Форумџика на годината 2024: theowndemon

Discussion in 'За форумот' started by Femina, Dec 16, 2024.

?

Која личност ја одбележа 2024 година? (може да гласате за 3)

Poll closed Dec 31, 2024.
  1. Angie1432

65 vote(s)
    15.4%
  2. Biljarkata

126 vote(s)
    29.8%
  3. Dust

44 vote(s)
    10.4%
  4. eliesaab

42 vote(s)
    9.9%
  5. JuLleE

106 vote(s)
    25.1%
  6. MissChievous

42 vote(s)
    9.9%
  7. NarCis@

83 vote(s)
    19.6%
  8. Realist1

39 vote(s)
    9.2%
  9. theowndemon

231 vote(s)
    54.6%
  10. Yowannty

120 vote(s)
    28.4%
Multiple votes are allowed.
  1. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Да има 500 мислења најмалку е критериум, другото си е во форумџиски раце.

Која највеќе нè бендисува - таа.

Имало години кога по 2-3 членки на листата не сум знаела ни кои се, ама ете некои ги знаеле - ги номинирале.

Симпл.

M&M, Victorian, LejlaD and 3 others like this.
  2. DS10

DS10 Истакнат член

Уште одма првиот ден ко се отвори темава сите од 40ка почнаа да скокаат некој ако рече нешто лошо за само еден член од нивните. И после сите што викаа дека има кланови (а особено @nextredstyle) ги правеа будали и дека биле заостанати во минатото. Еве ја лично до лани како било појма немам, ама годинава и тоа како има поделба и победникот го бира само ЕДНА тема од вкупно 22.441 на форумов. Ништо немам против демонка, дури и јас би ја номинирал ако се номинираа повеќе од 3 члена (одбрав 3 други кои повеќе сум ги читал и се порелевантни за мене), ама и тоа каков факт е дека нејзе победата годинава и ја даде 40ка. Како што имаше некој претходно пишано: Доколку добиеш доверба кај пензионерите, си ги победил изборите, така овде, доколку пишуваш во 40ка и пробуваш да си со сите од нив фин, си форумџика на годината иако не си пишал во другиве 22.440 теми ниту еднаш во годината.

3. Kasiopaja221

Kasiopaja221 Популарен член

Ај ѕирни прво кај пишувала дотичната, после врати се да кажиш

flower30, M&M, Mumoftwo30 and 3 others like this.
  4. Mazegin

Mazegin Популарен член

Минимално било 500 мислења да има номинираниот член, па нормално дека ќе ги има кога во темата си реплицираат постојано. Видете која тема е нај актвна. Имаме теми за рецепти, здравје, секс, ама таму се пишува за се. Таму нема оффтопици (ако целата тема е оффтопик)
    Форумов може исто да се пременува во Фемина 40+ :bug:

eliesaab, nextredstyle and Anyshka like this.
  5. DS10

DS10 Истакнат член

За која дотична ми збориш?

6. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Ај сеа Дс и ти, а и сите други, не ја претерувајте. Дека е една од најактивните на форумов со години, и тоа бајаги години, е, највеќе теми од сите други има отворано девојката, и стварно ретко во која тема нема коментирано.
    Не знам како не си ја начекал, вајда оти пишува долги реферати, па не ви се читаат.
    Некои теми и се баш океј и одлични, некои според мене се глупост, ама секој со своето нели.
    Дека се труди, се труди доста, и креативна си е.
    Али дека постојат кланови, и те како, да не се правиме будали, нема смисла. Има разни кланови, членки и членови си се дружат и приватно, блиски си се, си се поддржуваат.
    И си стои и тоа дека скоро секоја година победува некоја која е активна во кланот 40 ка, кој е највлијателен.

Last edited: Dec 25, 2024
  7. CameliaMiller

Демон колку теми своерачно има отворено, со сите салтанати, поставена тема убаво со цел дебата, мислење изнесено лично со свои гледишта и аргументи, вас што ве мрзи да читате или само една тема читате па може да ви е непознато истово. Не верувам дека има подфорум во кој не постојат бројни нејзини теми.

И да, самите теми како бројка не значат ништо, квалитетот на истите е значаен. Читнете во нејзините, ако не ви се замара до толку со "реферати".

Еве да сакам некој да номинирам од темите за облека, готвење, мајчинство, не би можела, не ни знам кои се таму најактивни, што мислења споделуваат итн. Во подфорумите каде што читам - таму си ги наоѓам номинираните ;)

П.С. Демонка и Биљарка конкретно, со години се на листава, а двете буквално по цел форум ги има. Да не зборам дека Демонка ваљда последниве 6-7 месеци во 40ка пишува, годиниве наназад еве не знам кој ја номинираше и гласаше кога не пишуваше таму.

