Оваа победа за Битола значи многу промени - важни, големи, неопходни! Ќе почниме со отворање втор аеродром, забрана за јадење мес-- момент ова беше говорот за Голема Битола и евентуалната диктатура и отцеп кој го планираме. Упс. Морам да кажам нешто важно, едино криво ми е дека никогаш не добив 69 гласа во сите овие години, а знајте дека имам хумор на 13 годишно машко дете и секогаш толку ми беше желбата. Сепак, фала до Фемина и фала до сите вас. Комплименти и честитки нормално ми удираат на его и ми иди убо на душа. Воедно не знам како да ги прифатам и мислам дека се гледа по се шо пишав до сега. Ама ми значи. Ми значи дека толкав број луѓе ме читале (иако ме оставате монолог да си водам по темите!), и не само то, на толкав број им се допаднало шо прочитале. Јас вервам во дискусии и се надевам ќе имаме уште многу дискусии, па и квалитетни, и во ова 2025. Пошто можиме да растиме само со размена на информации и флексибилност кон нив. На крај на ден не мора да се согласиме, и не мора да дојдиме на "истото". Туку треба само да размениме информации. Исто фала на сите шо можите да ме дочитате до крај. Вие другите пропуштате конфузни мислења. Секогаш кога пишам мислење се враќам назад да го прочитам. И наеднаш имам "ноти" и "критики" и "дополнителни информации" шо осеќам потреба да ги додам за да е појасно шо точно мислам (не е појасно, напротив). И ако некој успеј да го прочита то и да преживеј - вие сте вистинските победници. Листата беше одлична. И мило ми е дека бевме тука заедно. Еве едно цмок до екрано: *длабоко се извинувам до секој шо неќи мачки И уште тука не пишав, па да пишам, Среќна Нова Година, да имате многу здравје, среќа, љубов. Шо ќе замислите - да ви се исполни! Ле-Ле ова е рецептка за нудки. Спојлер: Исповед Една од поголемите желби ми е полароид/инстакс нудки да си имам во мој физички албум. Инстакс имам, ама не се погодило некој да ми исполни желбата пошто сама не можам. @KateKane мили4ка, имам цела кофа корнишони за тебе.
@theowndemon мислам дека ти кажав дека читам спојлери, некој ден ќе ме убие радозналоста. Јас ве гласав тебе, @Realist1 и @MissChievous и мило ми е што мојот избор победи па победата ја делиме, е сега за аеродром во Битола не знам, ама да си барате Премиер прв, Премиер втор, Премиер трет... или Премиер некој друг број е сосем легитимно. Уживај со поклончињата.
Официјално, јес! Конечно титулата каде што и е местото. Честитки @theowndemon, скроз заслужено! Продолжи да блескаш со уникатност, знаење и страст за дискусии. Инспирација си за многумина од нас.
Честитки @theowndemon, уште безброј квалитетни мислења да испишеш бидејќи си една од тие чие мислење вреди да се прочита. Продолжи да бидеш неисцрпен извор на нови теми. А во Новава година ти посакувам здравје, истрајност и сила.
Честитам @theowndemon за заслужената победа! Твојот ангажман и твојата позитивност го прават форумов (по)убаво место. Продолжи да блескаш!
Иншалах честито @theowndemon ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Поклониве предобри, добредојде во сектата на роботизирани, маста ќе му ја извадиш
Честитки @theowndemon, сосема заслужено си на врвот. 2025 да биде твоја година и да го направиш форумов уште поубав со твоето присуство Среќна Нова!
Да ти кажам, живеам со мачор шо сака да се шлапни во фонтаната, па да се шлапни в песок. И како шо оди и се суши песокта - така се рони од него и имам начин ко во Ивица и Марица да го најдам малиот ради трагите шо ги остава Е са ќе му пуштам "нешто" да оди по него.