Најдобар мод/админ: Најлош мод/админ: Најинтелигентна форумџика: Најдуховита: Најсериозна: Најтупаџика: Најпровокаторка: Најспамер: Најкреативна: Најстабилна во ставови: Најлажга: Најискрена: Најзаљубена: Најприземена (објективена): Најдрска: Најдиректна: Најфина: Најдосадна: Најинтересен машки член: Форумџика со најтапа смисла за хумор : Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Листата е преземена од темата од 2012 година, отворена од @Offspring Одговарајте и додавајте категории по желба за форумџиките кои според вас оставија свој печат годинава.
Јас сефте да направам. Најдобар мод/админ @RainBow,само неа ја имаме Најлош мод/админ:/ Најинтелигентна форумџика: многу ги има Најдуховита @referentka Најсериозна @Peppermint во позитивна смисла,се што си кажува,држи вода. Најтупаџика:/ Најпровокаторка:/ Најспамер:/ Најкреативна @AnaKarenina Најстабилна во ставови @Peppermint Најлажга:/не го сфаќам форумов здраво за готово,на кој му се лаже,нека лаже,сигурно и такви има Најискрена @Doozy Најзаљубена:многу се Најприземена (објективена):сега ми текнува на @Bridget ,@referentka ,@bittersweet ,@Annath ,@sesilija ,@joy1 Најдрскa:/ Најдиректна:/ Најфина:сите околу и преку 40 Најдосадна:и од овие се многу,не ги ни знам Најинтересен машки член @ninja35 ,@Petar80 Форумџика со најтапа смисла за хумор :/ Најфорумџика во негативен поглед за цела година:нема такви,има по нешто добро во секоја феминка Најфорумџика во позитивен поглед за цела година @danichap, @bittersweet ,и сите останати од околу 40.Тоа се оние жени кои несебично помагаат,советуваат и споделуваат искуства,кога треба и прекоруваат.Заради нив и го читам форумов. Би ја додала и како најмодерна @Mama25 ,ептен ми е супер. Ова е мое мислење,читам само неколку теми и од таму ми се оформува сликата за феминкиве.Сигурно има и уште кои сакам да ги читам,ама за сега толку. Негативните вибрации кои понекогаш се појавуваат ги игнорирам,па така околу негативните избори не можам да коментирам.
Најдобар мод/админ: / Најлош мод/админ: / Најинтелигентна форумџика: Има повеќе. Најдуховита: @Winter Lady Најсериозна: @Valerin @Anabelle.Amorette @Читател @Someonespecial Најтупаџика: @Скопјетесакам Најпровокаторка: @alice Најспамер: @Скопјетесакам Најкреативна: / Најстабилна во ставови: @Tanjamm @Summerlover @Papillon.Papi Најлажга: / Најискрена: @MiloMalo @Ketchup Најзаљубена: @angelche16 Најприземена (објективена): / Најдрска: @Lella Најдиректна: / Најфина: @Elissa Најдосадна: / Најинтересен машки член: @PogbaPol Форумџика со најтапа смисла за хумор : Има многу. Најфорумџика во негативен поглед за цела година: @Lella (толку многу негативна енергија пренесува, што ќе ти требаат 10 души со позитивна енергија за да те вратат во нормала) Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @Elissa @MiloMalo @Valerin @Winter Lady
Еве ја и мојата листа: Најдобар мод/админ: единствената @RainBow (единствена ама добро го менаџира форумов) Најлош мод/админ: Mihajlo, заради отсуство. Најинтелигентна форумџика: a tough one. @calliope прва ми паѓа на памет. Ама не е единствена. Најдуховита: @Doozy , ги обожавав нејзините постови од преку океанот во СДК. А не изостанува ни @danichap , која годинава ја видовме во едно сосема ново светло - релаксирана и забавна. Најсериозна: @tessie , but in a good way. Најтупаџика: има сериозен кандидат но, ќе прескокнам. Најпровокаторка: @Strumka Најспамер: - Најкреативна: @Gea , не е потребно објаснување. Најстабилна во ставови: @Giovanna Најлажга: сите што стават туѓи слики во темите за сопствени фотографии. Најискрена: @lunicka Најзаљубена: @Viktorijaaa5 Најприземена (објективена): @Annath Најдрска: - Најдиректна: @Bridget Најфина: @Serafima , @tessie , @AnaKarenina и @Biodevojka . Најдосадна: истиот кандидат од точка 6. Најинтересен машки член: @Bender Rodriguez Форумџика со најтапа смисла за хумор: ... никој не се смее на моите шеги. (среќа либето се смее) Најфорумџика во негативен поглед за цела година: - Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @Lady Phoenix (и и` предвидувам титула Форумџика на годината).
