Форумџики кои ја одбележаа годината Ох мој боже, како можев да ја заборавам Annath? Неа ја прогласувам за најстручна од областа на медицината, и секогаш спремна да им помогне на оние кои имаат некои здраствени проблеми
Форумџики кои ја одбележаа годината ^^^ Неможам да си поверувам дека Виножитката сум ја заборавила....пошто касно е за редакт, ја ставам во категориите : најстабилна во ставови, најправендна, најзаљубена, па и најдиректна, и посебна категорија: потребна на форумов во која ги додавам сите претходно споменати членки, а има и некои неспоменати.....
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Ајде темава може пак да функционира за изминатава година. Најдобар мод/админ: Најлош мод/админ: Најинтелигентна форумџика: Најдуховита: Најсериозна: Најтупаџика: Најпровокаторка: Најспамер: Најкреативна: Најстабилна во ставови: Најлажга: Најискрена: Најзаљубена: Најприземена (објективена): Најдрска: Најдиректна: Најфина: Најдосадна: Најинтересен машки член: Форумџика со најтапа смисла за хумор: Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Може и да додатете некоја категорија доколку сметате дека е потребно.
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Ништо не си земајте при срце. Фала. Најдобар мод/админ: k.i.m Најлош мод/админ: / Најинтелигентна форумџика: Doozy Најдуховита: Marilyn-Monroe Најсериозна: starbuck Најтупаџика: srcekrsacka Најпровокаторка: Незнам како и беше корисничкото име, ама на секоја работа наоѓа рачка Едит: Asling била, фала marama ) Најспамер: Snow-Queen Најкреативна: HeidiDiWalt Најстабилна во ставови: Lilit Најлажга: N.A.T.A.S.A ( Незнам дали се смета, али ајде ) Најискрена: Phyramide Најзаљубена: Јас Најприземена (објективена): / Најдрска: x.Daisy.x Најдиректна: Lilit Најфина: Divinebutterfly Најдосадна: опет Snow-Queen Најинтересен машки член: Yipman2 Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Голема конкуренција Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: ljubam
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: сите Најлош мод/админ: / Најинтелигентна форумџика: лилит Tеодора жабата Tрендафиљ Oфи Cаја Најдуховита: Jас се шалам, дузи Најсериозна: Pеинбоу Најтупаџика: деер, и сите други профили од нејзе Најпровокаторка: горенаведенава Најспамер: Најкреативна: Pоси и старфиш Најстабилна во ставови: лилит офи Tрендафиљ Најлажга: / Најискрена: Mарама Најзаљубена: љубам и мечето Најприземена (објективена): скоро сите Најдрска: / Најдиректна: Cеси трендафилка Oфи лилит Најфина: Mимс Mарама дузи штрумф боа глам мече роси анушка нестле ... и еден куп Најдосадна: деер Најинтересен машки член: џокси Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: деер и H.A.T.A.ш.A Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: повеќе се
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Рејнбоу - Затоа што премногу се дава на форумов, иако од гледна точка на обичен форумџија тоа не изгледа така. Најлош мод/админ: Ангелче - Поради неактивноста. Најинтелигентна форумџика: - Лилит, Дузи, Енца, Трендафилка, Жап4е, Теодора. Најдуховита: - Лудото, Дузи, Калиопе, Енца. Најсериозна: - / Најтупаџика: - Пеликуна. Најпровокаторка: - / Најспамер: - Крејзиинлове19 Најкреативна: - Дузи, Кенди, Шилеа, Трендафилка, Ози, Џокси, Љубам. Најстабилна во ставови: - Ашлинг, КукличкаСк, Лилит, Трендафилка, Боависта, Енца . Најлажга: - Н.а.т.а.ш.а дефинитивно! Најискрена: - / Најзаљубена: - / Најприземена (објективена): - Ашлинг, КукличкаСк, Лилит, Најубава, Боависта Најдрска: - / Најдиректна: - Лилит, Ашлинг. Најфина: - Кате21, Теди мечето Најдосадна: - Пеликуна. Со нејзините љубовни јадови. Најинтересен машки член: - Јипмен, Џокси. Форумџика со најтапа смисла за хумор: - / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: - / Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: - Трендафилка, Лилит, Лудото, Рејнбоу. Ова се личности кои ги сметам за вистински форумџии. Кои не паламудат многу, си го кажуваат своето и толку.
