Форумџики кои ја одбележаа 2011 Епа остана уште точно 1 месец до Новата година....редно е да почнеме со темава има уште многу кои би ги спомнала со други нај титули...но ако имам време друг пат ќе допишам. Најдобар мод/админ: Gordana10 Lux RainBow Најлош мод/админ: ...нема лош. Зошто сите тие имаат работа која ние не ја гледаме Најинтелигентна форумџика: ...уххх Најоргинална: Marilyn-Monroe Најдуховита: ludoto19 Најсериозна: Annath Најтупаџика: / Најпровокаторка: / Најспамер: / Најкреативна: ljubam, marama Најмодерна: BoaVista Најсонувалка: CIA,sajonaramucaca Најстабилна во ставови: Abeja, Serafima Најлажга: ...ги знаеме кој беа тролови на форумов Најискрена: lolyta777 Најзаљубена: може себеси да се наведам Најприземена (објективена): Annath, DigY Најдрска: Lilit, не е дрска колку што користи сарказам. А ми изгледа на многу по фина девојка. Најдиректна: JuLleЕ, LilBaby Најоптимист: Hellen Најфина: rici.aaaaa Најдосадна: ...сите оние кои пишуваат постови со: фала, или се повторуваат со едно те исто. Најинтересен машки член: Yipman2 ....со сликовитите коментари Форумџика со најтапа смисла за хумор : / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: crtanfilm Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Trendafilka, meU Најневеста: XstrongerX (знам дека си идна невеста,ама мн.голем впечаток ми остави) Најтрудница: senjorita.lombardi Најкомуникативна: AngelOfArh Спојлер п.с. знам дека во насловот стои 2011, но модераторите набрзо ќе го сменат во 2012
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Annath, Ariel Најлош мод/админ: ...нема лош. Најинтелигентна форумџика: ... Најоргинална: Lunicka Најдуховита: Abeja Најсериозна: Annath Најтупаџика: / Најпровокаторка: / Најспамер: / Најкреативна: lmarama Најмодерна: BoaVista,Bettyboop Најсонувалка: CIA Најстабилна во ставови: Moira,Ait,Girl1985 Најлажга: ... Најискрена: lolyta777,meu Најзаљубена: SnowQueen Најприземена (објективена): Lolyta777 Најдрска: / Најдиректна: JuLleЕ Најоптимист: nollepage.. Најфина: Snow Queen, Meu Најдосадна: ... Најинтересен машки член: Yipman2 .... Форумџика со најтапа смисла за хумор : / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: meU Најневеста: lolyta777 Најтрудница: овде можам и јас да се наведам зошто до пред 2 месеца бев и јас трудница..хаха инаку.. Меu,senjorita.lombardi,kalias,ivanovicka,nollepage Најкомуникативна: AngelOfArh
Најдобар мод/админ: RainBow тресите што сакате,да не е таа душата ќе ни ја вадат спамери! Најлош мод/админ: Најинтелигентна форумџика: Саја,Лилит. немам дилема Најоргинална: Љубам Најдуховита: Мерлин факинг Монро. Најсериозна: Тенкаи. Во добра смисла Најтупаџика: / Најпровокаторка: телетабисче или така нешто. Идиот! Најспамер: / Најкреативна: Љубам,Старфиш! Најмодерна: Саја,Анабела,Боа,Марама...немаат утки. Најстабилна во ставови: Даничап,Лилит,Моира,Боа Најлажга: / Најискрена: Тедибеар Најзаљубена: Шилеа. Ради неа се осеќам глупо шо неам женска! Најприземена (објективена): Геа Најдрска: Сесилија,Ешлинг. Да се разбереме,дрско не значи и лошо. Тие знаат најдобро да те треснат од земја. Најдиректна: Лилит Најоптимист: Тедимече Најфина: Љубам,Трендафилка,Георгина. Најдосадна: / Најинтересен машки член: / Форумџика со најтапа смисла за хумор : / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: телетабисче Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Trendafilka, meU Нарцисоидна: Најкомуникативна: Трендафилка
