Најдобар мод/админ: @RainBow Најлош мод/админ:Нема таков Најинтелигентна форумџика: Многу се Најдуховита: @Daleron,@Abeja ,@Cka ,@Doozy,@Kukla994,@referentka Најсериозна: @SummerGirl,ама мислењата и се квалитетни Најтупаџика: Троловите и оние што постојано се зачленуваат за да ја полнат темата „Дали сум бремена?“ со глупави прашања Најпровокаторка: @buba4e89 Најспамер: @Marick14 Најкреативна: @Someonespecial ,@Lady Phoenix,@AnaK Најстабилна во ставови: @tessie,@mims-89,@Annath и уште мноогу Најлажга: Не знам тоа Најискрена: Па ни тоа не знам Најзаљубена: @angelche16 ,@Umbrella22 ,@Viktorijaaa5 Најприземена (објективена): Најдрска: @Bridget,@Lilit Најдиректна: @RainBow ,@galapce ,@Bridget Најфина: Хмм,па речиси сите сте ми фини,затоа што поради вас овој форум е најдобар Најдосадна: Сите што ја полнат истата тема што ја наведов погоре. Најинтересен машки член: @Ketchup ,@PogbaPol ,@Captain-Omni ,@Sawyer ,@Petar80 Форумџика со најтапа смисла за хумор :/ Најфорумџика во негативен поглед за цела година: / Најфорумџика во позитивен поглед за цела година:Повеќето Бонус: Форумџики кои најмногу фалат: @rossonerka,@ludoto19 , @Plavusa.17 ,@2468 ,@marama ,@Hipica ,@Trendafilka etc. Форумџики со најдобри комбинации: @Rose96 ,@crimson ,@mirandaa ,@Corleonka ,@sanja.burgundy