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Не пишувам многу на форумов, но редовно читам и еве некои што ми оставиле впечаток: Најдобар мод/админ: RainBow Најинтелигентна форумџика: Lilit Најдуховита: Phyramide, ludoto19, Marilyn-Monroe Најсериозна: Theodora Најкреативна: Shelea Најстабилна во ставови: Trendafilka Најлажга: N.A.T.A.S.A Најприземена (објективена): Lilit Најдрска:Offspring Најдиректна: Lilit again Најфина: teddybear, Divinebutterfly Најинтересен машки член: Yipman2
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Реинбоу Најинтелигентна форумџика:Teoдора,Жапче,Пирамида Најдуховита: Дузи Најсериозна:Карак,Шилеа,Теодора Најкреативна:Марама,Кенди Најстабилна во ставови: Анат,Магнолија,Трендафилка Најискрена: Дузи,Офспринг,Љубам Најзаљубена:Пеликуна,Најубава ,ТедиМече Најприземена (објективена): Дузи Најдрска: Ашлинг,Бичд,Лилит (таков впечаток ми оставиле ) Најдиректна:Офспринг,Сесилија,Плавуша,Лудото Најдосадна: Срцекршачка,Зоза Најинтересен машки член: Марли Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Се знае . Најфорумџика во позитивен поглед за цела година:Не можам да се одредам конкретно има повеќе,ете Дузи нека биде прва ,секогаш гледа позитивно да пронајде нешто колку и да не е ,Пирамида
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Rainbow Најлош мод/админ: Angelche(поради тоа што не е активна) Најинтелигентна форумџика: Trendafila и Doozy Најдуховита: calliope Најсериозна: Ashling, MandyLane Најтупаџика: deer, crazyinlove, womaninred Најспамер: deer Најкреативна: Shelea Најстабилна во ставови: Trendafilka Најлажга: Наташа, нели тука и се сите три профили (N.A.T.A.S.H.A, I.R.E.N.A, Gluvcee) Најискрена: beached Најзаљубена: starfish Најдрска: Lilit, beached, Ashling Најдиректна: Lilit Најфина: Saya Најдосадна: crazyinlove19, womaninred, kallias Најинтересен машки член: ниеден Најфорумџика во негативен поглед за цела година: N.A.T.A.S.H.A и Dafnee Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Doozy и Saya
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ : Rainbow Најлош мод/админ : / Најинтелигетна форумџика : Жапче,Трендафилка,Анат,МкСкорпионка Најдуховита : Мерлинка,Лудото,Дузи Најсериозна : / Најтупаџика : Срцекршачка,Deer Најспамер : Deer,ма да ги имаше мнгоу само оваа беше последна па на неа ми текнува Најстабилна во ставови : Трендафилка,Ливинг Најлажга : Наташка наша умрена - воскресната Најискрена :Офспринг Најдиректна : Плавуша,Лилит,Офспринг,Лудото Најфина : Кате21,Теди Најинтересен машки член : Јипмен За последните две не знам,како што рече Лин има многу конкуренција,стварно не можам да се одлучам...
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Виножитка Најлош мод/админ: / Најинтелигентна форумџика: Најубава, Трендафилка, Лилит, Артемишн Најдуховита: Дузи, Лудото, Мерлинка Најсериозна:Гордана10 Најтупаџика: / Најпровокаторка:Ашлинг Најспамер: / Најкреативна: Росоњерка Најстабилна во ставови: Трендафилка Најлажга: / Најискрена: Џули Најзаљубена: Тедимече Најприземена (објективена): Џули, Магнолија Најдрска: Саја и Ашлинг Најдиректна: Лилит Најфина: Џули, Дузи, Лудото, Ели25 Најдосадна: Срцекршачка Најинтересен машки член:Марли Форумџика со најтапа смисла за хумор:/ Најфорумџика во негативен поглед за цела година:/ Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Љубам
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Многу ми се преклопуваат категорииве, затоа ќе одговорам само на некои. Најдобар мод/админ: Виножитка Најинтелигентна форумџика: Трендафилка и Теодора Најдуховита: Е тука има многу, меѓу моите омилени Лудото, Мерлинка и во последно време Дузи Најсериозна: Саја ми делува секогаш сериозна Најкреативна: Марама , Росонерка и Хајди Најстабилна во ставови: Љубам и Офи Најлажга: Со почесен медал Наташа или Ирена или Глушец ветевр. Најискрена: ТедиГреј и Шилеа Најзаљубена: ТедиМече Најдиректна: Ашлинг, Сеси Најфина: За мене најтешка категорија, мнозинството се фини! Најдосадна: едно време Кенди ми беше најдосадна, сега нема некоја посебно... Најинтересен машки член: затоа што мора Џокси, инаку според мене нема ништо интересно во машки член на женски форум. Каменувајте ме ако сакате! Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Пирамидка, комплет од НАЈ!