Најдобар мод/админ: @RainBow Најинтелигентна форумџика: hmm @AnaKarenina Најдуховита: @Kukla994 @Adina @Elisa Најсериозна: @Annath @poenta Најтупаџика: @buba4e89 знае да му ја тупи понекад. Најпровокаторка: @Bridget @Daleron Најспамер: @Kukla994 @angelche16 Најкреативна: @Lady Phoenix Најискрена: @Kukla994 @honest girl @buba4e89 @Bridget @Minnie 1 ... Најфина: @Biodevojka Најинтересен машки член: @PogbaPol @viktorxD @Ketchup +категорија : Најдобро нашминкана @Rose96 @kim.k @koritsaki
Најдобар мод/админ: @RainBow Најлош мод/админ: тие што очигледно дигнаа раце од форумов, а треба некој да биде администратор Најинтелигентна форумџика: ги има многу, не можам ниедна да издвојам Најдуховита: @calliope, @referentka, @Kukla994 Најсериозна: @kukla21 Најтупаџика: Најпровокаторка: @Pepelaska25 или како и да беше Најспамер: / Најкреативна: @AnaKarenina, @Gea Најстабилна во ставови: @bittersweet, @danichap Најлажга: да ви кажам искрено, немам поим... не ги читам сите теми, па затоа Најискрена: @lunicka Најзаљубена: @Viktorijaaa5, @aways Најприземена (објективена): @danichap Најдрска: ги имаше доста во темине за снаи и свекрви Најдиректна: @Bridget @Lilit Најфина: @Biodevojka Најдосадна: сите оние кои прашуваат дали сум бремена Најинтересен машки член: @Bender Rodriguez @ninja35 @Petar80 Форумџика со најтапа смисла за хумор: @Strumka22 Најфорумџика во негативен поглед за цела година: / Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @LadyPhoenix @Abrakadabra - не можам да се решам за една од нив две, простете ми вие другите што морав да издвојам некого. А девојките од темите за мода и шминка си заслужуваат посебно место, па треба и за нив категорија
Ајде и јас со едно резиме време беше за темава Најдобар мод/админ: @RainBow Најинтелигентна форумџика: @Valerin, @calliope, @crimson, @Ginger^ Најзрела за својата возраст: едната и единствена моја најмила @Lella Најдуховита: @calliope, @Summerlover и целата прекрасни екипа од четот на чело со @Kukla994, најсимпатична е и најсмешна дефинитивно, единствена си Најмудра: @vitamina, @julie77, @ozbilnazena, @Annath, @Peppermint, @galapce Најтупаџии, најтролови и предизвикувачи на фејспалм фаци: @Marick14 и @DeepBlue Најкреативна: @Lady Phoenix, @Abrakadabra, @AnaKarenina, @Ginger^ Најмодерна: @mirandaa, @crimson, @senza.parole, @LaraSolare Најкул и најдама: the one and only unique @Madam-A Најстабилна во ставови: @tessie, @vitamina, @Annath, @LivingGlam, @Valerin, @Giovanna... Најискрена: @vitamina Најзаљубена: @vitamina, @Umbrella22, @Viktorijaaa5 Најприземена (објективена): @LivingGlam, @vitamina, @RainBow, @Lady Phoenix, @Annath Најдрска: @Lilit, @Bridget Најдиректна: @Cka, @XstrongerX Најфини: @Anabelle.Amorette, @Lella, @Ketchup, @Kukla994, @PogbaPol, @Marossa, @QweenSM, @Lady Phoenix, @Abrakadabra, @vitamina, @mirandaa, @Rama, @Yowannty, @kjukli, @AnaKarenina, @Serafima, @cresa-jagoda, @ozbilnazena... Најкомуникативна: @Ketchup, @Valerin, @Anabelle.Amorette, @Lella, @Kukla994, @PogbaPol, @vitamina, @Elissa, @Adina, @IronLady, @Marossa, @QweenSM, @Lady Phoenix etc etc... Најголемо освежување на форумот: @vitamina, @Ginger^, @Jordanovska-K, @Lady Phoenix, @Abrakadabra, @Kukla994, @PogbaPol, @Аliсe Најинтересен машки член: @Ketchup и @PogbaPol ми се најдраги и најзабавни, @Captain-Omni и @Bender Rodriguez интересни за читање со подолги филозофии по темите Форумџика со најтапа смисла за хумор: @Marick14 Форумџика која најмногу фали на форумот: @Gordana10 и @k.i.m Форумџики кои најмногу израдуваа со убави вести годинава: @a dina и @RainBow Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @AnaKarenina
Најдобар мод/админ: @RainBow Најлош мод/админ: со оглед на тоа дека реин е единствената што уствари прави нешто, сите останати Најинтелигентна форумџика: @Doozy @calliope @Lella @Valerin @Someonespecial @AnaKarenina @Hipster Најдуховита: не можам да се одлучам помеѓу @Doozy и @calliope Најсериозна: @tessie и баш поради тоа ја обожавам Најтупаџика: Петре што си го немаме веќе Најпровокаторка: @buba4e89 Најспамер: @Marick14 @Bitter-Sweet во смисла, многу објави за кратко време Најкреативна: @Lady Phoenix @Abrakadabra @AnaKarenina Најстабилна во ставови: @tessie Најлажга: no idea. Најискрена: @Lilit Најзаљубена: моментално @mirandaa Најприземена (објективена): @tessie и ако ја номинирам во уште една категорија текстов ќе се претвори во „причини зошто теси е кул“ Најдрска: @Bridget и исто најзабавна за читање и со најмногу слични мислења Најдиректна: пак бриџет Најфина: @Jordanovska-K @vitamina @Winter Lady Најдосадна: ја Најинтересен машки член: @Bender Rodriguez @Priroden Форумџика со најтапа смисла за хумор : ја Најфорумџика во негативен поглед за цела година: @Tanjamm Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @Sanjichka007
Не е Нова година додека не се отвори темава на форумот. Еве го и мојот список: Најдобар мод/админ: Се знае @RainBow Најинтелигентна форумџика: @Valerin @Someonespecial @calliope @LivingGlam @Ginger^ Најдуховита: @Kukla994 Најмудра: @poenta без никаква конкуренција Најтрол: @DeepBlue @Marick14 Најтупаџија: @Marick14 @troublesome @ariela09 Најмодерна: @crimson Најстабилна во ставови: @CameliaMiller Најискрена: @Cka Најобјективна: @LivingGlam Најдрска: @Bridget Најдиректна: @buba4e89 Најфини: @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Аliсe @Kukla994 @Ketchup @PogbaPol @Valerin @Reachel @LittleChilli @GirlRose Најинтересен машки член: @Bender Rodriguez @Captain-Omni @Читател @Mr. Right и секако my homies @Ketchup и @PogbaPol Форумџика со најтапа смисла за хумор: @ceca1 Форумџика која најмногу фали на форумот: @Gea @Snow-Queen @Dream-Girl @Gordana10 @tessie Најталентирани: @Lady Phoenix @Abrakadabra @SwanMay @Natali.3 Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @Someonespecial те сакам
