Форумџика на годината

Форумџика на годината 2025: Гласање (во тек)

Дискусија во 'За форумот' започната од Femina, 19 декември 2025 во 01:43.

?

Која личност ја одбележа 2025 година? (може да гласате за 3)

Оваа анкета ќе биде затворена на 31 декември 2025 во 02:14.
  1. Adidas888

16,0%
  2. Angie1432

11,8%
  3. Biljarkata

20,2%
  4. Bitter-Sweet

9,2%
  5. FriendOfDorothy

45,4%
  6. Gosh

30,3%
  7. Kris80

21,8%
  8. LejlaD

35,3%
  9. Polyincognito

15,1%
  10. theowndemon

24,4%
Дозволен е избор на повеќе опции
  1. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.492
    Допаѓања:
    134.163
    Номинирав, но нема да откријам кои ако не се најдат на листата. :D

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    12.004
    Допаѓања:
    174.592
    Оваа година само една форумџика заслужува да е форумџика на годината ...ама бидејќи нема да е...Штета

Јас сепак само неа ќе си ја номинирам...
    А на тетките од 40ка да им се фатите за...:devil::D
    Ај чао8-|

На bertold, riba79, gjoker4e и 12 други им се допаѓа ова.
  3. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    3.543
    Во право си Дасти, секако дека оваа беше нејзина година, покрај се друго и тоа што помина сигурна сум на секој од нас прва му падна на памет кога се работи за евентов. Но, еднаш кога зборевме на темава, самата рече дека не сака да учествува, се огради некако, еве ја затоа не ја номинирав не дека не се сетив. Но сепак не е исклучено да ја изгласаме сакала нејќела, зашо да не, на крај побитно е да сме сите на број живи и здрави отколку саат кукер или парфем...

На riba79, gjoker4e, SummerGirl и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.855
    Допаѓања:
    14.816
    Се согласувам со @Amellie13 . Оваа година особено се осеќа отсуство на некаква еуфорија по темиве за форумџика на годината и многу од мислењава ко ради-реда се напишани.

Мене лично, малкумина ми оставија особен впечаток со своите мислења, и од година во година таквите се сѐ помалку.

Морам да признаам дека дискусииве на форумов, особено годинава, беа прилично сиромашни, ако имаме предвид дека најактивни теми се оние во категоријат скриено катче. :mm:

Воедно, интересно ми е колку драстично се разликуваат критериумите, на секој член, за номинирање на форумџика на годината…

Чоек, просто да се замисли за што всушност номинираме членови овде… :?:

На joy1, Gosh, SummerGirl и 9 други им се допаѓа ова.
  5. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.646
    Допаѓања:
    180.851
    Јас ќе признам дека не сум возбудена зошто низ годините ко ќе сум кликнела да номинирам едвај три издвојував од многу. Сега за мене има еден победник и втора година ми забранва да ја номинирам. Ама ако е на листата ќе ја гласам оти тогаш се вадам на technicality. :D И зато не кажвам која е, оти не можи на сите да забрани да ја номинират. :angel: :devil: Имам и runner up омилен.

На Mother of 2boys, gjoker4e, SummerGirl и 5 други им се допаѓа ова.
  6. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    12.643
    Јас двете кои ги номинирав, често ги читам во темите каде јас се шуњам (не е само МЈЛ:rofl:, знам дека окапувам таму со дискусии за два-три лика), а третата ми стави лајк, па си реков, леле фина ми е оваа членка, ај неа ќе ја номинирам. Тие ми беа критериумите. После ми текнаа уште 5-6 на памет али прекасно. Лани номинирав членка која ич не беше активна, ама ете, видов во некои теми дека добро црта @1209, се воодушевив и затоа ја номинирав. Значи јас номинирам и давам награди како Ранко Бубамара, кој ќе ми падне на памет и кој ми е фин у моментот.

Последна измена: 22 декември 2025 во 20:57
    На Mother of 2boys, LiquidLuna, Gosh и 16 други им се допаѓа ова.
  7. Mazegin

Mazegin Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2019
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    2.012
    Критериум за формуџика на годината - онаа која што имала најтрауматична приказна оваа година.

Нека победи нај истрауматизираниот.

На Gosh, SummerGirl, Medea. и 5 други им се допаѓа ова.
  8. FriendOfDorothy

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    12.643

На SummerGirl, eliesaab, Waverly Raven и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.177
    Допаѓања:
    9.919
    Според мене,

Сметам дека е убав и топол гест да се даде наградата на членка која поминала и се изборила со животна борба оваа година.

Го докажува духот на празниците and what is life all about, дека ништо не е толку важно како нашето здравје, како и тоа да сме опкружени со вистинските луѓе :f:

И апсолутно не верувам дека некој би имал нешто против. Напротив, подарокот може да биде и персонализиран :inlove:

А од вакви постови, едноставно нема потреба:
    Зошто да ѝ го правите неугодно на членката или на другите кои се номинирани или номинирале други луѓе.

Како што сте навидум повозрасни, можете да срочите убав емотивен текст и да ѝ го посветите тука, па и ние другите да се запознаеме со приказната и да дадеме поддршка.

