Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Gordana10 Најлош мод/админ: Сум немала проблем со непотребно избришани мислења, па ќе речам дека сите добро си ја вршат работата. Не следам туѓи бришени мислења. Најинтелигентна форумџика: Theodora, Phyramide Најдуховита: calliope, Mерлинка, Лудото, mims89 Најсериозна: Theodora, Serafima Најпровокаторка: Ashling, барем во дискусиите мене што ме интересираат. Најкреативна: старфиш (накит), марама и роси (мода), Ана Каренина (литература) Најстабилна во ставови: Phyramide, lolyta777 Најлажга: тоа знаат форумските полицајки, не следам лажги Најискрена: blond, Trendafilka, ljubam Најзаљубена: ljubam Најприземена (објективена): Theodora, zhap4e, blond Најдрска: Lilit, Georginna Најдиректна: Offspring Најфина: blond, najubava2010 Најдосадна: srcekrsacka (заради невозможниот краснопис) Најинтересен машки член: JoxyTheFreak, Mистери Форумџика со најтапа смисла за хумор: Сите што не сфаќаат сарказам Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Тheodora, LivingGlam, ljubam
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ:Rainbow,K.i.m Најлош мод/админ: Не познавам таков Најинтелигентна форумџика: Lilith,Zlatusko,Ljubam,Pyramide Најдуховита: Marilin-Monroe,DeepBlue,Yipman2 Најсериозна: Magnolija таков впечаток ми има оставено Најтупаџика: / Најпровокаторка: Elenaaa(ова за тимовите ) Најспамер: deer Најкреативна: Marama,Starfish,AnaKarenina,Ljubam,JoxyTheFreak Најстабилна во ставови: Offspring,Marilin-Monroe,ludoto19,EleMental,Pyramide Најлажга: Ја заборавивте и smiley-32 Најискрена: па повеќето се јас колку што знам Еве teddybear со долгометражните искрени постови и ljubam,што цел живот ни го даде на показ,исто и Marama Најзаљубена: teddybear,Pelikuna,Ani.mk1,eli25 Најприземена (објективена): Zlatusko Најдрска: Radiance Најдиректна: Deepblue,Offspring Најфина: Ani.mk1,Miss.Ricci,teddybear,Adi888,Libera,Lepaaa Најдосадна: никој не ми досадувал Најинтересен машки член: DeepBlue,EleMental,Yipman2 Форумџика со најтапа смисла за хумор: Yawn Најфорумџика во негативен поглед за цела година: N.A.T.A.S.A Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Е тука можам преку 50 да набројам Има многу што ги сакам и поштовам П.С. Сигурно има упте многу што би ги допишала и што ме дружат на Фемина и што си ги сакам
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: к.и.м Најлош мод/админ: / Најинтелигентна форумџика: Најубава на Петко, Љубам Најдуховита: Мерлинка, на врвот - другите под неа Најсериозна: Теодора, Серафима Најтупаџика: деер и сличните Најпровокаторка: Ашлинг Најспамер: / Најкреативна: Љубам Најстабилна во ставови: Ливинг Најлажга: Наташа, смајли32 Најискрена: Жапче и Љубам Најзаљубена: Линн, тедимече и марама Најприземена (објективена): Теодора Најдрска: Георгина Најдиректна: Оффи Најфина: Гоу, крејзи, марама, Најдосадна: / Најинтересен машки член: Јипмен Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: горе наведена -.-’ Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Лолита, Жапче и Пирамида
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Реинбоу Најлош мод/админ: Дијана ( некако најнеактивна е ) Најинтелигентна форумџика: Теодора Најдуховита: Дузи Најсериозна: Серафима Најтупаџика: Сања лазања Најпровокаторка: Каша Најспамер: Најкреативна: Марама Најстабилна во ставови: Жапче Најлажга: Наташа и сите нејзини останати профили Најискрена: Офспринг Најзаљубена: Тедимече Најприземена (објективена): Магнолија Најдрска: Лилит Најдиректна: пак Офи Најфина: ги има повеќе Најдосадна: срцекршачка Најинтересен машки член: Јокси Форумџика со најтапа смисла за хумор: Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Каша и Сефора Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: ЉУбам
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Сите Најлош мод/админ: / Најинтелигентна форумџика:Сите се интелегентни,паметни девојки Најдуховита:Лудото,Marilyn-Monroe,najubava2010 Најсериозна:Серафима,slavica999,Мк Шкорпионка Најтупаџика: / Најпровокаторка:Каша,Ashling Најспамер: / Најкреативна: Росонерка,Марама,Miss-Independent,starfish Најстабилна во ставови: Трендафилка,Енца69, Најлажга: Н.А.Т.А.Ш.А со сите останати имиња,smiley-32 Најискрена:Sparks,ljubam Најзаљубена: Јас ( ),teddybear,tedygrey,najubava2010 Најприземена (објективена): blond,maca99,росонерка,трендафилка Најдрска:Лилит Најдиректна:Лилит,Marilyn-Monroe,najubava2010,Енца69 Најфина: Beauchamp,Divinebutterfly,Adi888,k.i.m,angel92,LilBaby,LittleDevil,росонерка....и други има Најдосадна:/ Најинтересен машки член:Ypman,Џокси Форумџика со најтапа смисла за хумор:/ Најфорумџика во негативен поглед за цела година:Вакви не ми се вредни за споменување Најфорумџика во позитивен поглед за цела година:LivingGlam, ljubam,Трендафилка а има уште многу други,што ми оставиле убав впечаток Најфалбаџика:Sephora
