Форумџики кои ја одбележаа годината Подобро да ти кажам искрено и да ме мразиш отколку да си правиме лице колку сме нај нај Сеси- девојката со мокриот чорап , пазете да не ве мавнам со него
Форумџики кои ја одбележаа годината Мх...ништо ново не е ова.Секогаш си било така! Ама јас мислам дека Сесилија ви акна една фина со мокрото чорапче. Не замерувајте,зима,снег,така ги прават сега се без веза чизмите,не дека е нешто друго у прашање! Јас не знам дали ќе одговорам на анкетава.Не се чувствувам пријатно,а за кометентноста која не е задолжителна не разговарам.Да не речете пак Лилит,ем дрска,ем директна,ама поласкана што се прочита во интелигентните! Арно не сте ми у глава,со толку човеци у неа,тешко е да се живее,никако да се договориме по кое мнозинство одлучуваме и гласаме!
Форумџики кои ја одбележаа годината Ај може и нас ќе ни дадат пафреми- не само фините да добиваат па Да не ја полнам темава со офтопици, мене најпосветена ми беше Анатх и најсмирена и најкултурна Најдволична ми излезе бејбикети, прво ми беше мила, а после кога се вработи скроз исчезна и сфатив дека била овде само од корист, а се правеше фина Најинтересни за читање ми беа Енца69 (ептен ми беше јака) и Лилит- ова порано, а сега плус ги додавам на листа Реинбоу, Тренди и Пирамидка. Најдосадни има еден куп, ама си ги скролам Најзастарени сфаќања, а дeвојка која сака да изиграва Лилит ( а не може да и се фати на малото прсте) Скарлет88 Најнеинтелигентна Докторката Најголемо освежување Росонерка, Георгина Најинтересно машко Зоки поки и сигурно ќе заборавам некој, ама можеби ќе се надополнам Едит- да не се навреди некој- сепак ова е само мое, субјективно мислење
Форумџики кои ја одбележаа годината Оваа Сесилија безобразнава,ме натера да ја направам анкетата! Најдобар мод/админ: Виножитка и Билката! Најлош мод/админ: Лилит,зошто не знае да се консултира и само си брише,си спојува и заборава скроз после! Најинтелигентна форумџика: ЈАС!!!Се шегувам бре!Оффи не е свесна колку е паметна.Пирамид,а ги кај Георгина забележувам доста ум!И Шилеа,за да сковаш песна,треба да го сфаќаш животот.Ана,тука нема потреба да образложувам,женска на место. Најдуховита: Пирамида,Георгина и Трендафилка Најсериозна: Озбилнажена,не само заради јузернејмот,туку воопшто реалниот пристап е сериозен пристап.Ана. Најтупаџика: Вику и Анннннниии знае да го затупи,иако е симпатична на моменти. Најпровокаторка: Оффи умешно провоцира во право време! Најспамер: Не ги пратам,по можност ги бришам. Најкреативна: Хајди (затоа што убедена сум дека ја знам девојката,ама сигурно не е таа),Росоњерка и Шилеа. Најстабилна во ставови: Ариел и Озбилна жена Најлажга: Ноторната лажга Прити.Мислам... Најискрена: Јас верувам дека сме сите...до мене е,наивна сум по оваа тема,не замерувајте. Најзаљубена: Бројче и сите тазе верени и мажени.Мислам тие се со потврда бре луѓе!Прстен на рака! Најприземена (објективена): Хмммм...не такви.Сите сме леви и субјективни,да бидеме искрени!(ете ти,како нема,сега јас сум со оваа изјава! ) Најдрска: Сесилија,Офи и Виножитка Најдиректна: Сесилија и Офи Најфина: Сите сме фини!MWA!Сонциња!Сепак сега ми текна да издвојам,Бројче е многу фина,нежна и добра. Најдосадна: Пинк4евр. Најинтересен машки член:Марли,а Офи е за никаде!А Јакомие? Форумџика со најтапа смисла за хумор :Аииии...не кажувам,ама ... еднаш на чет Сеси се откачи,после Офи,а јас изигравав медијатор,ќе им текне! A за нај од обата типа,не гласам! Една од позабавните е Гоу Грл...ама имам многу бре,што редовно ги читам,што ми се супер. Edit по стоти пат...колку било неблагодарно да го правиш ова.Се преиспитувам и сфаќам дека многу имам да ставам во повеќе категории... Затоа,да знаете листата е набрзина правена,не е ни одблизу до реалната,ама затоа ќе вратам на психоанализи.
