Форумџики кои ја одбележаа 2011 It's my turn . Најдобар мод/админ: Kим,ВајлЧајлд. Најинтелигентна форумџика: Категоријава малце ми е шуби-дуби,зашто у принцип појма немам кој е интелегентен а кој само се прави таков.Ја у категоријава ќе ги сместам оние што според мене имаат најдобар стил на изразување. Теодора,Жапче,Пирамид,Геа,Дафни,Лилит. Најдуховита: Георгина,Мерлинка,Дузи,Лудото. Најсериозна: Сефора,Анатх. Најтупаџика: Сања-лазања.Аааа...и девојката со ВИП што се запна тогаш,везе немам кој и беше никот,али не може да не ви текне за која зборувам . Најпровокаторка: Ашлинг, Бичд.Иако двете за мене се скроз позитивни па дури и кога провоцираат. Најспамер: Ги има многу што се у крајност,али не ми оставиле посебен печат за да ги спомнам. Најкреативна: Старфиш,Шилеа. Најстабилна во ставови: Роси. Најлажга: Покојната,бог да ја прости. Најискрена: Љубам. Најзаљубена: Тедимече,Најубава. Најприземена (објективена): Боа,Сеси,Тренди,Магнолија,Штрумфета. Најдрска/Најдиректна: Офи,Сеси,Лилит,Дафни. Најфина: Уф.Тука се многу,уствари повеќето.Ќе избегнам набројување пошто знам дека ќе заборавам многу. Најдосадна:Каша. Најинтересен машки член: Мистери Јипмен и Џокси. Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Н.А.Т.А.Ш.А.! Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Пирамид,Љубам и Ливинг. Најфенси:Роси,Боа,Марама,Дафни,ФБИ. НајПОпиењето: дефинитвно Виножитка!
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Ким Најлош мод/админ:/ Најинтелигентна форумџика: Лилит, Жапче, ЛивингГлам, Џули Најубава2010, Пирамитка, Најдуховита: Мерлин, Калиопе, Саја, Лудото, Лилит, Георгина, Златушко. Најсериозна: Озбилна Жена, Шана Најтупаџика: Сања Лазања, Срцекршачка Најпровокаторка:Аиша, Деер Најкреативна: Пирамитка, Љубам, Магнолија, Жапче, Дузи Најстабилна во ставови: Геа, Боа Виста, Џули, Лилит, ФБИ, Лолита, Виножитка, Озбилна жена, Ариел, Енца, ЕлеМентал Најлажга: Наташа, Смајли-32 Најискрена: ТедиМече, ТедиГреј, Трендафилка, Љубам, Дивајн Најзаљубена: Дивајн, Теди Мече Најприземена: Геа, Боа, ФБИ, Елементал,Блонд, Магнолија Најдрска: Сања Лазања, Офи Најдиректна: Сесилија, Виножитка, Саја, Офи, Лилит Најфина:Хипица, Ели25, Дузи, Штрумфета, Дивајнбатерфлај, ЛивинГлам, БлакСвон,Џули, Дузи,МиссНезависна, Мимс Најдосадна: Срцекршачка Најинтересен машки член: Јипман, Џокси Форумџика со најтапа смисла за хумор:.....има, и тоа многу... Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Наташа, Дафне Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: ЛивингГлам, Жапче, Љубам, Џули
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најбрачеда и најсистер; Мерлин! и Гоу Најпозитивни форумџики: Хипи, Гоу, Ливинг, Ј.Ивановска, Дузи, Брајт, Ели25 (мислам така беше), АнаКаренина, Серафима, МисРичи, Гарпова, Џули и др. не ми текнуваат сега сите. Најмодерни/згодни/убави..: Мимс, Саја, Сефора, Артемишн, Боа, ФБИ, МисНезависна,, Расоњерка, Старфиш,Марама, Смајли, Багуфче, Штрумфетка итн. Најполитичарки: МасноЛи, Скорпионка, Офи, Кате21, Боа, Најубава на Петко и многу други ..... гардата, млади сили на Фемина: МацаЛов, Плавуша, Багуфче и Старки Најисторичарки: Горде и Сефора Најкреативни: Теодора (заради неколку теми, кои ги отвори на форумот, а и бројните занимливи постови во СДК). Пирамида (затоа што на досадното и обичното му вдахнува живот) Саја (темата после