На листава фали @FriendOfDorothy пошто урлам на негови постови. Питијади, компиријади, описите му се врв. ФемиН на годината.
Ја реков, годинава е награда стан на езеро. Гласајте за чупето оти јас станот на езеро не можам да го земам, башка може апаши да ми го заробат со лажни кредити и после џабе трудот. Чупето таму близу е до езерото, ќе има све под контрола. Сите што имате повеќе од 10 лајка од мене, исто како да сум ве гласала на листава. И тие што ве нема Тостер може за утешна награда, и така е за менување постоечкиов. Секој е осомничен, додека не се докаже спротивното
Е сега како да кажа... Малку работата со тендерот за хартија се искомплицира, не успеав да среда работа, па на тоа уште и боја печатачот ни снема (а да не се лажеме, бојата за печатач не е евтина работа) така да ај здравје в година уште од август ќе почниме со подготовки за веќе на први декември да мојт да се гласат. Сега да позборува за мојто гласачко право, уште не ми е искористено ама зна за кого ќе го искориста тоа свето право. Ќе гласа за двајца кој се мои, кои пишуваат во мојта омилена категорија ,,Политика" или ти @Realist1 и @Biljarkata и за еден независен кандидат кого јас и номимирав успат, @eliesaab. Им посакува среќа и догодина уште поќе да се сложуваме (караме) по темите
Еве јас му го отстапувам моето место, како некоја шо беше ставена во истата категорија со него за најтапа хумор од гореспоменатата членка Може он ќе има поголем успех од мене. @FriendOfDorothy Slap my ass and call me срцка
И уште еден збор да дода, само да ги пофала организаторите кои успеваат да организираат демократски избори и притоа бројот кој го добиваме кога ќе ги собереме процентите од сите 10 кандидати да изнесува НЕВЕРОЈАТНИ 234,4%.
Се ми смрди дека ќе има. Собери ги сега процентите од сите 10 кандидати и ќе видиш. Пример демонка има 29% од гласовите, а тука стои 67%.
Константно исти па исти зборат за кланови, поддршка, дупли суспектни профили, драми, и што ти знам.. а тие први се за драма да напраат на форумов. Плус кога се нема конкретен одговор и доказ за нешто, се игнорира прашањето, како да не е поставено! Чил аут! Сите на листава се заслужни да се овде, ама @theowndemon заслужува да си победи, и така и ќе биде!
Ако победиш одлучи како ќе сакаш да ти се обраќаме, има различни облици на среќа сега у модерново време. He/She/They...