Форумџики кои ја одбележаа годината Буахахахаха, кој е тој Јакомие? Зошто не сум сретнала ништо од тој Mr? Доцна е за едит кај мене, ама од гзот ќе си апнам зашто StarFish не сум ја споменала никаде. Добро, си ја кажувам сега, за по-нај-убави работи. Требаше да ставам категорија Најписмени сега кога се навраќам вака...
Форумџики кои ја одбележаа годината Тренди- јакомие и падме се претплатени на четот, во секое време можеш да ги најдеш Jас еднаш имав интересен дијалог со него, само за жал ми падна интернетот, Лилит се сеќава дека не си го довршив муабетот со него
Форумџики кои ја одбележаа годината ^ Па јас само еднаш досега сум била на чет. Ич немам навика. New Year's resolution: Повеќе на чет. Сакам да го запознаам Јакомие. Да не бидам скроз офф топик: Најмистериозен/зна: За мене ќе кажам... Јакомие.
Форумџики кои ја одбележаа годината Ај те молам прогласи ме за најписмена да не сум само најдрска А и јас ретко, речиси воопшто не одам на чет, тогаш ме покани Офи и јако беше
Форумџики кои ја одбележаа годината Најдобар мод/админ: Аннатх, Тенкаи Најлош мод/админ: / Најинтелигентна форумџика: Најдуховита: Хајди, пирамитка Најсериозна: Гордана10 Најтупаџика: скарлет88 Најпровокаторка: / Најспамер: Повеќе ги има Најкреативна: росонерка, старфиш Најстабилна во ставови: Аннатх, иренна, Георгина Најлажга: / Најискрена: искреност на форум, поретко.. Најзаљубена: кате21 Најприземена (објективена): Лилит, Боависта, божица1980 Најдрска: Лилит, Сесилија, Офи, Реинбоу по малку Најдиректна: Лилит, Офи, џули77 Најфина: Мимс-89, блонд, тедибер, ИванаИванчица, сонце777, марама Најдосадна: Кате д грејт, и очајните мажи по форумов Најинтересен машки член: не сум ги ни забележала постовите Форумџика со најтапа смисла за хумор : / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: мартина срцуш Прити Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Аннатх, Трендафилка, Пирамитка
Форумџики кои ја одбележаа годината Најдобар мод/админ: Секако местово заслужно го добива билчето. Најинтелигентна форумџика: Лилит, Оффспринг. Најдуховита: Трендафилка, Пирамитка, Хајди. Најсериозна: Анат, Лукс. Најтупаџика: Мартина срцушот! И никој друг! Најпровокаторка: Прити-Ј *Тигрица. Најспамер: Во последно време не сум приметила некој да спамира. Најкреативна: Хајди,и Ангелче. Најстабилна во ставови: Оффспринг, Сесилија. Најлажга: . (иако знам неколку што лажат.. ) Најискрена: Искрено ми делува Вајлд Чајлд,Теди беар. Најзаљубена: Бројчетооо Најприземена: . Најдрска: Сесилија, Лилит Најдиректна: Сесилија, Лилит again , и додека беше тука Лижалка. Најфина: Теди беар. Најдосадна: Притица. Најинтересен машки член: Марли. Форумџика со најтапа смисла за хумор : Не сум забележала досега ваква. Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Иии наградата отиде за Preetygirl-J ! Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Trendafilka, за неа и гласав, она и победи
Форумџики кои ја одбележаа годината Јас да прокоментирам нешто. Малку оффтопик е ама не ме држи г*от ако не си го кажам. Ниту Сесилија,Ниту Оффспринг,Ниту Лилит не се толку дрски колку што сакаат да се покажат. Во суштина можеби се дури и многу понежни од повеќето девојки овде. Сигурна сум дека така се однесуваат недоверливо со причина. Кога некој ке ја запознае Оффи веднаш може да знае дека позади тврдата маска се крие мека и страшно мила девојка со цврст карактер. Сесилија исто така. можеби знае да е директна и дрска но секогаш со причина. И таа е нежна и насмеана, и секогаш е спремна да помогне. И никако не може да е лош некој човек кој е подготвен на другите да им пружи рака во било кое време. Од Лилит имам читано такви постови што кога ке навлезе човек во нив нема да најде ни д од дрскост.Туку ке види една страшно разумна неретко повредена и емотивна девојка. Исто како и претходниве две. Имаат искреност во нив. И нивново однесување јас би го нарекла само големо ИСКУСТВО кое го стекнале низ животот. Знаат какви се луѓето можат да бидат па заради тоа преферираат да остават за себе понеубава слика од нивното вистинско јас. Ако грешам нека ме поправат. Тоа сакав да кажам. Едит. Ке се згазам под нозе Хипи нигде не сум ја ставила Хипи се извинувам. Те ставам во категорија за најлуда,највесела,фина форумџика.со најсупер вкус за музика.