препукувањата на Фемина, „Во мое време“ и ради најинтересното комбинирање на стари парчиња), Старфиш (ради џунџуриите нејзини), Магнолија и Шилеа (пишувањето!), Љубам (се‘ што е, фотографија пред се де ), Јипмен (ради анализите и СП) итн. Нај гуруата за здравје и убавина: Лилит, Анатх, Сеси Нај женчишта на форумов: Анатх, Геа и Ариел (милиони причини), Лолитка (поради коментарите околу воспитување на децата, односи сопруг-сопруга, свекрва-снаа), Скорпионка (како и Лолитка), Имелда (ради многу од мислењата нејзини низ темите на Фемина), Битерсвит (затоа што женчево си имаше турбо 2011 година ), Георгина (затоа што ми е бре женчиште ипол,накај две-три) , Љубам (и од калта се издигна и тргна да си изгради замок ).... Озбилна жена Најдуховити; Мерлин, Дузи, Лудото, Георгина Најдиректни: Сеси, Лилит, Офи, Ашлинг, Бич’д, Елементал, Магнолија, Рејнбоу и др. Најзаљубени: Тедимече, Љубам, Рејнбоу, Трендафил... Најромантичар на форумот: НајтВокерот бе
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: k.i.m, Wild.Child, Gordana10 Најинтелигентна форумџика: najubava2010 Најдуховита: Marilyn-Monroe, Yipman2, ludoto19 Најсериозна: Theodora, julie77 Најпровокаторка: Kasha Најспамер: deer Најкреативна: starfish, rossonerka Најстабилна во ставови: Saya, Trendafilka Најлажга: smiley-32 Најискрена: Phyramide Најзаљубена: ljubam, najubava2010, teddybear, Dulceee Најприземена (објективена): lolyta777, Lilit Најдиректна: Offspring Најфина: Go-Girl Најинтересен машки член: JoxyTheFreak, EleMental Најфорумџика во негативен поглед за цела година: N.A.T.A.S.A Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: ljubam, Phyramide
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Rainbow Најлош мод/админ: Dijana (бидејќи ретко е активна) Најинтелигентна форумџика: joelle Најдуховита: Имењачката ми Мерлинка, Саја, Дузи и Лудото19 Најсериозна: Гордана10, Шана Најтупаџика: Срцекрсацка Најпровокаторка: Ашлинг (секоја чест на мудата што ги имаш) Најспамер:Оној од странција, кинез ли беше, јапонец ли не знам Најкреативна: Хејди, Шелеа и сите оние што изработуваат домашен накит. Најстабилна во ставови: Аннатх, Геа, Џули, Лолита Најлажга: Сограѓанката ми "мила" и Цветелина Најискрена: Љубам Најзаљубена: Карак, Тедимече, Rainbow, Најубава на Петко,Ози. Најприземена (објективна): Пирамида, Џули, ОзбилнаЖена, Енца Најдрска: Сесилија, Лилит, Офспринг Најдиректна: Енца Најфина: Аннатх Најдосадна: Фидани Најинтересен машки член: Јипмен (иако на почетокот често го скролав поради долгите постови ) и Најтвокер Форумџика со најтапа смисла за хумор: Срцекрсацка Најфорумџика во негативен поглед за цела година: глушецот/воскреснатата Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Љубам, Неса, Жапче, Мерлинка Најдомаќинка: Енца, Геа, Ариел, Најубава на Петко Најмама: Лолита, Геа, Ариел и Анатх Најмодерна: Саја, Марама, Росоњерка, Боа, Пуфи Цуфи Младо, а созреано: ВајлдЧајлд, сограѓанката БиЈу Најпесимист: Офспринг Најоптимист: Љубам, грл23 Најупорна: Офспринг Најнаивна: Кенди Најмистерична: Џули77 Најчесто поздравувана: Пирамида и Џули Најчесто поздравуван: Елементал и Јокси д фрииииик Најљубезни: КИМ, Најубавата на Петко, Марама, Неса, Саја, Анатх, Иваноска, Најтвокер Има мноооогу што ми оставиле впечаток, само сега малиот не ми дава да дополнам, подоцна ќе редактирам ако можам.