Наместо за еден парфем или геџет да создавате вака непотребно глупава атмосфера со средношколски вајб и тоа за настан кој треба да е од треба да е од лежерен карактер :*:

На Mother of 2boys, Касија, Gosh и 7 други им се допаѓа ова.
  10. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    12.004
    Допаѓања:
    174.592
    Ние сме и посветиле таму каде што требало, а тоа не е на форумов.. нема потреба од нејзината борба да се прави теленовела. Жената е толку мила, приземна, паметна, полна со желба за живот што титула на форумов апсолутно не и мења ништо
    На форумов луѓето станаа толку дволични и себични, што дури му ја убива желбата на човек да пише..

Сите имаме свои борби и свои приказни што оставиле трауми, малку е гадничко да се однесуваш вака...
    Се гледа дека траумите од животот ти испливале на површина...:envy:

На _Vera_, MacenceEna, gjoker4e и 9 други им се допаѓа ова.
  11. lia22

lia22 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    1.414
    Допаѓања:
    3.149
    Еве јас токму неа ја номинирав, иако несакаше @LejlaD , извини, но за мене си ти форумџика на годината како и на повеќето...Ти си душа од човек и не си жена туку Жениште со големо Ж

На riba79, azelea, SummerGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  12. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.492
    Допаѓања:
    134.163
    Сите имаме некакви трауми, но не сите сакаме да бидеме дел од ваква листа. |(
    Ако ви рекла дека не сака, тогаш со номинирањето вие всушност ѝ покажувате непочит. Инаку, ако она се најде на листата, нема да сум против иако не е многу активна надвор од 40ка поради тоа што е фина тетка и феминското биро нема валканица за неа. :D (y)
    Сепак, за победничка сметам дека е најважно да биде една од најактивните членки, која се однесува коректно со сите, која дава добри совети и која е интересна за читање. Што се вели народски, душата си ја има оставено на форумов.

13. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    4.808
    Допаѓања:
    15.466
    А има таква? :?:

14. lia22

lia22 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    1.414
    Допаѓања:
    3.149
    И јас се прашувам, ете нека одговори и посочи некој

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Mazegin

Mazegin Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2019
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    2.012

На Gosh му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    14.011
    Допаѓања:
    82.007
    Со секоја почит кон сите членови, па и за критериумов кој е поголем борец, него ќе го гласаме. Само, една забелешка имам. Малку е нефер за сите борци, кога бирате борец наместо форумџика. Оти, нема само еден борец. Има една членка борец што забременила после долги години, има втора членка борец што изгубила бебе или дете, има трета членка борец што победила болест, има четврта членка борец што се ослободила од долгогодишно малтретирање во брак, петта, шеста... Која од нив да ја избереме? Кој е кантарот што мери потешка приказна?
    Немам ништо против никого, онака си размислувам.
    Номинирав тројца според нивната активност и впечатливост оваа година, независно дали и колку се согласувам со нивни ставови.

На Mother of 2boys, rikimiki, La-loca и 11 други им се допаѓа ова.
  17. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.646
    Допаѓања:
    180.851
    Оф како чекав да излези листата за да гласам, официјално и дозвола добив:
    upload_2025-12-23_21-24-54.png
    И после дозволата ми беше повлечена! Нехумано. А, јас не ни номинирав. Се надевам тука Фемина нема да ме демантира со пораката за номинација шо ја пратив. Sry Angie, ми се лизна прстот. Упс. :devil: Искрено со лесно гласав за тројца. Иии се возбудив. Толку беше од то дека не сум возбудена.
    @Angie1432 @FriendOfDorothy @Gosh верувам во вас. :D

На Mother of 2boys, violetblue, FriendOfDorothy и 4 други им се допаѓа ова.
  18. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    8.061
    Допаѓања:
    144.880
    Добар ден,

Јас имам една идеја , а не знам каде да ја пишам , па ќе пишам овде.

Верувам дека годиниве , поготово последнава во нашата мила и драга Македонија на сите ни е тешка и на сите многу ни треба хумор, смеа , како во духот на празниците.

Така да, јас предлагам , ако може и ако сака, членот @FriendOfDorothy , кој толку убаво знае да срочи хумористичен текст , да оди во темата "Реакции на феминки..." и да напише некој збор таму.
    Или да отвориме нова тема , било која тема и членот, а и сите други што сакаат да напишат по некоја шега, хумор.
    На сета мака сите што си ја носиме да се насмееме малку и со мерак да го отвараме форумот овие денови.

А за номинации, фер е ако некоја членка не сака да биде номинирана , да не ја номинираме . Секој што поминал пеколна година крајот од годината ќе сака да ја памти по борбата што ја извојувал, а не по вадење " прљав веш" за него.

Мислам, не мора да ме послушате де:DАма дајте малку Фемина да ни биде оддишка од бурното секојдневие, катче кај што ќе добиваме совети, ќе комуницираме , ќе се смееме.

Фала многу, пријатно :f:

На Mother of 2boys, Panda00, Касија и 14 други им се допаѓа ова.
  19. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.788
    Допаѓања:
    29.960
    Сори, екскјуз ми...
    Само да прашам нешто во "гужвава"

@FriendOfDorothy , ти машко си или женско ? :rofl:

Тенкју вери мач.
    Пријатно.

На FriendOfDorothy, Mumoftwo30, senjorita-v и 2 други им се допаѓа ова.
  20. FriendOfDorothy

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    1.666
    Допаѓања:
    12.643
    Од коктел забавата, пред студиото на Фемина, кога ни соопштија дека сме у топ 10.
    @Adidas888 срцка, јас сум у средина.:l:

На Калатеа, Mother of 2boys, naturally и 20 други им се допаѓа ова.