Форумџики кои ја одбележаа годината Најдобар мод/админ: Билката Најлош мод/админ: Најинтелигентна форумџика: Тања 6 Најдуховита: Пирамитка Најсериозна: Гордана10 Најтупаџика: Вику(вмро-вката) и Мартинчето со оној нејзин VIP Најпровокаторка: Прити Најспамер: / Најкреативна: Unfaithful18 Најстабилна во ставови: Трендафилка Најлажга: / Најискрена: Ели гј Најзаљубена: Ани Најприземена (објективена): Боависта,Гордана 10 Најдрска: Лилит Најдиректна: Офи Најфина: К.И.М. Најдосадна: Она Пинкчето Најинтересен машки член: / Форумџика со најтапа смисла за хумор : / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: / Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Хипи и да кажеме Трендафилка Исто така и јас би додала: Форумџика со најдобар музички вкус: Хипи Најфенси форумџика: Боависта дефинитивно
Форумџики кои ја одбележаа годината Најдобар мод/админ: Annath i Angelche Најлош мод/админ: Тоа не знам. Најинтелигентна форумџика: Wild.Child,Lux.. Најдуховита: Georgina Најсериозна: Ozbilna Zena Најтупаџика: Viku Најпровокаторка: Прити изгледа (иако не ја знам) Најспамер:Тие што отвораат теми само за нивните проблеми Најкреативна: Shilea i Rossonerka Најстабилна во ставови: Trendafilka Најлажга: / Најзаљубена: TeddyBear Најприземена (објективена):Boavista Најдиректна: Оffspring,Lilit Најфина: Има повеќе..Senza,Marama,Hipica,Julie77... Најинтересен машки член: / Форумџика со најтапа смисла за хумор : / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: / Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Trendafilka i Go-girl.
Форумџики кои ја одбележаа годината Најинтелигентна форумџика: Офспринг Најсериозна: Гордана и ОзбилнаЖена Најтупаџика: Мартина-Срцуш Најпровокаторка: Прити без конкуренција Најкреативна: Шилеа, Анфеитфул и Хајди Најстабилна во ставови: Тања, Трендафилка и Пирамидката Најобјективна: Џули Најзаљубена: Бројче Најдиректна: Лилит, Офи Најфина: ТедиМече Најинтересен машки член: Марли Да додадам: Презрела за годините: Малата Најпозитивна (како што веќе неколку ја номинираа): Гоу *Не напишав за сите категории, ова беше пишувано набрзинка.