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Виножитка и Гордана Најинтелигентна форумџика: барем интелигентни ги има Теодора, Жапче, Трендафилка, Пирамида... абе дечки многу ги има Најдуховита: Јипмен, Дузи, Каша (ако сакате да знаете), Мерлинка, Калиопе, Лудото ... Најсериозна: Сесилија Најпровокаторка: мене никој не може да ме испровоцира Најкреативна: Теодора и Жапче, едни од моите омилени писателки , Марама, Маја, Старфиш, Сефора, Љубам Најстабилна во ставови: Трендафилка Најлажга: има ги, тие со лажните слики и лажните умирачки Најискрена: Старбакс, Офспринг, Шкорпионката,Џули Најзаљубена: Јас, ако сакате да знаете, еве и Лин пошо и она се смета за најзаљубена, МацаЉубов и Љубам Најприземена (објективена): па Лилит, Трендафилка Најдрска: Џорџина Најдиректна: Офспринг, Ешлинг Најфина: Џули, Дивајн, Штрумфета, Каролин. Коста, Ели, Ливинг... Најинтересен машки член: Па Иксмен, Џокси, исцрпните мислења на HardSex Форумџика со најтапа смисла за хумор: Наташа! Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Пирамида, Мерлинка, Ливинг!
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Реинбоу Најлош мод/админ: Емилија и Дијана (не ги забележувам ни јас, можеби се тука...) Најдуховита: Лилит, Лудото, Дузи, Мерлин Најсериозна: Трендафилка Најтупаџика: Сања-Лазања Најспамер: Н.А.Т.А.Ш.А Најкреативна: Хајди и Еленаа Најстабилна во ставови: Магнолија Најлажга:Смајли-32 Најискрена: Офспринг Најзаљубена: Вајлд и Теди Најприземена (објективена): Старбакс Најдиректна: Офспринг и Лилит Најфина: Maрама, Гоу и Дејзи Најдосадна: И.Р.Е.Н.А Најинтересен машки член: Јипман2 Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Н.А.Т.А.Ш.А Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Љубам
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Виножитка Најлош мод/админ: не пратам многу ова Најинтелигентна форумџика: оооох многу се, Теодора, Мерлинка, Лилит, Пирамитка Најдуховита: Лудото и Дузи дефинитвно Најсериозна: Теодора Најтупаџика: деер Најпровокаторка: деер Најспамер: Воскресна Најкреативна: Старфиш Најстабилна во ставови: Теодора Најлажга: Натето Најискрена: Љубам Најзаљубена: јас ( ), Најубава2010, Тедимече Најприземена (објективна): Роси Најдрска: Офи и Лилит Најдиректна: Лилит Најфина: Најубава2010, Пирамитка, Роси, Марама, Тинкербел и други Најдосадна: татјанчето, деер Најинтересен машки член: не ги следам многу али ај нека биде Јипман Форумџика со најтапа смисла за хумор : не сум забележала Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Наташа сосе Глувчето во пакет Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Љубам и Пирамида
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Lux Најлош мод/админ: / Најинтелигентна форумџика: lilit, zap4e Најдуховита: ludoto19, k.i.m, Dozzy Најсериозна: Theodora Најтупаџика: srcekrsacka Најпровокаторка: kasha Најкреативна: Shelea, marama, starfish Најстабилна во ставови: Trendafilka, Lilit, zap4e Најлажга: има повеќе, но еве ќе ги одвојам milky-candy(притица) и n.a.t.a.s.a Најдиректна: enca69, Offspring, sesilija, Lilit Најфина: irenna, teddybear ... Најинтересен машки член: Marley Форумџика со најтапа смисла за хумор:/ Најфорумџика во негативен поглед за цела година: N.A.T.A.S.A Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Annath
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Rainbow, Lux. Најлош мод/админ: не ми текнува. Најинтелигентна форумџика: Lilit, Trendafilka, Phyramide. Најдуховита: Doozy, ludoto19 Најсериозна: nena2010, Serafima. Најтупаџика: Kasha Најпровокаторка: sanja-lazanja Најспамер: deer и Триксон или како и да беше оној ... Најкреативна:starfish,AnaKarenina, Trendafilka. Најстабилна во ставови: Lilit, Marilyn-Monroe, Offspring. Најлажга: умрената-незакопана. Најискрена: ljubam Најзаљубена: najubava2010 Најприземена (објективна): Offspring, Trendafilka, Annath Најдрска: Offspring Најдиректна: Lilit, Marilyn-Monroe, Georginna Најфина: Strumfeta93, marama, DAngel, k.i.m, enca69, femina90. Најдосадна: Plavusa17. Најинтересен машки член: JoxyTheFreak. Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: знаете која. Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Lilit, Phyramide. Ноу хард филингз.
