опрат дефектот навреме Друго се нема ќеиф бе Биљо ни за бањање ни за фризуросвање за гласање кога веќе предвреме е одбрано кој да биде победник и е организирана победата, исто како кога ВМРО порано победваше со полнење на кутиите и црните вреќи, а ти трчај гласај колку сакаш џабе ти е
Феминка ја банираа за џабе. Не беше толку виновна,колку што и потфрлија некои членки жарче,за да се разгори уште толку. Ама ајде!
Не се секирај ти за водата, има кој да се дума за водата, Скопјани. Туку ти вака ко Битолчанец думај се ајродром уште што немате.
Тие што имаат домови во местата кај што ќе има вода немаат гајле. А и тие што не се скарани со роднините од тие места.
Па викам јас, наградата стан на езеро да биде- стално вода ќе има и не смее форумџики да одбие за гости. Ама слабо ви текнува
Страната OHRIGANI на фејсбук ми е омилена инспирација за јадење трици по Битолчани, Ресенчани, Стружани и се разбира Скопјани.
Стварно мислите дека ние битолчанки одиме до Охрид или Скопје за летање? Знајте колку пат е то да се помини на штикла и фул глем шминка? Така и си мислев.
Ова поќе ми личи на некоја модна писта отколку на ајродром ама добро, не ви замерувам. Ајродром вистина немате, ама каква мода имате и како сте секојпат дотерани, никој нигде не е, и Њујорк мојт да ви завидујт, за тоа секоја ви чест!
Сега ми ко ќе победат, ко ќе стане Битола кејпитал оф Маседониа, Логоварди има ЏејЕфКеј да го правиме.