Форумџика на денот @piksooki , ко советник си на форумот, делиш совети по темиве, продолжи така Sвездички за досегашните форумџики на денот . ..... па да продолжам со манијачење @Bridget @cresa-jagoda @Alishan30 @theowndemon @nextredstyle @piksooki
Не очекував дека некогаш ќе се најдам во темава. Многу, многу ми значи твоето мислење Се согласувам дека не си далеку од вистината...
Ееееее баш ме израдува , стварно си фер другарка А за денес форумџика на денот е @Oxymoron , само така да продолжи со нејзините либерални ставови
Форумџика на денот е @Someonespecial , факт е дека е паметна и начитана, но мене дефинитивно ми е синоним на итра лисичка, мудро ги бира зборовите без никој да се осеќа навредено
Форумџика на денот е @Gosh , коментатор без влакна на јазикот и форумџика која почитува правила. Лајк најголем на светот посебно за овој нејзин пост П.С. Ако ме нема да коментирам секој ден на темава , тоа ќе значи дека нема некоја што ми влегла во очи низ форумските теми.....
Форумџика на денот ми е @nextredstyle затоа што забележав неколку лични напади кон неа на форумов.Нешто што воопшто не ми се допаднаНо таа и покрај сето тоа си останува своја и не подлегнува под ничие влијание. Браво!!!