@theowndemon Честитки, со здравје да си ги користиш наградите И пошто те гласав, пушти го некогаш наваму тоа роботот да ми замети апаратот не мораш, не сум фотогенична баш
Ја чекав да бидам последен за да ја изгасам струјата и да ја заклучам вратата Иако се надевав @Realist1 да биде прв форумџија на годината па да славевме победа во категоријата политика, сепак не ми е криво што победи ти. Честитки @theowndemon
Аиии банеров топ! Демонке честитке за победата! Редно беше ваќе да се украси форумов со ников твој. Со здравје да си користиш наградете и годинава уште поактивна да бидеш ❤️❤️❤️ Љуби те тетка Лоли @theowndemon
Таќе зборот иде бе (ја треба да бидем малу појќе не сум се уклучила одамна ) Не сум ве забраела ја, ако ме нема
@theowndemon Задоцнето. Јас ќе ти посакам пред сѐ, да ја добиеш најважната битка. Колку и некои теми мене лично да не ми се интересни кои си ги отворила, или не сум се согласувал со тебе во некаква „дебата“ (но, тоа е дел од природата на еден форум) се надоврзувам на тоа дека членовите треба да бидат мотивирани да прават свои теми , наместо бесконечно и непродуктивно да коментираат. Се надевам дека кога ќе имам време и јас ќе отворам. Во таа смисла, сосема си го заслужила „трофејот“. Со среќа да си ги користиш подароците. П.С. Многу кјут банер, за тие што го смислиле. I'm a cat person. Cats rule!
Ејј абе не се дава на човек два подароци! Најмалку 3 или 5. Непарен број треба да е! Како и да е.. @theowndemon честитки!
@theowndemon, Со задоцнување ама максимално од се срце ти ја честитам победата! Ти си ми поим за форумов, и без тебе фемина нема да биде фемина. Да си ми среќна и весела, и уште многу, многу, многу години да го разубавуваш форумот со твоите паметни и кул мислења Те гушкам и ти се посакувам се најубаво што животот може да го понуди