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Rainbow, k.i.m Најинтелигентна форумџика: Lilit, Sesilija, Marlyn-Monroe, Starfish, Trendafilka Најдуховита: Doozy, ludoto19 Најкреативна: ljubam, Phyramide, Shelea Најстабилна во ставови: Lilit, calliope, Offspring. FBI Најлажга: С.е з.н.а.е Најискрена: ljubam, teddybear, Ashling Најзаљубена: На Петко лепотицата, teddybear, Peperutka90, n.a.t.t.y, Lepaaa Најприземна: Doozy Најдрска: WomanInRed, julie77 Најдиректна: Lilit Најтупаџика: srcekrsacka, WhiteAngel За фини, сите се фини вака на форум... Најфорумџика во негативен поглед за цела година: N.A.T.A.S.A Најфорумџики во позитивен поглед за цела година: zhap4e, Trendafilka, ljubam, Doozy, starfish, Go-Girl, beached, bittersweet, calliope, Cynthia, Miss-Independent, teddybear, LivingGlam, AnaKarenina, Kasha и Magnolija....
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ:офи Најлош мод/админ: / Најинтелигентна форумџика: Трендафилка,Љубам,Пирамитка, Сесилија и лудото Најдуховита: Георгина Најсериозна: озбилна жена Најтупаџика:Сања Лазања Најпровокаторка:Деер Најспамер: ги има многу ... Најкреативни:офи,расоњерка и љубам Најстабилна во ставови: Трендафилка љубам фби Најлажга: Наташа(глувчето) Најискрена: Росоњерка,офи Најзаљубена:јас,теди-мечето Најприземена (објективена): Боа Најдрска:/ Најдиректна: Лилит Најфина: Росоњерка Најдосадна: Сања лазања Најактивна: Вајлд чајлд,хипица офи марама расоњерка пирамидка Најзабавна:старфиш Најтренди: Росоњерка,Старфиш Најдомаќинка:Геа,Најубавата(на петко) и ариел Најмама: Лолита, Геа, Ариел Најмодерна: Саја,Марама, Росоњерка, Боа Младо, а созреано: ВајлдЧајлд Најупорна:/ Најчесто поздравувана: Пирамида старфиш,љубам Најчесто поздравуван: Елементал ... Најљубезни::Хипица, Ели25,ШтрумфетаЛивинГлам
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Гледам сите ја набројувате Озбилна во најсериозни, а жената е секогаш позитивна, ведра, расположена.
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Rainbow, WhildChild, Gordana10 Lux, Lilit, Kim Најлош мод/админ: \ Најинтелигентна форумџика: Trendafilka, Ljubam, AnaKarenina, Lilit.. Најдуховита: Ludoto19, Doozy Најсериозна: Gordana10 Најтупаџика: srcekrsacka и нејзините постови Најкреативна: AnaKarenina, Ljubam и останатите со својата поезија и фотографии. Најлажга: Natasa, Irena, Gluvce Најискрена: Ljubam Најзаљубена: LittleDevil, Look, Stam, MacaLove, DaAngel, MandyLine, Ljubam, Peperutka90, cresnicka, naytiri.. Најприземена (објективна): Пирамида Најдиректна: Офспринг Најфина: Овде ги има многу: Juicy, OzzyAngel, Elena, Garpova, DevineButterfly, MacaLove, Тинкербеллл, Bright, TeddyGrey, Teddybear, LilBaby, crazyinlove, fortynetellerxD, caroline costa, starbucks, Lov3, fearless... и мноооогу многу други Најдосадна: срцекршачка Најинтересен машки член: Елементал, ДипБлу, Јипмен Форумџика со најтапа смисла за хумор: немам некоја посебно Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Воскресија Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Љубам, Пирамида, Хипица Најдомаќинка: \ Најмама: Сите мајки Најмодерна: Росоњерка, МиниМаус, Саја, Марама.. Најоптимист: Љубам Најчесто поздравувана: Љубам, во последно време Најчесто поздравуван: Елементал, Дип Блу Најљубезни: истите од најфини Најдрска: womaninred
