Строга подршка за биља ќе даваме ! Она не лажеше ко тито сите шо ги лажел, дека има пластеници и одгледува билки па затоа никот билјарка... мораме да ја подржиме сопартијката
Нормално, ќе гласам за луѓе од политика и форумски игри, најблиски сопартијци ми се, другото (40+) све пиши припало.
Сакам да кажам дека брзо-брзо сум истрчала да гласам, уше неопулена, пред @Angie1432 да ми "забрани". Ај за номинации ја послушав. За ова реков на "technicality" ќе се вадам. *сепак за мене та е победник за 2024 и мислам дека нема потреба да образложам детално зошто Втор глас ми ојде за жената шо ја номинирав. Спојлер @Biljarkata Ама сериозно мислам дека е сестрана и сеприсутна и е 100% заслужено. Трето... I don't "kiss and tell" зошто меѓу три беше, арно четвртата има победено па не ја "играв" за одлуката. Е сега да прокоментирам она шо поќето ги интересира. Воедно, шо ќе им отежни работа на @KateKane & @staycalm. Мојот штаб, за глас, нуди корнишони. Кате реши да ни ги испразни на сите визбите. Take it or leave it. Уствари, оти да ви отежни? Не е ко да решив да закачам слика од гнасна храна, а добро знајме дека имам доста голема и детална галерија со такви слики. И евентуално ќе ставам некоја и тука. *јас сум убедена дека ова било омилена традиција на Кате дур растела и се борела да е та шо ќе најди корнишончето
Гласано за @theowndemon @Angie1432 @Biljarkata. Срцка ќе фатиш може некој тостер у дијаспора, чао сиромаштијо. @Biljarkata
Тостерот е веќе престара фора. Неинтересна. Гласајте за @Realist1 . Фин човек. Спремен е да плаќа кафиња на дамите. Ако сакаат и на спа ќе ги носи. Плус... Спојлер може да даде совети на оние кои трчаат по крипто
Да не имаш искуство ти или? Пошо ко од пушка викаш дека е спремен. Супер, браво за него Почнавте со лобирањето Ај за арно и убаво нека е
Навистина е прекомплексно срцка некој да се сети да спомне тостер/миксер/фен со цел да алудира на награда која е небитна. Ама ете, ти тоа го доживуваш како ,,суспектен" факт, доказ дека некој тука е по втори, трети, четврти пат или можеби е дупли. Како знае оваа фора да ја искористи, мора да гласал/а и лани, нема шанси на некој да му текне за тостерот, омг каков доказ. Драга Шерлок Холмс, јас често се зезам на сопствена сметка дека немам живот, ама кога ќе видам ти со што се замараш, се тешам со тебе. Инаку постојат теми од претходни избори, доволно е некој да фрли око, да ѕирне за што станува збор и да употреби некоја флоскула која таму се провлекувала, во случајов фората со тостерот која ете тебе не ти е смешна ама па и никој не ти побара мислење, коментарот беше упатен кон @Biljarkata. Искрено срцка, често на твои мислења имам претрчувано како крава кроз кукуруз, некако ми се медиокритетски, ни посебно да ме воодушеват, ни да ме изнервираат. Почна да ми стануваш интересна кога ме стави во некакви најтапа категории. Претходно само помнам дека ме кодошеше и бараше бан поради мое прекршено правило на форумов. Можеби треба да помислам дека е некаков анимозитет кон мене али ајде, ќе го препишам тоа на синдромот ,,немање живот". Сега срцка те следам редовно, особено во овакви теми си најватрена, следна година 100% те номинирам за форумџика, знам дека тебе најмногу ќе ти значи!Особено ме воодушевува твојата контрадикторност, константно се расфрлаш со некакви наративи за лобирања, кланови, врски, непотизам, додека истата ти ноншалантно си ги ставаш сите по дома во категории ,,најбожица на форумов" и си лобираш за одредени членови кои им плаќале кафиња на дамите (ништо лично против членот). За крај, сакам да побарам од тимот на фемина да ја истражи детално мојата ip адреса, дали претходно имало член/ка со истата (доколку е тоа возможно), за почитуваната @nextredstyle да ме тргне од листата ,,најсуспектни" особи. Ако не се во можност, нека го контактираат и Панче Тошковски.
А зошто секој член се гледа како суспективен? Форум е, башка јавен, не е дека не може да се прочита без да се зачлениш па толку да се крева фама.