Annath и Lilit во сите позитивни категории. Трудничка со сите пациенти во себе, во негативните категории. И ме интересира, по кој критиериум се двојат најтрудници од нај не трудници?
Пошто не бев многу активирана порано и не ги знам добро членките, ќе издвојам неколку кои ми оставија впечаток досега Најмодерна и најкреативна:anabel-a најоригинална:chocolate.me Најдиректни:Lilit,Summerlover Најстабилна во ставови:tessie,Hipster Најинтелигентна:Lilit,Trendafilka,Shelea,Annath Најинтересен машки член:Yipman2 За невести и трудници,сите се нај нај Најинтересни за читање:Лилит,Трендафилка,Дузи,Хипстер,Кетрин.Мун,Анатх,Шелеа,луничка..
Најоргинална: anabel-a,chocolate.me Најдуховита: lunicka,lilit,elennaa,doozy Најсериозна: vinozito1,ozbilna zena Најтупаџика: dream-girl Најспамер: cvetteto Најмодерна: chocolate.me,elisabeta,anabel-a,marama,rose96,little-mk,veki4kaa .. Најстабилна во ставови: Trendafilka,lilit .. Најзаљубена: Viktorijaaa5,Snow-Queen,и јас Најприземена (објективена): Lilit,XstrongerX,ariela09. Најдиректна: summerlover Најфина: Ketrin.Moon,lunicka,Trendafilka,Snow-Queen.. Најдосадна: dream-girl,cvetteto,srcekrsacka. Најинтересен машки член: Yipman2 Најневеста: СИТЕ! Најтрудница: Сите мешиња! Најдружељубива: Dog-Lover Најинтересна за читање: Trendafilka,Lilit,Someonespecial,lunicka,shelea,Elennaa,Ketrin.Moon,Dvolicen,Yipman2,vitomir,karenin,anichka94, waka-waka,hipica,anabel-a,viktorijaaa5,annath.
ај и јас да споделам дел од моето мислење во врска за Форумџики кои ја одбележаа 2013, без лутење само хахах Најоргинална: DigY, Someonespecial, Natali.3, Snow-Queen, viktorijaaa5 Најдуховита: lilit, natali.3 Најсериозна: vinozito1,ozbilna zena Најтупаџика: / Најспамер: cvetteto Најмодерна: chocolate.me,elisabeta,anabel-a,marama,rose96,little-mk,veki4kaa, digy Најстабилна во ставови: DigY дефинитивно Најзаљубена: Viktorijaaa5 и јас Најприземена (објективена): ariela09. Најдиректна: summerlover Најфина: Trendafilka,Snow-Queen, DigY Најдосадна: sexgirl...нз мислам така и беше корисничкото име Најинтересен машки член: dvolicen i vitomir Најневеста: all Најтрудница: сите идни мамички! Најинтересна за читање: Trendafilka,Lilit,Someonespecial,lunicka,Dvolicen,Yipman2,vitomir,karenin,anichka94,hipica,anabel-a,viktorijaaa5,DigY, Natali.3 иии многу други
А може ако имате некое несогласување да си пишете ЛП наместо оф топици? Ќе бидам кратка, изминатава година не бев нешто многу активна, но ве читкав од време на време, па еве ја мојата скромна листа Најдуховита: Doozy, Elennaa, ludoto19, lunicka Најмодерна: anabel-a, Chocolate.me, marama Најстабилна во ставови: Lilit, Hipster, AnaKarenina Најзаљубена: Ketrin.Moon Најфина: Divinebutterfly, ljubam, 1209, Gordana10, Mishela, Someonespecial и сите останати од списоков. Најинтересен машки член: Yipman2
Најмодерна: anabel-a, senza.parole Најстабилна во ставови: DayDream Најискрена: srcekrsacka ( си пишува се од а до ш ) Најзаљубена: јас Најдиректна: Summerlover, ariela09, tessie Најмудра: lunicka, ozbilnazena Најфина: Moonstone.17, fatamorgana123, Barbie20, Someonespecial, iloveyou29, Ketrin.Moon,feminium,Kaylie, Vikica.cuci, ariela09 иии многу други Најинтересен машки член: Yipman2 Најневеста: сите Најкомуникативна: Lella, Dog-lover, Dream-girl,Viktorijaaa5, LittlePinky, Papillon.Papi, Someonespecial, LittleFairy Најинтересна сака да се направи Dream-girl Најинтересни за читање: AnaKarenina, Trendafilka, Ketrin.Moon, Anonymous996, ozbilnazena