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: Gordana10, Lilit, k.i.m Најинтелигентна форумџика: Пирамид, Теодора, Лилит, Магнолија, Жапче, Трендафилка,, Дузи,Артемишн и други Најдуховита: Лудото, Yipman2 и Дузи Најсериозна: Теодора и Офи некако во последно време Најпровокаторка:Ашлинг и Kasha Најкреативна:Шилеа и Љубам дефинитивно! Најстабилна во ставови: Теодора, Џули, Тедибер Најискрена: Мишела, МацаЛав, Синтија Најзаљубена: Кенди ... Најприземјена (објективна): Лилит, Теодора, Дузи, Жапче, Менди Лејн ... Најдиректна: Саја, Геа Најфина: Ани.Мк , Марама, Штрумфи и Гоу Најинтересен машки член: Јипман, Мистери и Најт Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Пирамидка
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ: k.i.m Најлош мод/админ: Вики4е-не е многу активна Најинтелигентна форумџика: АнаТХ, Дивајн Најдуховита: Пирамитка, Трендафилка Најсериозна: Гордана10 Најтупаџика: Radiance Најпровокаторка: neznam Најкреативна: ljubam, sesilija, Кенди Најстабилна во ставови: Трендафилка, Theodora Најлажга: gluvce, N.A.T.A.S.A и остала компанија (којзнае уште колку профили има ) Најискрена: Пирамитка Најзаљубена: JAS , Najubava2010, ljubam Најприземена (објективена): Трендафилка,Rainbow, Боависта Најдрска: Реинбоу Најдиректна: Offspring, Најфина: DivineButerfly, ljubam, Kendi, marama, Doozy, Tinkerbel, TeddyGrey, martinuska Најдосадна: Radiance Најинтересен машки член: Јокси и DeepBlue Форумџика со најтапа смисла за хумор : Незнам Најфорумџика во негативен поглед за цела година: веќе напоменатите gluveto itn... Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Дузи, Дивајн, Кенди Најмама: blond, gea i ljubam Најдомаќинка: дефинитивно gea Најмодерна: Росоњерка, Саја, Марама, Lin Најоптимист: ljubam Најчесто поздравувана: ljubam Најчесто поздравуван: Елементал Најљубезни: DivineButerfly, ljubam, Kendi, marama, Doozy, TeddyGrey, martinuska
Форумџики кои ја одбележаа 2011 E да бе, па и јас сум заљубена, а од каде песимист? Па знаеш колку јас се надевам и верувам дека се ќе испадне најдобро. Пих, песимист. Знаеш колку оптимистички лп имаш од мене, обоени во розево, а сега вака се читам?! Ццц. А инаку Викиче не модерира одамна, не е ни модератор, нема потреба на листата да ја ставате. И фала ви на сите што сте ме пишале во првата категорија, навистина ми значи тоа.
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Сакам да ја спомнам и СањаЕва, како една исклучително прекрасна личност Сум ја заборавила во категориите да ја набројам
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Според мене форумџики кои ја одбележаа оваа 2011 година се : k.i.m, ljubam, sesilija, Theodora, Rainbow, marama, Doozy, martinuska, Mistery, Gordana10, Yipman2, AnaKarenina, Lilit, Teddybear, crazyinlove, EleMental, starbucks, rossonerka, Zhap4e, La.Reina.Del.Sur, GarpovaV, MacaLove, Phiramide, Go-girl, Magnolija
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Фемина90, така душо Аааа, девојки лута сум ви што е многу многу е , абе две години се во прашање Сериозна сум каде што треба да бидам ,инаку сум таква каква што кажа Фемина Ајде простено ви е името ве збунува- е тоа ми е дар од син ми Озбилна- Најсериозна