Ееее, интересно ова, ама има доста за размислување и повеќе кандидати за една категорија. Најдобар мод/админ: жими @RainBow што ја имаме, а за среќа добро си ја знае работата Најлош мод/админ: тие што веќе не ги интересира форумов Најинтелигентна форумџика: има доста такви, но морам да ја издвојам @Lella за која мислев дека има над 20 години, а всушност не е ни средношколка и @Papillon.Papi која е страшно интелигентна, зрела и паметна за своја возраст Најдуховита: убедливо @Kukla994 @Doozy и @Sanjichka007 Најсериозна: @poenta Најтупаџика: Најпровокаторка: си има повеќе тука... Најспамер: @Bitter-Sweet Најкреативна: @Abrakadabra @vitamina @Someonespecial @AnaKarenina @Anabelle.Amorette @Mishela @Gea @do-re-mi (ова важи и за надарени за пишување, и за фотографија и за сликање...), а во темата за сликање - повеќе ги има Најстабилна во ставови: @Nausicaa @Annath @RainBow @lunicka и некои други дами од темата +/-40 Најлажга: не би сакала да се занимавам со таквите... Најискрена: @Cka Најзаљубена: @Umbrella22 @kjukli Најприземена (објективена): @Annath @LivingGlam @Valerin Најдрска: @Bridget @Lilit, ама не мора да значи дека е во негативна смисла Најдиректна: @Bridget @Cka @Madam-A Најфина: @koritsaki @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Jordanovska-K @crimson @LivingGlam Најдосадна: ќе си молчам мудро Најинтересен машки член: @Captain-Omni @Bender Rodriguez @Priroden @Ketchup Форумџика со најтапа смисла за хумор : не знам, јас можеби Најфорумџика во негативен поглед за цела година: @sjdgo Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @crimson Бонус од мене *Најуникатна во секој поглед @Mama25 *Секогаш расположена за зезање, забава, журки и патувања: @Elissa (Извинување за оние кои ги пропуштив )
Најдобар мод/админ: Појма немам Најлош мод/админ: Исто така појма немам Најинтелигентна форумџика: @Someonespecial @Valerin @Ketchup @Kukla994 @Anabelle.Amorette @Lella @Bokchee Најдуховита: @Valerin @Ketchup @Kukla994 @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Lella @Bokchee @honest girl Најсериозна: @Ketchup @Anabelle.Amorette @Kukla994 @honest girl @Lella @Bokchee @Someonespecial Најтупаџика: @Читател Најпровокаторка: @honest girl @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Kukla994 @Bokchee @Valerin Најспамер: @Читател Најкреативна: @Читател @Someonespecial @Kukla994 @Bokchee @Valerin @honest girl @Valerin Најстабилна во ставови: @Bokchee @Valerin @Lella @honest girl @Anabelle.Amorette @Someonespecial Најлажга: / Најискрена: @Ketchup @Lella @Bokchee @Valerin @honest girl @Anabelle.Amorette @Someonespecial Најзаљубена: Сите и тие што не ги знам, СИТЕ ! П,С, Листата на назначени членови се базира на репрезентативниот примерок од вкупните познанства на креаторот стекнати низ изнинатите неколку месеци. Можеби се скромни ама сигурно не се објективни бидејќи самото "знаење" е недоволно за правилна прераспределба. За било какви критики во недоверливоста на информациите објавени во овој пост обратете те се кај менаџерот на истиот. ПозЗ3³®