Најдобар мод/админ: Lux , Lillit и K.i.m би ги издвоил како админи кој си ја вршат чесно работата... Најлош мод/админ: Rainbow ... како и минатата година , оваа уште полоша ..... Нема добра проценка кое мислење да го избрише а кое не , се меша у туѓи категории каде што веќе има модератори и брише работи кој пак се лоша проценка , ти удостојува одговор со сарказам и тоа глупото смајли на крај,На сите проблеми и критики на форумот ги решава со кључ на темата , Потоа ако некој нешто промрчи одма , брзо,бриши мислењето , како во затвор да си ако погрешиш ќе те мавнат со стапот по раката и не долично однесување како што треба да биде на еден администратор или глобален модератор или било што и на крај недобро работење на својата работа , ако не можеш сигурен сум дека има други кој ќе можат ..... Најоргинална: Дузи и Тренди Најдуховита: Дузи (сум паѓал од столица ) Најтупаџика: Towelle кога ќе почне со тие Јуве не местел , Јуве ова ,Јуве она бог да чува и пази .... Најпровокаторка:Сите се провокативни ..... Најспамер: Јас , кога ќе почнам да спамувам со сликички , ми нема крај Најкреативна: Марама доминира со своите модни креации .... Најмодерна: Boavista, Peacelove i anabela Најсонувалка: CIA , цела фемина сезона со едно спиење Најстабилна во ставови: Saya , Lillit и Тренди , до сеа најстабилни што сум ги прочитал (иако некој ставови не ми се пријатни ама пак , Respect * ) Најлажга: Лажги ги има многу .... Најискрена: Сесилија , лолита и Љубам или како што ги опишав во анализите 3те симбола што те прави човек... Најдрска: Ashling ... Најоптимист: Shelea Најфина: Сите се фини , додека некој не им промрчи или им се испонаша нешто Најинтересен машки член: Триксон би го ставил ама бидејќи тој беше од минатата го оваа год би го издвоил Елементал Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Сите имаме моменти и месеци кога сме биле со лоши погледи ама никој не бил цела год .... така да нема тука Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: ги има едно 20тина што цела година само се позитивни ама нема не би издвоил некоја посебно Најтрудница: јас нити знам кој е труден.. ни кој што е ... ни ништо .... Најкомуникативна: Трендафилка , како највише комуницирам и највише ги прифаќа моите глупости
Најдобар мод/админ: Gordana10, Lilit, k.i.m... Најлош мод/админ: Rainbow, да не се повторувам со Yipi. Најинтелигентна форумџика: teddybear, Moira, Slavica999, AnaKarenina, marama, zhap4e, Najubava2010 ... Најоргинална: Marilyn-Monroe, Phyramide Најдуховита: ludoto19, calliope, Doozy, Marilyn-Monroe Најкреативна: ljubam, anabel-a, WomanInRed Најмодерна: Lepaaa, BettyBoop25 Најстабилна во ставови: lunicka, Serafima, Saya, ljubam, Trendafilka, teddybear, Eli25, Theodora. Најискрена: Lilit, ljubam, JoxyTheFreak, AngelOfArh, Shelea... Најприземена (објективена): Annath, blond, lunicka,Snow-Queen.. Најдрска: Lilit... Најдиректна: Miss-Independent, lolyta777, sesilija, Lilit, JoxyTheFreak, Najubava2010, Moira... Најоптимист: сите вие од темата-(Морална) Поддршка, браво! Најфина: marama, LivingGlam, Divinebutterfly, Serafima Најдосадна: ги има, нив само ги скролам. Најинтересен машки член: Yipman.. Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Trendafilka, Shelea, Serafima, Gordana10 Најтрудница: MacenceEna Најкомуникативна: Trendafilka