Glowy, sunshinebabe, Ahoy and 21 others like this.
  8. Viveki

Viveki Популарен член

Абе се си во право, ама @theowndemon баш и не ти е репер за говоров предизборен што го одржа. Девојката е толку присутна во 22.400 теми по форумов, што дури едно 500 теми сама има отворено. Ама нема везе битно е да се руга само нели :) Ват евр, позади добар демон, прашина се дига ;)
    Иначе мој втор извор е @Dust

Glowy, _Vera_, kuc and 10 others like this.
  9. KateKane

KateKane Форумски идол

Јас мислам да се затвори 40ка, за да може рајат да дишете. Како не ви се смачи секоја година истото па истото.

Еднаш да оставевте некој да се израдува во победата без притоа да исправате криви Дрини.

Glowy, sunshinebabe, Ahoy and 18 others like this.
  10. DS10

DS10 Истакнат член

Откачи ми се жено бре, ко пијајца закачена едвај чекаш да ме начекаш негде контра да ми ојш. Верува многу пати си имала исто мислење ко мене ама ко си прочитала дека ја така вика инстант си го сменила да има со кого да се контраш.
    Ти кажав, ништо против демонка и дека ако се номинираа по 5 души на пример, 100% ќе ми беше ви нив. И јас не реков дека таа не пишува, реков дека ако сакаш да победиш занемари го сите 22.440 и пишувај во 40ка и ете ти титула.

eliesaab likes this.
  11. KateKane

KateKane Форумски идол

А да, од една страна се кука више 5+ години за темата од 40ка, каде има еден куп жени што си нашле свое катче, си споделуваат секојдневие, искуства, совети (и тоа баш е пријатно да се прочита некогаш совет од човек со повеќе животно искуство), а од друга страна сите вие што кукате една тема немате отворено за да се мрдне форумот.

Бујрум, отворете теми, направете паралелно катче на 40ка, пишувајте, па може ќе победите, пошто нели до тоа е.

Ексик.

1209, butterfly6223, Glowy and 14 others like this.
  12. Mazegin

Mazegin Популарен член

Ќе почнете сега да се собирате како глувци на сирење. Бре мајката, чисто манипулаторско размислување да се затворела 40ка. Па нека се затвори, малку да бидат поактивни и другите теми (нели ако се залагате за напредок на форумов :smirk:)
    И пак ќе кажам немам ништо против девојката, туку против тоа што се понашате како дежурни полицајци. Една членка од 40ка да се закачи со друга членка, сите напаѓате. И кога ќе ви коментираат за тоа, зашто се вреѓате?

nextredstyle, Anyshka and DS10 like this.
  13. CameliaMiller

Има, ама не пишуваат :) Постои младинско катче, само не се активни толку, не знам од која причина.

LejlaD, ALISA0000 and KateKane like this.
  14. Viveki

Viveki Популарен член

И јас ти кажав дека си у право, ама кај сила нема правдина, шта чеш, 40ка е водеча партија на форумов :) Ама па баш дека демонка ради тоа победува, ептен утка. Девојката го држи форумов, со години.

Mumoftwo30, LejlaD and FridaodaMk like this.
  15. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Е баш тука даваш одговор како се одвиваат работите. Тие кланови шо ги зборите се уствари луѓе што кликаат на разни основи и се во принцип истомисленици. Па така, логично е да има навидум поделби, а уствари се само интереси, вкус, менталитет и остали работи у прашање. За тебе се едни најрелевантни што најмногу си ги читал, за друг се други.

Mumoftwo30 and GirlRose like this.
  16. CameliaMiller

Зошто инсинуираш работи кои не се вистина, а сите кои сме пишувале и кои моментално се активни во темата се наоѓаат прозвани, многу нормално.

Сите имаат право да им се допаѓа тој што им се допаѓа, од свои лични субјективни причини, таман може да номинирам некоја што само во "што последно си купивте" постира слики.

Јебига, ако некаде се пронашле Х број на луѓе, а ти не се пронаоѓаш, не е до луѓето.

azelea, M&M, Viveki and 3 others like this.
  17. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Баш ме занима која членка е воопшто активна на СИТЕ теми.

SummerGirl and Mumoftwo30 like this.
  18. Antebellum

Antebellum Популарен член

Realist1, Mumoftwo30 and MissChievous like this.
  19. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Ако не се истепате во секоја тема, не бива :rofl:

Glowy, sunshinebabe, Ahoy and 9 others like this.
  20. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Ами години се поминати на форумов а и на темата 40ска нормално е да се браниме другаЧки сме
    Тебе шо толку ти боде очи 40ската?
    Како може нешто да ви смета а да го пратите?
    Штом ви смета не ја читајте ич едноставно е

sunshinebabe, azelea, kuc and 4 others like this.