Форумџики кои ја одбележаа 2011 На админите и модераторите не им ја следам работата најверојатно сите се добри, од мене немаат негативни коментари. Најинтелигентна форумџика: Лилит, Трендафилка, Пирамид, Жапче, Офи, Теодора, Сеси и други... Најдуховита: Мерлинка, Георгина, Лудото, Дузи, Калиопе Најтупаџика: ги имало многу, како Сања-Лазања и Н.А.Т.А.Ш.А Најкреативна: Шилеа, Старфиш, Росонерка, Марама, Љубам Најстабилна во ставови: Трендафилка, Лилит, Теодора, Боа, Џули и други Најлажга: се знае Најискрена: многу се ама најмногу впечаток ми оставила Љубам Најзаљубена: Тедимече, Најубава Најприземена (објективена): оние што ги наброив во најинтелигентни и најстабилни Најдрска: Лилит, Офи, Саја Најдиректна: -||- Најфина: многу девојки ми се фини како Ливинг, Дузи, Лудото, Марама, Џули, Ели25, 1209, Тедимече, Бич`д, Фајркуин, Спаркс..... Најдосадна: тие нема да ги пишувам ама ги има Најинтересен машки член: Марли дефинитивно Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: повеќе, веќе наброени
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Морам ова Наташка ја фати „опашката од годината„ ама почесно седи на листата најлажга
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: според мене Лукс Најлош мод/админ: Најинтелигентна форумџика: Пирамид, Жабче, Теодора, Лилит и Трендафилка Најдуховита: Лудото и Георгина (како ли ја заборавив) Најсериозна: Озбилна жена Најтупаџика: Сања лазања Најпровокаторка: Ашлинг Најспамер: / Најкреативна: Шилеа и Љубам Најстабилна во ставови: Ливинг Глам Најлажга: НАТАША Најискрена: Реинбоу Најзаљубена: Тедибер Најприземена (објективена): Боа Најдрска: Офи Најдиректна: Офи и Енца Најфина: Ливинг Глам, Гоу грл и Марама Најдосадна: / Најинтересен машки член: Мистери, Јипман (не збудале со анализите), Џокси, па и Марли би припаднал тука Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: НАТАША Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Пирамид
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Rainbow Најлош мод/админ: / Најинтелигентна форумџика: Пирамидка, Трендафилка, Дузи Најдуховита: Мерлинка, Дузи, Лудото ,Жап4е.. Најсериозна: Теодора Најтупаџика: деер Најпровокаторка: сањалазања Најспамер: деер, татјанчето Најкреативна: Марама, Љубам Најстабилна во ставови: Трендафилка Најлажга: N.A.T.A.S.A , Smiley-32, swcii Најискрена:/ Најзаљубена:/ Најприземена (објективена): Најдрска:/ Најдиректна: Лилит, Оффспринг, Сесилија Најфина: teddybear, Марама, Hipica Најдосадна: / Најинтересен машки член: Yipman2 Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: N.A.T.A.S.A Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Љубам, Дузи, Трендафилка .. Најмодерна: Марама, Росонерка, Саја, мис независна, боа, пирамид, љубам.. најфалбаџивка: Sephora Најдомаќинка: lolyta777 , blond, Annath.. Најпозитивна: LivingGlam, Hipica
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Ким, Лилит и Виножитка Најинтелигентна форумџика: Трендафилка, Дузи, Сесилија, Мерлинка Најдуховита: Дузи, Јупман(иако е машко ), Мерлинка и Лудото Најсериозна:Теодора, Гордана, Златушко Најтупаџика: деер Најпровокаторка:Деер Најкреативна: Љубам, Џокси, АнаКаренина, Шилеа, Брајт и СексиЛејди Најстабилна во ставови: Хипица, Трендафилка и Пирамида Најлажга: Наташа Најискрена: Дивајн, Ади и Марама Најзаљубена: Дивајн, Мисс, Ангел92 Најприземена (објективена): Озбилна жена, Боа Најдиректна: Виножитка, Елементал, Офи Најфина: Дивајн, Ади, Смајли Најинтересен машки член: Џокси, Најти и Јипман Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Наташа Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Дузи
Форумџики кои ја одбележаа 2011 уште една категорија ќе си додадам Hајтврдоглава/инаетлива- Aшлинг и шкорпионка п.с да си барам ја работа у некој циркус
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Виножитка, КИМ Најлош мод/админ:/ Најинтелигентна форумџика: Теодора, Лилит, Магнолија, Жапче, Трендафилка,, Менди Лејн, Дузи, Мерлин, Артемишн ... итн. Има доста дефинитивно Најдуховита: дефинитивно Дузи, Мерлин, Лудото, Жапче, Блонд Најсериозна: Теодора, Магнолија, Менди Лејн, Мк Шкорпионка Најтупаџика: Срцекршачка дефинитивно Најпровокаторка:Ашлинг Најспамер:покојната Најкреативна:Мерлин, Шилеа, Марама, Роси, ... Најстабилна во ставови: Теодора, Виножитка, Анатх, Артемишн Најлажга:има доста ама ќе зачувам за себе Најискрена: Љубам, Трендафилка офф ... има уште некоја сигурно ама во моментов не ми текнува Најзаљубена: Теди, Пеликуна, Теди Греј ... Најприземјена (објективна): Лилит, Теодора, Дузи, Жапче, Менди Лејн ... Најдрска:/ Најдиректна: Саја, Енца Најфина: Серафима, Ливинг, ФБИ, Марама, Артемишн, Штрумфета Најдосадна: не обраќам внимание на таквите, скролам Најинтересен машки член: Јипман, Икс мен Форумџика со најтапа смисла за хумор:/ Најфорумџика во негативен поглед за цела година:покојната дефинитивно Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: неколку се и ќе зачувам за себе