Форумџики кои ја одбележаа годината Најдобар мод./админ: Билката Најлош мод./ админ: / Најинтелигентна форумџика: Ангелче,Валјд Чајлд,Лукс,Офспринг Најдуховита:Гоу,Бројче Најсериозна:Лилит Најтупаџика:/ Најпровокатор: / Најспамер: / Најкреативна:Шилеа Најстабилна во ставови: Лилит,Рејнбоу,Џули,Офспринг Најлажга: / Најискрена:Лилит,Офспринг,Ангелче,Вајлд Чајлд,Лукс Највљубена:Бројче Најприземјена:Лилит Најдиректна:Офспринг Најфина:Аннатх,Рејнбоу Најдосадна: / Најинтересен машки член: Марли Најфорумџика во негативен поглед за цела година: / Најфорумџика во позитивен поглед за цела година:Бројче,Гоу,Хипица,Кате21
Форумџики кои ја одбележаа годината Најдобар мод/админ:Билката,Аннатх,Виножитка... Најлош мод/админ: Најинтелигентна форумџика: хммм...повеќе се...Пирамитка,Бокичка,Оффи,Трендафилка,Аннатх,Вајлд чајлд,Лукс,Старфиш...итн. Најдуховита: Пирамитка, Трендафилка,Теди ,Ким,Хипица,Бројче... Најсериозна:Озбилна жена,Боа Виста,Гордана10.... Најтупаџика:имав во почетокот сега веќе не пронаоѓам некоја освен некои од новите додека се снајдат Најпровокаторка:Оффи,Сесилија,Лилит... Најспамер: имало многу и ги има уште Најкреативна: Шилеа,Хајди... Најстабилна во ставови: Трендафилка,Пирамитка,Бокичка,Виножитка,Аннатх...итн. Најлажга: ихиииии...лажги еден куп Најискрена: Оффи,Кате21,Теди ,Хипица,Бројче.... Најзаљубена: Бројче,Анннни,Кате21,Трендафилка итн....има доста заљубенки тука Најприземјена (објективена): Трендафилка,Пирамитка,Бокичка,Гордана10,Виножитка,Оффи,Тања6...има,има повеќе Најдрска: Лилит,Оффи, Сесилија Најдиректна: Лилит, Сесилија,Оффи,Виножитка... Најфина:Пирамитка,Трендафилка,Аннатх,Хипица,Ангелче...и да не редам, за мене има многу...и од поновиве има... Најдосадна: Најпесимист:Оффи,Катакомба (на периоди) Најинтересен машки член:Марли,Зоки-Поки... Форумџика со најтапа смисла за хумор: Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Притица "наша убавица" дефинитивно Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Трендафилка,Гоу... П.С.Значи ова што успеав дел од форумџики да набројам не значи дефинитвно само тие влегуваат во овие категории..Има повеќе, за мене...форумџики кои заслужуваат да се наведени во сите категории Ве сакам сите !
Форумџики кои ја одбележаа годината Најдобар мод/админ: Билката,Ангелче и Виножитката. Најинтелигентна форумџика: Лилит,Георгина,Пирамитката,Трендафилка.. има многу! Најдуховита: Хајди ( до солзи сум се смеела на некои нејзини постови ) Најсериозна: Озбилна жена Најтупаџика: Пинк4евер Најпровокаторка: Прити ( и нека конкуренција со нејзините закани ) Најкреативна: Шилеа дефинитивно. Најстабилна во ставови: Трендафилка Најлажга: Тренди ( сите знаеме зошто ) Најискрена: Лилит Најзаљубена: Аннни,бројче и теди мече ( кога ве читам ми се полни срцето ) Најприземена (објективена): Лилит, Сесилија, Трендафилка, Боависта... Најдрска: Виножитка, Лилит,Сесилија ( но за секоја нивна дрскост постои некоја причина ) Најдиректна: Виножитка , Лилит, Сесилија, ( again ) Најфина: Џули77,теди мече,бројче,Гоу,к.и.м ( има повеќе ) Најдосадна: кате д грејт, Тренди, Пинк4евр. Најинтересен машки член: Марли Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Прити Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Трендафилка и Хипица.
Форумџики кои ја одбележаа годината Најдобар мод/админ: билката се разбира Најлош мод/админ: / Најинтелигентна форумџика: лукс, вајлд чајлд, ангелчето Најдуховита: пирамитката Најсериозна: гордана, реинбоу Најтупаџика: пинк4евер Најпровокаторка: / Најспамер: / Најкреативна: хеиди ди волт, шилеа, трендафилка, георгина Најстабилна во ставови: гордана, озбилна жена Најлажга: / Најискрена: вајлд чајлд, ангелчето Најзаљубена: бројчето, сенза, анннни, теди Најприземена (објективена): сесилија Најдрска: / Најдиректна: лилит, оффи, сеси Најфина: вајлд, теди, мис индепендент, лоли, бројче, сенза и уште мн. др. Најдосадна: / Најинтересен машки член: не ги имам читано, ама марли.. Форумџика со најтапа смисла за хумор : / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: / Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: трендафилка и гоу
Форумџики кои ја одбележаа годината најдобар модератори се: Реинбоу,Вајлд чајлд,Оффспринг,Гордана10(бидејќи редовно се активни) најдобар администратор е:Билката другите мисленја за форумџиките понатаму кога ќе дознаам друго за другите девојки