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Реинбоу Најлош мод/админ: Ангелче Најинтелигентна форумџика: Теодора Најдуховита: Дузи, Јипман, Лудото Најсериозна: Теодора Најтупаџика: има неколку. Најпровокаторка: Лин, . Најспамер: / Најкреативна: Хајди, Љубам, Јокси, Шилеа Најстабилна во ставови: Лилит, Офи, Енца Најлажга: и официјално, би и поклонила плишан глушец на Наташа Најискрена: Офспринг Најзаљубена: Тедимече Најприземена (објективена): Најубава Најдиректна: Сесилија Најмила: ЛивингГлам и Гарпова Најдосадна: хм,хм Најинтересен машки член: Јипман ! Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Глушецот Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Љубам.
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Rainbow Најинтелигентна форумџика: Saya Најдуховита: Yipman2, Go-Girl, Georginna, Marilyn-Monroe Најсериозна: Sesilija, Rock-a-fella Најкреативна: TheCandy880, Yipman2 Најстабилна во ставови: Najubava 2010, Rossonerka, Phyramide, Zhap4e Најприземена (објективена): истите како во „Најстабилна во ставови“, според мене овие се многу слични категории. Најискрена: Sesilija Најзаљубена: Teddybear, TeddyGrey, Pelikuna, Najubava2010, Peperutka90, Victorya Најдиректна: Mystery, Saya, TeddyGrey Најфина: Firequeen, La.Reina.Del.Sur, Najubava2010, Peperutka90 Најинтересен машки член: Yipman2 Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Saya
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Еј дечки ми текнаа нови Секс гуру: Лакримоса, Сесилија, Мимс Стајлиш грлс: Марама, Росоњерка, Сефора, Мисс, Мимс, ФБИ, БоаВиста Уметничка душа: МендиЛајн, Љубам, Шилеа, Жапче, Брајт Мјузик лаверс: Жапче, Лена, Брајт, Теодора Ново освежување: Каша, Шкорпиноката, Ели, Анушка Најсекси мајка: Геа, Блонд, Лолита, Шана Средношколски тип на форумџика: Плавуша Гулапчиња: Дивајн и двете мечиња
Форумџики кои ја одбележаа 2011 На форумот сум од средината на 2011 но сепак имам одреден впечаток за тоа кои форумаџики според мене ја имат одбележано оваа година. Најдобар мод/админ : Реинбоу Најлош мод/админ : / Најинтелигетна форумџика : Повеќе се Најдуховита : Лудото19 Најсериозна : Сефора Најтупаџика : / Најпровокаторка: Сањалазања Најспамер : Сањалазања Најкреативна: Марама Најстабилна во ставови : БоаВиста Најлажга : Наташа Најискрена : Офспринг Најзаљубена: Љубам Најприземена: Па повеќето се Најдрска: Ешлинг Најдиректна : Старбакс Најфина: Мис Ричи Најдосадна: Мона С (можеби оти тешко разбирам што пишува па ги скокам мислењата многу пати) Најинтересен машки член: Јипмен
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: / Најлош мод/админ: / Најдуховита: Дузи,Ѓоргина Најсериозна: Теодора Најпровокаторка: / . Најспамер: срцекрСаЦка Најкреативна: Шилеа,Старфиш Најстабилна во ставови: Офспринг,Магнолија,Пирамид Најлажга: Хуххухух ^ Најискрена: / Најзаљубена: Тедимече,Петкојца(Најубава) Најприземена (објективена): Лилит Најдиректна: Ашлинг Најмила: Жапче,Ливинг Најдосадна: Џокси Најинтересен машки член: Тowelie ! Форумџика со најтапа смисла за хумор: Ехееееееех.. Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Сефора Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Пирамида
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Rainbow Најинтелигентна форумџика:Theodora,Lilit,Phyramide,Saya,Magnolija,zhap4e. Најдуховита: Doozy, Saya, Georginna, calliope. Најсериозна: Annath, Gea. Најпровокаторка: / Најкреативна: Ljubam, Shelea. Најстабилна во ставови:/ Најлажга: секако дека N.a.t.a.s.a Најискрена: sesilija, kasha, julie77. Најзаљубена: TeddyGrey, LilBaby, Shelea. Најприземена (објективена): Trendafilka Најдрска:/ Најдиректна: sesilija. Најфина: eli25, marama, rossonerka. Најинтересен машки член: Yipman. Форумџика со најтапа смисла за хумор:/ Најфорумџика во негативен поглед за цела година:N.a.t.a.s.a. Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Ljubam. И да додадам категорија за форумџика со натприродни моќи: повторно N.a.t.a.s.a. Додавам уште една категорија, најинтересни постови во СДК: MissSpark по трет пат едитирам.