Најдобар мод/админ:/// Најлош мод/админ:/// Најинтелигентна форумџика: сите подолу споменати Најоргинална: Секоја од листава е уникатна и посебна на свој начин. Најдуховита: Дози,Шкорпионка. Најкреативна/најкреативен: Марама,Џокси,Љубам. Најмодерна: Горниве, плус Боа, Мимс, Бети Буп, Лепа... Најстабилна во ставови: Имелда, Моира, Абеја, Славиц999, Грл23, Шкорпионка, Трендафилка,Битерсвит. Најискрена: Ангел оф Артх, Луничка,Илипили. Најприземена (објективена): Лолита 777, Џули77,АИТ,МЕУ, Пеперминт. Најдрска: Ешлинг Најдиректна: Лилит. Најоптимист: Анабела. Најфина: Кравче Најдосадна: Ги скролам, нема потреба ни име да спомнувам. Најинтересен машки член: Џокси си е уникат, Јипи дава поинаква перспектива на нештата, Џони е . Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Сите млади мами и цурите од морална поддршка. Најтрудница: Сите трудници се најпрекрасни на свој начин, не можам ниту една да издвојам. Најкомуникативна: Сноу Квин. Најлажга: Очила
Најдобар мод/админ: Гордана, Лукс и Ким. Најлош мод/админ: шо знам, нема таков. Најинтелигентна форумџика: АнаКаренина, ТедиБеар, Марама и незнам. Најоргинална: Љубам. Најдуховита: Лудото, Дузи и Каљопа. Најсериозна: Даничап. Најтупаџика: незнам. Најпровокаторка: незнам. Најспамер: Јипи. Најкреативна:Анабела и Марама. Најмодерна: Марама, Анабела, Боа, Мимс. Најсонувалка: Циа дефинитивно. Најстабилна во ставови: Серафима Најлажга: Очила. Најискрена: Лилит. Најзаљубена: Најубавата на Петко, Сноу, Илипили. Најприземена (објективена): Дузи. Најдрска: Лилит. Најдиректна: Па Лилит. Најоптимист: Анабела и Ангел. Најфина: Свит-Чајлд. Најдосадна: незнам. Најинтересен машки член: Јипи и Џокси. Форумџика со најтапа смисла за хумор : ја. Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Стефнија (мислам беше) и Очила. Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Марама, Љубам, Трендафилка и Анабела. Најневеста: Икс Стронгер. Најтрудница: не ве знам. Најкомуникативна: Ангел, Свит, Чоколејт.ми, Глоси, Гордана..
Најдобар мод/админ:Gordana 10 Најлош мод/админ: Најоргинална: Kravce,ludoto19 Најдуховитаoozy бре,ја гушкам Најтупаџика: Најпровокаторка:Lilit Најкреативна: Марама,anabel-a.... Најмодерна: Boavista, Peacelove , anabela,BettyBoop25,Lepaaa Најзаљубена:ilipili Најстабилна во ставови: teddybear, Најлажга: лично ,не сум приметила Најискрена: Moira ,Imelda,danichap Најдрска: Kasha ... Најоптимист: Shelea Најфина: Serafima,Eli25 Најинтересен машки член: Yipman2,Elemental,Johny Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Јас Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: ljubam Најтрудница: DeMelo,Meu,Unique.chick Најкомуникативна: Трендафилка
Најоптимист: Дузи, ilipili, Bright Најреалист: AnaKarenina Најдуховита: Дузи, Мерилин Монроу, Lilit Најзгодна: СВИТЕ ! НајBOOM на Фемина: Сноу Квин и Срцекршачка Најлудо: Еми Лудото, кој друг, ко лани. И Џинџерот. Најкреативна: Шилеа, Старфиш, Љубам Најкул мамичка: Bittersweet (апсолутно без конкуренција!) Fashion maniacs: Росонерка, Марама, Marchesa Cosmetic maniac: Mishela (жива и здрава, да ни ја поживее господ) , wolf4e Најзаљубена: Шилеа Најфина: Lunicka, Teddybear Најдосадна: ова е наградна игра (исто како лани) - пронајди се. Најинтересен машки член: Јипмен, Џони НајтупаџиJа: Тоwelie и Дискофилман. ХОРОР. Најмногу недостасуваат: ЛивингГлам, Теодора, Георгина и Спаркс. Најинтересни "странЦки деца" : danichap, tigerlady, bittersweet Најосвежување на форумот: Калиопе dear, kravce, AngelOfArh, imelda Втор бран освежување: Nymeria, Vezilka, rosebush, Micheleljubov TV Shows манијаци: Rainbow, Teddybear Најдиеталка: Queen Anabel-a, а по неа следиме јас, Дузи, Јуле, Лудото, Ариел, Ејми Ли ... абре еден куп. Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Не ми текнува на таква, немавме инвазија ко Прити или Сања Лазања или Наташа воскреснатата, ко минатите години. Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Дузи.