Мојата листа не се има нешто драстично сменето.Јас таква сум и во приватниот живот, а исто и тука, не пропуштам многу луѓе низ филтерот. Сакам да си ги читам Ариел, Озбилна, Геа, Лилит(иако често превртувам очи на нејзините постови, ама ми разбиваат монотонија). Ми фалат Бројчето, Лижавчето од постарата постава, па ми фали и Ким, не е веќе толку активна со постови. За најсонувалка сепак би ја издвоила Шилеа, па и кога ќе видам нејзина слика така ми делува, како во некој нејзин свет и не можам, а да не се поднасмевнам. Теси, Абеја и Скорпионка некако тука ми се сите, не пропуштам пост, па каков и да бил, дали мрчење што и да било, интересни си се на свој начин. Не сум некоја по модата, нити ми се важни трендовите, може тоа и да се забележи по тоа колку сум присутна во темите за мода, ама сепак, би ја издвоила Анабела, си зрачи девојчето, си има некоја своја замисла и идеја, креативна е, а тоа ми е и повеќе од доволно да се издвои од другите. Дивајнбатерфлај ми се издвои по мрчењето некако, ама би сакала да ја читам со повеќе постови за себе и за тоа што и се случува, има многу повеќе да каже отколку што навистина кажува. Тедимечето и Трендафилка ми одат во пакет од пред некое време одамна и се уште е исто. Теди си е чувствителна и повеќе отколку што треба, си ги зема повеќето работи при срце, а Трендафилка, па она си е Трендафилка. Мило ми е што и тргна годинава, слично како и на мене, откако заедно си кукавме. Морам да ја спомнам и xstrongerx и од неа ретко пропуштам пост, интересен ми е за читање целиот нејзин развој откако е тука. И така, тие се тие, ако се сетам на уште некоја ќе си допишам. Речиси сите ги знам, ама ретко која ми прираснала за срце.
Најдобар мод/админ: RainBow Најлош мод/админ: Bilkata Најинтелигентна форумџика: Shelea,Trendafilka Најоргинална: Trendafilka Најдуховита: Ozbilnazena,Imelda,Abeja,Hipica Најсериозна: RainBow Најтупаџика: Srcekrsacka,QueenElena,Dream-Girl,Nana19 Најпровокаторка: Lilit, би ја додала и Silver.E Најмодерна: Senza.parole,Anabela-a,LaraSolare,Ljubam и Summerlover Најсонувалка:Ketrin.Moon Најстабилна во ставови:Tessie,Imelda,Kravce,Abeja,Hipster,mims-89 Најлажга: buba4e89,trudnicka Најзаљубена: Ariela09,Viktorijaaa5 Најприземена (објективена): Lilit,xstrongerx,Tessie,Karenin,DigY Најдиректна: Lilit,Abeja,Summerlover Најоптимист: Viktorijaaa5,Serafima Најфина: Gordana10,AnaKarenina,Thallia и секако Serafima Најдосадна:srcekrsacka Најинтересен машки член: CaptainOmni (иако во последно време не е активен) Форумџика со најтапа смисла за хумор : ..ги има многу Најневеста: Snow-Queen Најтрудница:Сите идни мамички Ви посакувам пријатни моменти во бременоста Најкомуникативна:Viktorijaaa5,Thallia,Lovely93,Serafima,Umbrella22,Hermosa,Dvolicen Релативно сум нова на форумов,и можеби класификацијата ми е неточна,но до сега вие сте тие кои ми оставивте некој впечаток!
Еве и јас да пишам во темава мое мислење Најдобар мод/админ: Rainbow Најинтелигентна форумџика: Trendafilka Најоргинална: Ketrin.Moon, Shelea Најдуховита: Elennaa, Abeja Најсериозна: vinozito1 Најспамер: ocila Најмодерна: Rose96,senza.parole, a-anabela Најстабилна во ставови: lunicka, ozbilnazena Најискрена: srcekrsacka Најзаљубена: Jас , leighton23, ariela09 Најприземена (објективена): tessie, XstrongerX Најдрска: MSkorpionka Најдосадна: tinka mace Најактивна: sadgirl21 Најдиректна: Summerlover, tessie Најфина: leighton23, hermosa, Dog-lover, Umbrella22, Vikica.cuci, mili4ka123, Barbie20 Најинтересен машки член: Yipman2 Најневеста: Snow-Queen ! Најтрудница: Сите Најкомуникативна: Gordana10, Someonespecial Најинтересни за читање: AnaKarenina, Trendafilka, Hipster, Ketrin.Moon, Anonymous996, ozbilnazena, teddybear, Serafima.