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Многу нехумана работа. Затоа што 100% знам дека ненемарно ќе пропуштам некоја феминка!!! Не сакав да ги трупам поделбите, па затоа повеќето ги набројав. (редоследот на набројувањето е случаен) Најдобар мод/админ: Annath, Kim, Rainbow Најлош мод/админ: Сите кои се бавни при средувањето... Најинтелигентна форумџика: Enca.69, tessie Најдуховита: Сите, кој повеќе-кој помалку... Најсериозна: Gordana10 Најтупаџика: / Најпровокаторка: Sanja-Lazanja Најкреативна: Rossonerka, marama, Starfish Најстабилна во ставови: Enca.69, Jarec6, Imelda Најискрена: Annie.mk1, Ana-banana, Blond, MacaLove Најфина: Annie.mk1, Eli.25, Zhap4e, J.Ivanoska, Maca99 Најзаљубена: Najubava2010 Најдрска: / Најдиректна: Offspring, Lilit, Ashling, Gunshine Форумџика со најтапа смисла за хумор : / Најдомаќинка: Slavica999, Lolyta777, Blond, кoritsaki, MSkorpionka, Nena2010, Soco, Gea Најмодерна: BoaVista, Marama, FBI, Artemission, Esperanca, Rossonerka, pufi-cufi, Sephora Најљубезни: Annie.mk1, Eli.25, Blond, Lolyta777, Dushica-sk Најпријатна за читање: Hiii, Veri, Ozbilnazena, Phyramide, crazylady, Sesilija Најново освежување: AnaKarenina, Daddys.princess, Danichap, Reddevil, Innamylove, Sawyer, Libera Најпесимист: ludoto19 Најоптимист: Doozie, Hipica, creshicka, ljubam Најинтересен машки член: Elemental, DeepBlue, Mistery, Yipman2, Nightwalker, Xman Најдосадна:/ Најфорумџика во негативен поглед за цела година: N.A.T.A.S.A Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Сите наведени Форумџивки кои ги читам и позитивно го збогатиле форумов: Abeja, Acerola, Adi888, Ammy.Lee, Angelce.92, Ann.94, Bright, Cacy, Caliope, caroline.costa, DAngel, Dulcee, Femina90, FiggiMk, girl1985, interesna, Joelle, julie77, La.Reina.Del.Sur, Labella, Kolovoz, Lepaaa, Lacrimosa, LiOness, LilBaby, Magnolija, Martinuska, Mishela, Miss-Independent, Rock-a-fella, rak1, riba79, Starbucks, SexyLady, SOVRSENSTVO, Sparks, Thinkerbell, Tinkerbelll Viiiip, Whiteangel, Zlatusko, KuklickaSk, thelittle17, anuskaNESTLE, milicka19, Divinebutterfly, MarchelineAmaru, LivingGlam, BlackSwan5, Serafima, srcekrsacka, teddybear, Lux, Beauchamp, GarpovaV, CIA
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Се обидов да направам една моја листа на форумџии со свои обележја во мојава глава, притоа истите да ги наведам на местото кое најмногу им прилега, иако и повеќе НАЈ-места заслужуваат, секако. Најдобар мод/админ: RainBow Најинтелигентна форумџика: Phyramide Најдуховита: Saya, Doozy Најсаркастична: Georginna Најсериозна: femina90 Најречник: Theodora Најпровокаторка: beached Најкреативна: starfish, Shelea Најтврдоглава: MSkorpionka Најстабилна во ставови: ph.orhideja, eli25 Најлажга: oooo Најзаљубена: teddybear, DAngel, Најприземна (објективна): Annath, Ema.Sk, Annie.mk1 Најдрска: Offspring Најдиректна: AlicaInWonderland, Magnolija Најфина: Miss.Ricci, mamma-mia, Rozich, Divinebutterfly Најмила: bittersweet, kate21, JIvanoska Најдосадна: Snow-Queen Најнежна: Bright, Dushica-sk, Strumfeta93 Најзабавна: TeddyGrey, julie77, JoxyTheFreak Најинтересен машки член: Marley, EleMental Најпар: Спојлер Најпозитивна: Go-Girl Најисторичар: Gordana10 Спортски манијак: rossonerka, Yipman2 Најмама: Gea Најсемеен тип: lolyta777 Најборец: ljubam Најдиета: irenna Најлекар: zlatusko Најрелигиозна: Serafima Најсекси: Lacrimosa, Miss-Independent, mims-89 Најполитичар: BoaVista Најоптимист: Sparks, Hipica Најслушатели на музика: Wild.Child Најромантичар: Nightwalker Најдомаќинка: Ariel, ozbilnazena Најдругар: LivingGlam Најзбунет: TheCandy880 Најсоветник за нега: Lilit Најсоветник за шминка: Sephora Најсоветник за мода: marama Најубаво облечен/а: Mistery, Dafnee Нај ЈУ носталгичар: nena2010 Најубави очи: jarec6 Најтрудољубивa: Trendafilka Највесела: HeidiDiWalt, tinkerbelll Најбунтовен млад член: Linn1, Mishela Најневеста: blond, SanjaKirchner Најмома пред мажење: karak НајТВ манијак: La.Reina.Del.Sur, glamour-lady Најљубезна: CoverGirl10, LilBaby, anneyy Најсопственик на милениче: najubava2010 Најскриена: bokicka, 2468 Најлокалпатриот: Plavusa.17 Најфорумски играч: crazylady, GarpovaV, Rock-A-Fella Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Sanja-lazanja Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: zhap4e
Форумџики кои ја одбележаа 2011 и да надополнам Најфорумџики во позитивен поглед за цела година: жапчето, љубам,рејнбоу расоњерка,трендафилка,старфиш,теди-мечето,пирамидка,госпоѓа независна,магнолија,хипица....
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најдобар мод/админ:Kим и Pеинбоу Најинтелигентна форумџика:Cесилија,Лилит Најдуховита: Phyramide,Merlyn Monroe Најсаркастична: Лилит,Георгина,Eлементал Најсериозна: Гордана 10 Најпровокаторка: Бичд,Aшлинг,Mкскорпинока Hајкреативна: Cтарфиш Најстабилна во ставови: Oфспринг,Tрендафилка,Cесилија Најлажга:\ Најзаљубена: Tеди-мече,Tрендафилка Најприземна (објективна): Aнатн,Tрендафилка,Иренна Најдиректна AlicaInWonderland,Beached,Asling,Offspirng Најфина:Maja8,Kате21,фемина90,ливинглам,каролине коста,Sparks Најмила: JIvanoska,ljubam,Livinglam,2468,teddybear,pufi-cufi Најзабавна: JoxyTheFreak,enca69,blond, Најинтересен машки член: EleMental,Joxy Најпозитивна: Phyramide,Sesilija,Teddybear Најмама: Lolyta777,Blond,Gea Најдиета:ludoto19 Најлекар: Aнатн Најсекси: , Miss-Independent,Boavista Најоптимист: Hipica Најслушатели на музика Phyramide Најромантичар: Nightwalker Најдомаќинка: Ariel, Blond Најсоветник за шминкаephora,Livinglam Најсоветник за мода: marama,rossonerka, Најбунтовен млад член: Linn1 Најљубезнаhyramide,Julie77,Teddybear,Najubava Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Milky candy Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Ljubam
Форумџики кои ја одбележаа 2011 Најмодераторка/админ-Анатх, Тенкаи, Ким, Рејнбоу Најинтелигентна- Марама, Љубам, Офспринг, БоаВиста, Расонерка Најдуховита- Лудото19, Дузи, МерлинМонро, Георгина Најсериозна- Теодора, УоаманИнРед Најпровокаторка- Скорпионка Најкреативна- Хај Најдрска/најдиректна/без влакна на јазикот- Офспринг, Лилит. Најискрена- Љубам Најмодерна- Марама, МисИндепендент, ФБИ, Расонерка, Саја. Најдосадна за читање- Хипица Нај интересен за читање машки член- Џокси, Јипмен, Најтвокер. Најпозитивна- Жапчето едно единствено. Најмајки- Корицаки, Славица999, Блонд. Најмногу отворува теми- Расонерка (во мода). Најтупаџика- Артемишн. Најфалбаџика-Сефора. Други членови кои со задоволство ги читам и ми се мили ем драги се- БиЈорселф, Гарпова, МацаЛав, Тедибер, Тедигреј, Шелеа, Калиопе, Ангел92, Старфиш, Каша, ГоуГрл, Пирамида, МендиЛејн, Ариел, АнушкаНестле, Мишела, Грл23, Пирамида и Енца.