@theowndemon Честитки Демонке Заслужена победа! Со здравје да си ги користиш наградите Како губитник да кажам дека моите гласови отидоа кај победничката, @Angie1432 и @Yowannty . Сметам дека се членки со кои и кога не се согласувам, ме тераат да размислам и да ја видам другата страна. Сакам луѓе кои ме тераат на критичко размислување и сметам дека со такви луѓе во близина, сите можеме да станеме подобра верзија од себе. Среќни празници на сите
Епа не гледај та денес шо ја отворив. Спојлер За "совршената" жртва е т.е. за (сексуално) насилство и cherry picking кој е вистина жртва, кој не.
Ја видов ама премногу сум даун за вакви теми да читам.Порталите што ги отворив денес само убиства . Не сакам да читам ќе се скренам имам женски деца.
@theowndemon Честитки снашќе од срцеСега ете ќе се слика свекрвава и нека бриши по скали,само слетувањето поблаго да ми биди(морав тро зафркавање да манам)Нека оваа 2025 ми ти биди твоја година,со насмевка на лице и песна во душа да чекориш низ живот
@theowndemon Честитки Демонче, ти посакувам се најубаво годинава Следена цел 69те гласови. At this point, делува како потежок предизвик.
Честитки и официјално @theowndemon, со здравје да си ги користиш подароците, прекрасна е камерата Ти посакувам сѐ најдобро во новава година
Честитки девојче @theowndemon, одамна меѓу фаворитите ама сега бил правиот момент. Твоја да е 2025та и продолжи да го оживуваш форумов.
Честитки @theowndemon ! Со здравје да си ги користиш работите, па да частиш едно кафе на корзо. @Femina ајде ставајте банер со победничката!
Честитки нa заслужената победа @theowndemon, long overdue! Да продолжиш да внесуваш свежина на форумов како што правиш откако си тука. Кажувам за себе ама очигледно дека сите се согласуваат, ни го правиш секојдневието поинтересно и побогато со својата ведрина, хумор и интелект. Јас бар ќе си признаам дека кога се вклучувам на форумов ти ги отварам мислењата и ги читам по ред. Па така ти се заблагодарувам за материјалот што го обезбедуваш за моите сталкерски апетити и очекувам уште повеќе наредната година. Спојлер Воедно сакам да ја искористам можноста да ти пренесам дека сè што имаш кажано за мене, сметај си го right back at ya, бидејќи пола од мојот personality е твое влијание. With that out of the way, ти честитам уште еднаш и ќе направам официјален request за слика од мачето врз румбата.