Најдобар мод/админ: RainBow, Gordana10 Најинтелигентна форумџика: Viktorijaaa5 Најоргинална: LittleFary, LittlePinky, Someonespecial, simona.a Најдуховита: simona.a Најсериозна: Silver.E, ariela09 Најкреативна: meU Најмодерна: Rose96 Најстабилна во ставови: Azriel1 Најзаљубена: Lovely93 Најприземена (објективена): najubava2010 цели реферати напиша за да се изјасни. Најоптимист: Dog-Lover Најфина: summer-lover, sweet-star, Barca-Girl, Dream-Girl, LittlePinky, LittleFary, simona.a, Kaylie, Viktorijaaa5, Someonespecial, leighton23. Најинтересен машки член: Yipman2, Marjan007, Dvolicen. Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: simona.a Најкомуникативна: summer-lover, sweet-star, Barca-Girl, LittlePinky, LittleFary, simona.a, Kaylie, QueenElena, Dream-Girl, Someonespecial.
Секогаш интересни за читање: Sexybaby86, AnaKarenina, Лешко, Лајла Грејс... Спојлер (ЛАЖАМ за закосениве!) Секогаш подготвени да помогнат: Anath, bittersweet, Hipster, Rainbow, Mishela, Lilit (ги малтретирам смртно по ЛП!) Најпотценета: XStrongerX (мило ми е што се активираше повеќе, чувствувам како да те заобиколуваат поголемиот број на форумов, изгледа премногу си им либерте. Мене си ми СУПЕР, предизвикувај срцеви аритмии и отворени усти почесто). Највоспитана: AnaKarenina и Anath Најреалист: Сите си сонуваме. Најжени: Lunicka, vinozito1 Најкреативна: Шилеа, не постои покреативен лик и душа од тебе. Најзаљубена: Sexybaby86 Најсмешна: srcekrsacka со нејзиното Духче Најтрудница: bittersweet, JuLleE и MacenceEna (мене ми оставиле фин труднички впечаток, доколку има забуни зошто се изјаснувам за нив. Плус, нивните бебенца ги очекува(в)(м) ко малтене да сум им тетка). Најфина: Teddybear Најдосадна: Gordana10 (постовите ти се убедливо најбезлични од сите). Најинтересен машки член: Јипмен (по 3-ти пат убедливо ми води на листата). Најтупаџика: Valerya. Офффф.... офтика. Најосвежување на форумот: Ketrin.Moon Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: LILIT.
Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: lunicka,someonespecial,trendafilka,doozy, Ketrin.Moon,Yipman2,AnaKarenina,nymeria,barbie20,ariel,rainbow,lilit... Уживам додека ве читам,пишувајте почесто Најмодерни:marama,rose96,a-anabela,serafima.
Најдобар мод/админ - Anath Најинтелигентна форумџика - Hipster, Lilit, Trendafilka Најсериозна: Rainbow Најмодерна - anabel-a, zarah, Rose96 Најстабилна во ставови - Trendafilka, Doozy, Rainbow, AnaKarenina Најприземена (објективена)- tessie, imelda Најдрска- MSkorpionka Најдосадна - Dream-girl Најфина - AnaKarenina, KetrinMoon Најинтересни за читање - AnaKarenina, Trendafilka, Hipster, anabel-a, Sexybaby86, teddybear И јас како Трендафилка ќе ја спомнам ХstrongerХ, меѓутоа како најосвежување на форумот, нека не ја снемува на подолго и нека пишува овде, една од омилените форумџики ми е на кои со задоволство им го читам секој пост. Најфорумџика во позитивен поглед за цела година - AnaKarenina, Trendafilka, Sexybaby86
Најинтелигентни форумџики: kravce, XstrongerX, MSkorpionka Најоргинална, Најсонувалка и Најкреативна: Shelea Најпровокаторка на интересен начин: MSkorpionka Најзаљубена: Libera Најфорумџики во позитивен поглед за цела година: kravce, hipica, zhapce, Moira, psychic Најневеста: LusySkyDiamonds Најтрудници: Snow-Queen и Serafima
Најдобар мод/админ: Anath, Ariel Најинтелигентна форумџика: Trendafilka, zhap4e, lunicka Најоргинална: Shelea, ljubam сега и во вечни векови, амин! Најдуховита: lunicka, anabel-a, doozy Најсериозна: vinozito1 Најкреативна: Пак ќе ги спомнам sh за shelea и ljubam. Најмодерна: anabel-a, rose96, Ljubam Најсонувалка: Shelea, Ketrin.Moon., Karenin Најстабилна во ставови: lunicka, imelda, lilit, ozbilnazena, bittersweet, AnaKarenina Најискрена: Trendafilka Најзаљубена: Shelea, Ketrin.Moon, Snow-Queen Најприземена (објективена): Ariel, MSkorpionka, kravce Најдиректна: Lilit, Trendafilka, kravce Најоптимист: Snow-Queen, Serafima Најинтересен машки член: Yipman2 Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Trendafilka, Shelea, lunicka Најкомуникативна: Snow-Queen, doozy Женички чии постови никогаш не ги прескокнувам: ХstrongerХ, Hipster, Trendafilka, Shelea, Ljubam, lunicka, imelda, Doozy. Ииии, то.