Најдобар мод/админ: @RainBow Најинтелигентна форумџика: Најмудрите се само дел од листата. Mногу се. Најдуховита: @Doozy @Abeja@Sommerlover Најмудра: @ozbilnazena, @Annath, @Peppermint, @do-re-mi , @LivingGlam, @Moira, @sesilija, @stetoskop , @tessie , @vitamina, @Lilit. Најтупаџии @buba4e89 @Valerin Најкреативна: @Gea @Abrakadabra @AnaKarenina Најмодерна: @mims-89, @Mama25,@BoaVista @Adina, @mirandaa, @mssuniquee @crimson, @senza.parole, @LaraSolare, @Rose96. @marama @Sky-butterfly @joy1 . Најстабилна во ставови: @tessie. Најискрена: @lunicka Најзаљубена: Mногу се. Најприземена (објективена): @vitamina, @kukla21, @AngelOfArh, @Serafima, @Lady Phoenix, @galapce, @crimson @Jordanovska-K Најдиректна: @Bridget @Cka @CameliaMiller Најфини: Сите од плус 40. Најинтересен машки член: @Bender Rodriguez, @ninja35 Форумџика која најмногу фали на форумот: Шкорпионка Форумџики кои најмногу израдуваа со убави вести годинава: Сите трудници и сите кои се споија со либињата. Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @bittersweet Најубаво козмечко катче @mims-89 , @koritsaki, Најубав плакар: најмодерните девојки плус @Hipster Мерак за очи од Фемина Инстаграм: @Serafima, @do-re-mi, @zalosna, @AngelOfArh, @lunicka, @Peppermint, @Val-Dim, @MandyLane, @Ginger^ , @elisabeta...многу се. Сигурна сум испуштив многу девојки. Секогаш услужливи: @Biodevojka @vitamina @Kaetana @Mishela @joy1 @bittersweet
Најдобар мод/админ: @RainBow Од кога сум дојден на форумов, таа е единствениот модератор. Најлош мод/админ: @Mihajlo Колку што ја има Реин, него го нема. Најинтелигентна форумџика: @Someonespecial @crimson @Lella Најдуховита: @Kukla994 @referentka @Sanjichka007 Најсериозна: @Lella Најтупаџика: / Најпровокаторка: @buba4e89 Најспамер: / Најкреативна: @AnaKarenina @Lady Phoenix Најстабилна во ставови: @tessie Најлажга: / Најискрена: @Valerin Најзаљубена: @angelche16 Најприземена (објективена): @Anabelle.Amorette Најдрска: @Bridget @Lilit Најдиректна: @honest girl Најфина: @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Sanjichka007 @IronLady @srcence1607 @Kukla994 Најдосадна: / Најинтересен машки член: @Читател @Mr. Right @Marjan007 @PogbaPol Форумџика со најтапа смисла за хумор : @ceca1 Најфорумџика во негативен поглед за цела година: @buba4e89 Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @Someonespecial Една од првите форумџики кои ги запознав кога дојдов на форумов и ми остави добар впечаток. Бонус: Форумџика со најголем талент за готвење: @Kukla994 @Lady Phoenix @Abrakadabra Форумџика со најубави фотографии: Lady Phoenix и @Abrakadabra Форумџика со најубави цртежи: @Lady Phoenix @Papillon.Papi и @Natali.3 Најинтересен женски член: @Аliсe @Elissa и @Adina Форумџика со најубави модни комбинации: @crimson @mirandaa и @Rose96 Тоа е тоа.