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: не можам да проценам Најлош мод/админ: исто не можам да проценам Најинтелигентна форумџика: Лилит, Жапче, ЛивингГлам, Артемишн, Гордана10, Антила, Најубава2010, има и др. ама за жал скоро ич не се активни како Фрида Кало и Клеоника Најдуховита: Мерлин, Калиопе, Саја, Лудото, Лилит, Георгина, Златушко, Дузи и Јипман од машките членови Најсериозна: Серафима, Шана Најтупаџика: Сања Лазања Најпровокаторка: не рачунам дека предизвикувачките на дискусија се провокаторки Најкреативна: Старфиш, Љубам, Магнолија, Најт Еар Најстабилна во ставови: Геа, Боа Виста, Џули, Лилит, Оффспринг, ФБИ, Лолита, Анат, Ели25, Виножитка, Озбилна жена, Ариел, Енца, ЕлеМентал Најлажга: трипл стаорецот, засега води, барем кај демаскираните Најискрена: ТедиМече, ТедиГреј, Трендафилка, Љубам Најзаљубена: исто најискрените + Најубава на Петко Најприземена (објективена): исто со најстабилните Најдрска: Лазањата веројатно, тешко проценувам дрскост Најдиректна: Лилит, Сесилија, Виножитка, Саја, Оффспринг, Ашлинг Најфина: ЛивингГлам, Хипица, Ели25, Дузи, Штрумфета, Дивајнбатерфлај Најдосадна: Срцекрсацка Најинтересен машки член: Јипман, Џокси, ЕлеМентал и ХардСекс Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Најфорумџика во негативен поглед за цела година: трипл стаорецот и Дафне Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: ЛивингГлам и Љубам. Инаку ќе морам да ви го расипам впечатокот и да ве разубедам дека не сум толку сериозна ...
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ : Реинбоу Најлош мод/админ : / Најинтелигетна форумџика : Теодора, Трендафилка, Пирамида Најдуховита : Дузи, Лудото, Георгина Најсериозна : ФБИ Најтупаџика : Најпровокаторка: Најспамер : Сања лазања Најкреативна: Старфиш, Марама, Шилеа Најстабилна во ставови : Лилит, Најубава, Енца Најлажга : Наташа Најискрена : Лолита Најзаљубена: Тедибеар, Љубам Најприземена: Анатх Најдрска: Ешлинг Најдиректна : Сесилија Најфина: Блонд, Серафима, Шана, Анатх, Ариел, Ливинг Најмама: Лолита, Геа, Ариел Најуникатна: Лакримоса Најдосадна: Најинтересен машки член: Јипмен, Џокси, Морам да додадам Најдигната(наперната): Дафни, Сефора
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Јас ќе додадам уште некои Најџентлмен: Најти Најфалбачивка: Сефора Најписатели: Ана Каренина, Жапче и Ливинг Најзабегани по мода: Роси, Марама Најневообичаен и највпечатлив стил: Лакримоса Најкул мајка: Лолита и Геа Најизразување: Теодора Најоптимист во секоја смисла: СањаБуцка Најврзан за родниот крај: Јас
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Реинбоу,Гордана Најинтелигентна форумџика: Пирамитка Најдуховита: Пирамитка, Дузи, Мерлинка, Лудото Најкреативна: Росонерка, Марама, Старфиш Најстабилна во ставови: Трендафилка Најлажга: le глушец Најискрена: Боа Најфина: Жапче Најинтересен машки член: Јипман, Џокси, ЕлеМентал Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Хипица