Најдобар мод/админ: Лукс,Гордана,Ким Најоргинална: Сите се посебни на свој начин Најдуховита: Дузи,Памелче Најспамер: многу ги има Најкреативна: Марама,Љубам,Анабела Најмодерна: Марама,Љубам,Анабела,Глоси,Лепа Најстабилна во ставови: Лилит. Најлажга: Не сакам да бидам дрска и да ја именувам,скоро во темата за ноктите стави туѓи и напиша дека се нејзини. Најискрена: Љубам,Лилит Најдрска: Лилит,во позитивна смисла. Најоптимист: Дузи Најфина: Сите сте фини,еве ќе ги издвојам Дузи,Памелче,Стоименовска,Кравче,Глоси,ЛитлФејри,Свит-Чајлд,Горде,Љубам,ричи.ааааа Најинтересен машки член: Јипман дефинитивно Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Наташа,Очила. Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Многу ги има. Најневеста: Икс Стронгер. Најкомуникативна: Литл Фејри,Глоси Грл,Свит-Чајлд,Памелче,Гордана. Со вас највеќе правам муабет Најосвежување на форумот: Калиопе,Везилка,Роузбаш
Најдобар мод/админ: Kim, Lux Најоргинална: Ljubam Најдуховита: Ludoto, Doozy Најкреативна: Ririfenty, FiggiMk Најмодерна: BetiBoop, Anabela, BoaVista Најстабилна во ставови: Abeja, Lilit, Serafima, Ljubam Најлажга: Ocila Најискрена: Ljubam, Trendafilka, Lilit Најдрска: Lov3 некако во последно време за се има одговоор и за се се контра Најоптимист: TeddyBear, Shalea, Serafima Најфина: Creshicka, Miss.Rici, Ilipili, Kravce Најинтересен машки член: EleMental, Yipman2 Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Girl-Miri Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Serafima, Shalea Најневеста: XstrongerX Најкомуникативна: Elennaa, Pamelche Најосвежување на форумот: Jagoda123, Micheleljubov Најкул мамичка: MeU, Bittersweet
Најдобар мод/админ: Gordana10, kim Најлош мод/админ: / Најоргинална: Shelea, Saya Најдуховита: Marilyn-Monroe Најпровокаторка: / Најкреативна: Beauchamp Најмодерна: BettyBoop25, tinkerbelll, Artemission, mims-89, marama, Најсонувалка: CIA Најстабилна во ставови: Phyramide Најлажга: Ocila Најискрена: lunicka Најфина: ilipili Најинтересен машки член: Yipman2 Најтрудница: meU Најкомуникативна: pamelce Најоптимист: ilipili Најреалист: danichap, Miss.Rici Најдуховита: Lilit Најзгодна: BoaVista НајBOOM на Фемина: srcekrsacka Најкул мамичка: pufi-cufi, enca.69, koritsaki Fashion maniacs: Hipster, Cosmetic maniac: Mishela Најзаљубена: Јас! Shelea. Најфина: rici.aaaa, mims-89 Најдосадна: si.exs Најосвежување на форумот: Caliope, Helene, Vezilka, PeaceLoveBasketball TV Shows манијаци: Rainbow Најдиеталка: anabel-a, Doozy Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Ме немаше некој период на формуов, пропуштив многу па не би да осудувам од два три поста што сум прочитала од некој, а ми оставил негативен впечаток. Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Doozy
Најдобар мод/админ: Kim Најлош мод/админ: нема. Најинтелигентна форумџика: па сите... Најоргинална: AnaKarenina Најдуховита: Doozy Најкреативна/најкреативен: JoxyTheFreak Најмодерна: Lepaaa, Marama, BoaVista Најстабилна во ставови: Trendafilka и Serafima Најискрена: Lilit Најприземена (објективена): Lolita77 Најдрска: RainBow Најдиректна: Lilit Најоптимист: Ljubam Најфина: Cresichka,Cigarche и Kravce Најдосадна: Ocila Најинтересен машки член: Yipman. Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: AnaKarenina. Најтрудница: не ве знам. Најкомуникативна: Гордана10