Ај и јас... Тешко е најпосебно да одвојам некого, но во оние што ќе ги набројам се форумџивки кои ги читам и среќавам најчесто низ темите, како најактивни. Најдобар мод/админ: Реинбоу Најинтелигентна форумџика: Дејлајт Најоргинална: Срцекршачка Најмодерна: Анабела, Чоколит.ми Најстабилна во ставови: Теси Најискрена: Другарка Најзаљубена: Нана19 Најприземена (објективена): Гордана10 Најдиректна: Абеја, Седгрл21 Најоптимист: Јипмен Најфина: Хермоса, Серафима Најмејкап - Мишела Најинтересен машки член: Витомир, Дволичен Најтинејџер: Папилон Папи Најмама: Мама25 Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Ана Каренина, Аничка94, Каренин, Карина8, Дрим-грл, Цка, Хипстер, Кетрин Мун, Луничка, Анн.94, Викоторијааа5, Тхалила, Ловли93, Амбрела22, leighton23, Сноу-Квин, LittlePinky, Sexybaby86, ХstrongerХ, Жалосна, Ариела09, vickyy90, yarre, мимс-89, Daydream, SweetChild,Waka-waka, happygirl, Лелла, SuperGirl24, и се извинувам за некои што сум ги заборавила (а, знам дека има такви) Најтупаџика/Најдосаден/Најсериозен/Најлош: За мене нема такви, бидејќи сите на свој начин се свои и интересни, а и не сакам кога некој ќе се прочита во таква категорија. Можам да го замислам негативното чувство. Вакви, такви, треба сите да се сакаме.
Најдобар мод/админ:RainBow, Gordana10 Најинтелигентна форумџика: Ketrin.Moon, tessie Најоргинална: Trendafilka, lunicka Најдуховита: Doozy Најтупаџика: Strumka22 Најсериозна: Lilit, psychic Најкреативна: Sexybaby86, Serafima Најмодерна: anabel-a, Rose96, Senza-Parole, elisabeta Најстабилна во ставови: Trendafilka Најискрена: Најзаљубена: Snow-Queen, Ketrin.Moon Најприземена (објективена): Gordana10 Најдиректна: Lilit, Summerlover Најоптимист: Hipster Најфина: Someonespecial, Viktorijaaa5, Barbie20, Lella, leighton23, Kaylie Најинтересен машки член: Marjan007 Најтрудница: Snow-Queen Најинтересни за читање: AnaKarenina, Anonymous996,bittersweet, Umbrella22
Продолжение.. Најнедостига/ Најзаборавена : 1.Прити, ми недостигаат нејзините измислени доживувања и анегдоти од животот во Холивуд. 2. Админите на форумов, спомен не остана од нив. Најпроменето мислење имам за : Витомир, и мислам дека ме потцени еднаш пред сто години се најдов навредена оти нема смисла за хумор. Врти сучи по моја вина, дечково е збирка на мудрости без последна страница. Не читам се, ама на негови постови во СДК запирам. Најдуховита : Дузи , п**ку матер ќе ме умриш ! Најпроменета : Марамка, толку депресивни ми се твoите постови, што порадосно ги читам сопствените отколку твоите. Магнет за негативна енергија си станала. Некогаш беше мала весела џебна венера која ме расположуваше. Најкреативна : Сноу, со отворените теми кои отвараат простор за опуштена дискусија. Нај- ме воодушевува : Шелеа, креативно битие со талент кое зрачи во толпата обични луѓе. Нај - има слика за се : SadGirl21 - кај ги наоѓаш жити се ?! Актуелно најомилена: Мислам Имелда е правилно, толку е....толку толку...