aj lav ju А, мачорот е поотворен кон нови работи во последно, скоро и да можам да ја гарантирам сликата.
Честитки @theowndemon Цела ‘25та да ти биде победничка @Biljarkata и @Angie1432 ми беа останати фаворитки,се надевам ке ги читам и гласам годинава
@theowndemon честитки за победата, со здравје да си ги користиш работите и сѐ најубаво во новата година.
I'm shooketh, не дека мое ама стварно немом да прекинам да го гледам it's giving a crazy cat lady, love it
@theowndemon Леле, скроз ти го погодиле банерот. Прекјут е. Предлог: ако сакаш, напрај си скрин од банерот и кропни ги мачињата за профилни слики.
Честитки @theowndemon , годинава победи на секое поле да имаш Банерот е екстра, таман за тебе И со здравје да си ги користиш подароците
@theowndemon честитки и за оваа и за секоја победа Со здравје да си ги користиш наградите, сметам дека полароид камерава скрос е погодена ко за тебе.
Čestitki @theowndemon so srekja, srekjna nova 2025 se najubavo site zelbi realnost, so srekja da se koristi nagradata sekoe dobro pozdrav
@theowndemon Честитки, многу ми е мило за тебе, ти благодариме за се што имаш придонесено на форумов.