Eве ја мојата листа за годинава. Најдобар мод/админ: kim Најлош мод/админ: / Најоригинална: AnaKarenina, ljubam, bittersweet Најдуховита: Doozy, calliope, LilBaby Најпровокаторка: MSkorpionka (ама неретко и со право провоцира, некои ситуации така налагаат - мене лично не ме испровоцирала, да не се сфатиме погрешно) Најкреативна: marama, ljubam, a-nabela Најмодерна: цела Фемина ни е модерна, не би можела да издвојам 2-3 и не би да вметнувам долги листи. Најсонувалка: / Најстабилна во ставови: Trendafilka Најлажга: сите оние тролчиња кои периодично се појавуваат некаде низ темите Најискрена: teddybear Најфина: Најинтересен машки член: Yipman Најтрудница: NoellePage Најкомуникативна: AngelOfArh, Divinebutterfly, Shelea Најоптимист: Doozy Најреалист: Gea, Ariel Најдуховита: Marilyn-Monroe Најзгодна: mims-89, BoaVista! НајBOOM на Фемина: / Најневеста: anastasija-85, ако не се лажам, со убавиот фустан. И enca.69, иако сликата што ја видов, одамна беше мислам. Најкул мамичка: DeMelo, enca.69, pufi-cufi, lolyta777 Fashion maniacs: marama и Joxy од машките членови Cosmetic maniac: Beauchamp Најзаљубена: starbucks, Trendafilka, Lepaaa ајде и јас (да не бидам покусо ) Најфина: сите со кои си имам разменето по некое пораче или контакт ми се фини, не би да издвојувам - ги има повеќе кои ми се така баш при срце. Најдосадна: Snow-Queen Најтупаџика: srcekrsacka Најосвежување на форумот: Micheleljubov - имењачката TV Shows манијаци: Rainbow, Trendafilka, ludoto19 Најдиеталка: a-anabela, Trendafilka, Doozy, Најизгубена (во смисол, да фали со нејзините постови на форумов): Strumfeta93, LivingGlam Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Trendafilka, Doozy, ljubam, AnaKarenina.
Најдобар мод/админ: Rainbow, Kim, Lux... Најоргинална: Shelea, Lilit, Magnolija, ludoto19... Најдуховита: Doozy, сaliope... Најмодерна: marama, BoaVista, Lepaaa, mims-89 и сите во Модни критики . Најстабилна во ставови: slavica999, Abeja... Најискрена: lunicka, Peppermint... Најоптимист: ljubam, ozbilnazena, bittersweet, Snow-Queen... Најзаљубена: Libera, ilipili, Elenuskaa... Најфина: Gordana10, кravce, DAngel, Divinebutterfly, CaperucitaRoja, tessie... Најкреативна: AnaKarenina, La.Reina.Del.Sur... Најинтересен машки член: Yipman2, vitomir... Најтрудница: meU, NoellePage.. Најкомуникативна: ines.h, Moira... Најдиеталки со позитивни резултати: anabel-a, Trendafilka... Најмамички: Annath, lolyta777, sanjaeva, DeMelo MacenceEna... Најдадички : Srekicka, Fearless, Tenna, stylishh, Libera... Најдосадна: ЈАС . Интересни личности: Annie.mk1, Umbrella22, antonina, Makide, Monna.Monna , Marilyn-Monroe, Stoimenovska, julie77, Sara123, PeaceLoveBasketball... Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: СИТЕ, зашто секој си има свој придонес да биде Фемина убава .
