А дечки, се доделувало некогаш помала награда на тој што е второ место? Ко да памтам дека нешто такво или слично се случи една година, кај што на повеќе членки им доделија награда, ама не знам дали имаше мала разлика во гласови, или може да било некоја драма во прашање. На пример, сега мислам дека и Биља како на второ место заслужува еден сребрен медал, треба да се воведат помали награди за второ и трето место евентуално. Иначе на @theowndemon да не и честитам пред време, ама шо уствари, ќе и честитам, јасно е се. Јас највеќе те пратам во храна, што јадеш хахаха, ама интересно ми е да гледам општо сликите, а плус некогаш имаш ставано слики и од процесот, што веге/веган продукти и од кај користиш... Поосле, пак за јадење, ама ова низ кафичи, ресторани по Битола/Скопје, и јас се дивам на јадењето, пијалоците и откривам нови места. И пак не одам хаха. Ти ме замисли и мача да земам да пробам да ти кажам. Те следам и во препораки за филмови/серии дека сум филмоман. Во лични фотографии ми се чини те имав ѕирнато, и цртежи, многу си креативна и така боенките, дневниците, тетратки коа ќе ти видам, се ми изгледа естетски, I could never - ем шо не знам еден пингвин да нацртам, ем што не може човек од кревет да ме стане. И секако, те знам и по темите, не ти ги разбирам сите, не ми се свиѓаат сите, ама има некои доста интересни и проникливи, во глобала ти ги сакам "психолошките". За Тикток trends темите, изгледа сум многу старомодна, а и немам социјални мрежи, па некои не ги ни знам, а и општо не ме интересираат. Anyhoo, тоа е тоа што сакав да кажам во глобала. Во новата година ти посакувам здравје, другото се ќе си се нареди.
И јас не ја познавам демонката @theowndemon ама би гласал за неа. Гледам ок мислења има низ темите, паметна е и своја. Здравје догодина ќе ја гласам (ако сум уште тука).
@theowndemon вака понапиен од срце ти ја честитам новата година а воедно и победата, во новата година посакувам и желба ми е да победиш во најбитната борба за сите нас и да си ми здрава и жива и баш ќе ми биде мило да победуваш 50 години напред на форумов. Исто сакам да се заблагодарам на сите членови кои ме гласаа мислам дека има машки членови кои се многу поинтелегентни од мене и никогаш не сум мислел дека ќе бидам номиниран а не и да добијам 39 гласа а воедно да заблагодарам и на админите дека ете машко ставија на листата. Посакувам сите да сте среќни и најбитно здрави како и да ви се исшолнат сите желби во новата 2025.
@theowndemon демонке од срце ти ја честитам победата заслужено и во новава да те има уште повеќе на форумов со нови теми и во сите битки да излезиш победник
@theowndemon честитки за победата годинава твоја нека е и надвор од форумот и тука продолжи да создаваш нови теми и мислења.
Абе почекајте, за кај се брзате. Има време. Фала. Искрено, for years to come, по ова сакам да ме памтат луѓето. Можи да се речи дека animal welfare is my passion, ама стварно готвење без месо бара креативност и ресурси и ги собирам passionately и сакам да се достапни на шо поќе луѓе. Па земајќи во предвид дека ова е можи најчитана тема моментално, одете на страната на Вегануари и земете си фри книга со рецепти. За жал, бар за сега, нема нова за 2025, ама и та од 2024 е прејака. Воедно, Стокомак ви е пријател во вакви моменти зошто секогаш имаат акции и нови продукти ради Вегануари. Исто и ДМ лани така подизненадија. Непишано правило е, ако некој победи - не можи пак. Така да жалам, ќе си одбериш друга за в година.
Спојлер Од Голема Битола, цела се мобилизира. Со надворешни сили не соработваме, ама се групираме локално ептен силно.
На прсти Среќна да ти е победата @theowndemon и среќна да ви е новава година на сите. Бидете добри, кон себе и кон другите.