Најдобар мод/админ: @RainBow Годинава ме извади од заборавен пасс, а лани за малце идентитет ќе откриев да не беше она. Најлош мод/админ: Сите кои е замислуваат дека се админи додека Реин се спревува со луди женски хормони и спасува ситуации. Симнете си ги круните на админи и тргнете си го звањето. Кликови и на форум се фаќаат, верувам Аналитиксот ви кажува колку многу приход има и од тука, а еден админ работи. Најинтелигентна форумџика: @danichap Најдуховита: @Doozy Како сум се смеела кога беше Америка, со солзи. Најсериозна: @poenta Најтупаџика: @vichy Најпровокаторка: @Bridget Најспамер: Најкреативна: @AnaKarenina Најстабилна во ставови: @monik55 Најлажга: Најискрена: @lunicka Најзаљубена: @Lilit Најприземена (објективена): @Abeja Најдрска: @Bridget Најдиректна: @vitamina Најфина: @bittersweet Најдосадна: Најинтересен машки член: @Captain-Omni Форумџика со најтапа смисла за хумор : Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @AngelOfArh +Најтрудница - @Eli23 ама веќе не е трудна и @Mama25 исто нетрудна веќе ама многу научив од нив
Најдобар мод/админ: @RainBow наравно. Се справува и више него одлично. Најинтелигентна форумџика: @calliope @Yowannty @Ginger^ @Madam-A итн. Најдуховита: @Kukla994 @Eli23 @Bridget Најкреативна: @AnaKarenina @Lady Phoenix @do-re-mi @Abrakadabra @vitamina Најстабилна во ставови: @Giovanna @LivingGlam @Abeja @bittersweet Најискрена: @lunicka @Annath @Bridget Најприземена (објективена): @Peppermint @Giovanna Најдиректна: @Bridget @galapce @RainBow Најфина: @Someonespecial @Mishela @danichap @do-re-mi @anel и друштво од +-40 Најинтересен машки член: @Ketchup @Bender Rodriguez i drugarite od +/-40 Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @Lady Phoenix @danichap @AnaKarenina "Најсоветодавачки" @Annath @Mishela @joy1 Најготвачки: @Serafima @Winter Lady @zalosna
Најреално, сите треба да признаеме дека форумџика на годината треба да е @RainBow. Единствена поради која и форумот функционира одлично, а и функционира воопшто. Секогаш не трпи, и нашите испади, и нашиот пмс, и нашите навреди и караници по форумот, офф топици милион и уште плус толку теми, а од друга страна пак се ангажира да функционираат креативни теми со анкети, при кои сите се забавуваат и уживаат кога е се средено. Едноставно кажано, титулата е и повеќе од заслужена. Еднаш треба и таа да биде наградена, а верувам и сите други го мислат истото.
Најдуховита: @Doozy , @calliope Најзабавни: @Valerin , @Sanjichka007 , Најкомуникативни и пријатно расположени: @Kukla994 , @Ketchup Најфина: @vitamina , @Elissa, Најинтересен машки член: @Captain-Omni , @Bender Rodriguez Најстабилна во ставови: @mims-89 Најпозитивна форумџика: @Someonespecial --------------------- е сеа овие од горе ми варираат низ категориите, зашто сите ми се симпатични и кул Најинтелигентна форумџика: @Lella , имајќи ги предвид годинките, не можам а да не ја издвојам Најприземена (објективена): @Daydream Најлажга: не би знаела Најискрена: не би знаела Најзаљубена: @Viktorijaaa5, @Umbrella22 Најсериозна: @poenta Најтупаџија: @Читател , утепа со тоа бесконечните броеви во сдк Најпровокаторка: @Abeja можеби? (Ако се рачуна позитивно `рчкање) Најдиректна: @Cka Најспамер: @VladeMila , зошто секоја вечер/утро го пишува истото Најдосадна: @aways , ради постовите за дечко и, не за друго му горат ушите на човекот постојано Најнегативна форумџика: @Lilit Најкреативна ( пишување, сликање, облакање, шминкање...) : @Someonespecial , @Lady Phoenix , @sadgirl21 , @AnaKarenina , @LaraSolare
Ај пошо мене ме мрзи сите да ги пополнувам, ќе ги тагнам луѓево што најголем впечаток ми оставиле и ми ја обележиле оваа форумска година. @Viktorijaaa5 @Jordanovska-K @Madam-A @crimson @Bender Rodriguez @Captain-Omni @jovanovska94 @IronLady @Ketchup @Summerlover @Lady Phoenix @vitamina @tessie @Doozy @referentka @calliope @AnaKarenina @Cka .... Страшно кул луѓенца, без вас форумов ќе ми беше апла досаден.
Морам да се надополнам. Не намерно заборавив две членки кои исто така мислам дека ја одбележаа оваа година. @Viktorijaaa5 и @Madam-A
@Summerlover комплетно се согласувам но, мислам ќе има посебна тема и гласање за Форумџика на годината. Кај и да е, за некој ден и тоа ќе почне. Барем минатите години беше така.