Најдобар мод/админ:Горде,Лукс,Ким и Вајлд. Најоргинална: Повеќе се, секоја на свој начин си е оригинална Најдуховита:Памелче и Дузи Најкреативна: Анабел-а и Марама Најзаљубена:Илипили Најмодерна: Писловбаскетбал,глоси,марама,анабела. Најстабилна во ставови: Лилит дефинитивно Најлажга:Си знае, имаме и лично разговарано за тоа, како и очила. Најискрена: Љубам. Најдрска: Понекогаш Лилит знае да биде дрска, ама без навреда, не секогаш Најоптимист: Дузи и Шилеа Најфина: Паскет лове баскет,Глоси, Лукс, Свит-Чајлд,Памелче,Дузи, Горде,Ким,Љубам, Стоименовска. Најинтересен машки член: Јипмен Најфорумџика во негативен поглед за цела година:Yeeah. Најфорумџика во позитивен поглед за цела година:Многу сте бе Најтрудница:MeU и другите, ама неа сум ја сретнувала почесто. Најкомуникативна: Глоси, Гордана10,Паскет лове баскет,ким,свит-чајлд,сноу квин, перла,кети... Најосвежување на форумот: Кравче,калиопе, rosebush и елена.
Најдобар мод/админ: kim, gorde, lux Најлош мод/админ: / Најоригинална: AnaKarenina, ljubam, Најдуховита: Doozy, calliope, LilBaby Најпровокаторка: / Најкреативна: marama, ljubam, a-nabela Најмодерна: marama Најстабилна во ставови: Trendafilka Најлажга: / Најдосадна- Ocila Најискрена: teddybear Најфина: Snow-Queen Најинтересен машки член: Yipman Најтрудница: не ве знам Најкомуникативнаivinebutterfly, Shelea Најоптимист: Doozy Најреалист: Gea, Ariel Најдуховита: Marilyn-Monroe Најзгодна: mims-89, BoaVista Најкул мамичка: lolyta777 (само лолита ја знам) Најзаљубена: starbucks, Snow-Queen, Pamelche (особено за симпатиите нејзини) Најфина: Stoimenovska, Glosy Најдиеталка: a-anabela, Trendafilka, Doozy,
Најдобар мод/админ: Lux, Lilit, Annath..... Најоригинална: ljubam Најдуховита: Doozy, сaliope, Yipman2, ludoto19 Најмодерна: BettyBoop, Saya, danichap Најстабилна во ставови: Moira, imelda, Annath, Serafima Најискрена: lunicka, AngelOfArh, Divinebutterfly, ilipili, teddybear Најоптимист: ljubam, ilipili, anabela Најзаљубена: Libera, ilipili, DivineButterfly, teddybear Најфина: Libera, ilipili, DivineButterfly, AngelOfArh Најкреативна: ljubam Најинтересен машки член: Yipman2, EleMental Најтрудница: meU, NoellePage Најкомуникативна: Најдиеталки со позитивни резултати: anabel-a, Trendafilka, WildChild Најмамички: Annath, lolyta777, slavica999, enca.69 Најдосадна: / Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Doozy
Најоргинална: Лилит, Магнолија, Љубам, Трендафилка, Кравче... Најдуховита: Doozy, Ludoto Најмодерна: BettyBoop25, mims-89, marama, Lepaaa, SkyAngel, BoaVista, enca69 Најстабилна во ставови: Trendafilka, Julie77, Phyramide, Kravce, mims-89 Најлажга: Ocila! Најфина: ilipili, Divanebutterfly, Julie77, Moira, ljubam, Lepaaa, teddybear, AngelOfArh Најинтересен машки член: Yipman2, Јоhny Најтрудница: MeU, NoellePage, enca69 Најоптимист: ilipili Најреалист: danichap, Miss.Rici, Trendafilka Најдуховита: Lilit Најзгодна: BoaVista, SkyAngel, Bettyboob25 Најкул мамичка: enca.69, Annath, bittersweet Fashion maniacs: marama, Artemision, rassonerka Најзаљубена: Јас! Shelea, Lepaaa, RainBow, ilipili Најосвежување на форумот: PeaceLoveBasketball, lunicka TV Shows манијаци: Jaс, Rainbow, Trendafilka, Ludoto Најдиеталка: anabel-a, Trendafilka, Doozy (па и јас и Лудото ама забушаваме ) Спојлер Дали да ви простам на вас што ме заборавивте?
^ Мене да ми простиш веднаш! Еве и јавно си кажувам дека махинално те изумив и тебе и Ели25, и сигурно уште неколку супер девојки. Купувам Милка и - ја делиме по пола. Диеталски .