Непоправлив оптимист сум. Нема да ми “дојде памет“ по тоа прашање никогаш! Животот е онаков какви што ни се мислите! Мисли негативно, почни да веруваш во илузијата на негативните мисли и за час ќе си во депресија. Мисли позитивно, верувај во позитивните мисли и ќе видиш не е се' така лошо. 2 принципа. Јас го бирам вториот. Знам дека животот може да сервира многу срања и ги сервира, ама не смееш да дозволиш тоа да те фрли во депресија. Ураган, торнада и земјотреси поминуваат, а камоли некоја привремена негативна емоционална состојба. Еве @Bitter-Sweet се надевам уште повеќе додадов за да го оправдам впечатокот и за да ме прогласиш за позитива на денот. Само позитивни вибрации и ќе биде се'! Ќе се обидам преку гушкање да ти префрлам дел од таа енергија. Зимај!
Денес за форумџика на денот ја прогласувам, заслужено, @Dust Воодушевена сум од тебе дејче, денот си ми го разубавела,браво за хуморот и позитивната енергија што ја шриш Браво и за умешноста со сукалото
Имало и ваква тема Бабе, јас до сега читав +/- 40... Го делам твоето мислење за „Форумџика на денот“ @Dust браво Многу баби сакаат да ги научат внучките за „тајните“ на тестото , но ти си една од ретките што тоа го научила и усовршила... Дури и кори за баклава сукаш
@Summerlover И има уште многу денови во кои е она форумџика на денот, со нејзиниот неповторлив, ненадминлив хумор и позитивна енергија
Види видииии Мене ми поцрвенеа ушите па се мислам што е работата, тоа тука сте ме "оговарале" Фала бабе на номинацијата, не знам со што ја заслужив Далеку сум од форумџика на денот, баклава правам по потреба ама си кажав, питите ми се слабост..затоа имам дебели нозе бабо Имав супер-баба...штета што рано не напушти Ама од неа научив повеќе него ли од мајка ми..така да, за мене е најсупер баба
@purple..m од сабајле таа ми падна во очи, ја читам и си викам: Фина девојка. Постовите и се секогаш пријатни. Епа еве и за тебе титула Форумџика на денот.
Да ја активирам темата и ќе гледам да пишувам често тука За денес форумџика на денот @Bridget со нејзината забелешка на место. ...... продолжувам со манијачење ......
Форумџика на денот е @Alishan30 за активирање на темите во форумски игри , машала си се распишувала по ред
Форумџика на денот за денес @nextredstyle , оригинално нејзин стил што постира во темата фемина инстаграм. Се мислам да воведам ѕвездички за форумџиките на денот кои ги бирам. Ќе бидат тагирани и досегашните форумџики на денот со ѕвездички што го одбележале денот Еве за денес би одговарало нешто у овој стил.