Најдобар мод/админ: @RainBow -не трпи секаде и секогаш Најлош мод/админ: @Mihajlo -последните години никогаш се нема појавено, а н пак да исполни некое барање на форумџиките (Сори Михајло ) Најинтелигентна форумџиja/ка: @Bender Rodriguez , @danichap , @Lella (млада,паметна, плус сограѓанка), @kukla21 Најдуховита: @Summerlover , @ludoto19 (да ни пишува почесто), @zhap4e Најсериозна: Најтупаџика: @CameliaMiller Најпровокаторка: @Bridget Најспамер: Троловите Најкреативна: @Lady Phoenix , @MacenceEna Најстабилна во ставови: @Ariel , @Annath Најлажга: Adina Најискрена: @lunicka Најзаљубена: @Viktorijaaa5 , Најприземена (објективена): @sesilija Најдрска: @Bridget Најдиректна: @Ordinary Најфина: сите од +/- 40 со неколку членки кои не не дружатво последно време Најубави слики во ФИ: во последно време @Asterion (не е можно да не е забележана) Најдомаќинка: @referentka Најорганизирана: @joy1 , @ph.orhideja ,@Sky-butterfly Најмама: @sanjaeva Најтрудница : @danichap , @Mama25 @vitamina Најинтересен машки член: @ninja35 ,@Peco - ова дека ја смируват топката кога треба Форумџика со најтапа смисла за хумор :/ Најфорумџика во негативен поглед за цела година:/ Сигурно има куп категории и феминки заборавени и испуштени, но овој форум го правиме сите ние. Затоа cheers for us.
Најдобар мод/админ: @RainBow за сите времиња Најинтелигентна форумџика: @danichap @Summerlover @Bender Rodriguez @EvAngelos @Giovanna @sanjaeva Најдуховита: @promeneta @Bridget @Bender Rodriguez @zhap4e Најкреативна: @Lady Phoenix @MacenceEna @emkaemka @vitamina @do-re-mi @anel Најстабилна во ставови: @LivingGlam @kukla21 @sesilija Најискрена: @mareane @lunicka @bittersweet Најприземена (објективна): @anel @Annath @Bozica1980 Најдиректна: @LivingGlam, @galapce @kukla21 Најфина: @ph.orhideja @Someonespecial @Tajnaotrovna @duffi @vitamina Најинтересен машки член: @EvAngelos @Bender Rodriguez @Yipman2 Најмодерна: @joy1 @senza.parole @Mama25 @SuperGirl24 Најcool форумџика: @Madam-A @calliope @1209 @crimson Најготвачка: @Ginger^ (со нејзините несекојдневни јадења), @Babushka @anel @Peppermint Најдомаќинка: @DVAANGELA @WORRIED.BT @Val-Dim и сите останати од +-40 Најнадежни млади сили: @Lella @Ketchup @theowndemon @Someonespecial @LollySky @sofijanoka Најдругар: @Peco @Yipman2 Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @Lady Phoenix @referentka @Bender Rodriguez Има уште девојки ама не можам да ги сврставам по категории, во секој случај интересни и квалитетни: @SV1911 @Yowannty @Doozy @Mishela @marama итн. Ќе се надополнам по потреба
Најзабавна форумџика: @baba Rada Најзабавен форумџија @Petar80 @ninja35 Најискрена и најобјективна: @Bitter-Sweet Најинтелегентен форумџија : @Orthophill & @Bulgarian @Vitaly Најинтелегентна форумџика: @referentka & @Val-Dim Најпозитивна: @ane-goki & @kjukli @zhap4e Најдиректна: @Bridget @galapce Најфенси мама: @joy1 @danichap Најколега за 3та смена : @Sesil Најневеста: @duffi Најчудна: @okcenzi Најемотивна: @Crna Dama @sanjaeva @natemila @fallenangel @Rama Најпровокатор: @JollyGirl @LivingGlam Најфенси: @Rose96 @senza.parole @marama Најомилена за читње: не можам да одвојам, тука ги ставам 80% од +- 40 Најдругарка: @s&s Најстабнилна во ставови : @agios И за крај, најмачо (понуда за средби за кафе во ЛП) @EvAngelos Сите ги викна, мене не... Ама ако. Негативни критики нема да пишувам, еднаш во една тема кажав што имав и таму заврши. Мислам дека е мн. ниско овде... Си го истерав редот , за печатни грешки се извинувам, еднаш пишав од моб си шкрткам .
Најдобар мод/админ: @RainBow. Најлош мод/админ: @bilkata @Mihajlo Најинтелигентна форумџика: @Bender Rodriguez @Lella @Lady Phoenix @Valerin ми фали Најдомаќинки: +/-40 Најкафеџика: Јас дефинитивно Најдуховита: @Summerlover @JollyGirl @Kukla994 Најмодна икона: @macka91 @Rose96 @mirandaa Најтрудница: / Најпоттикнувач на забави: / Најпоттикнувач на дискусии: @joy1 Најпозитивна: @Someonespecial @Adi888 Најастролог: / НајкреативнаKetchup @Lady Phoenix @AnaKarenina Најстабилна во ставови: @galapce @danichap @Annath @Bender Rodriguez Најстудентка: @Someonespecial @Anabelle.Amorette Откритие на годината:/ Најзаљубена: @Viktorijaaa5 @Kukla994 Најприземjена (објективна): @Annath Најдискутант: @Bender Rodriguez без конкуренција Најдиректна: @Bridget Најфина: @Someonespecial Најистрајна: @Adi888 Најсаркастичен: @Bender Rodriguez @Kukla994 Најинтересен машки член: @Ketchup @Sawyer Најхрабри мајки: / Мајка со најоткачени дешавки:/ Малку пишува, многу кажува: @crimson дефинитивно Најоткачена: @Kukla994 Најфорумџика во негативен поглед за цела година: многу ги има Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @Kukla994
Негативни критики нема да пишуваш бидејќи тоа било ниско овде? А клеветењето што е? Тоа не е ни критика, туку лажно сведочење за друг со цел да го оцрниш. Бидејќи велиш дека СИТЕ сум ги викнал на кафе, те повикувам да ги пишеш јавно кои се тие сите? Пиши ги и тагни ги тие девојки овде, баш да видам кои се тие, бидејќи освен @Bitter-Sweet не се сеќавам да сум викнал друга на кафе. Што се однесува до @Bitter-Sweet, со неа имавме големи и според мене убави дискусии на религиозни теми, и јавно и во приватна порака (која таа ја иницираше првично, а не јас!) и затоа ја поканив на кафе за да дискутираме на тема религија, а не за да ја „збркам“ како што алудираш ти. Инаку познато е дека ако сакаш да „угаснеш“ девојка, само почни и муабет за религија или политика. Тоа воопшто не е секси и самата знаеш. Доколку не наведеш ниту едно име од тие "СИТЕ" што сум ги викнал на кафе, имај малку доблест и етичност и извини се за клеветата. Ако сме имале спротивни ставови на тема религија, не мора да ме гониш по секоја тема за да ме оцрнуваш со клевети. Може да се „мечуваме“ со нашите ставови, аргуметни и факти, но како возрасни и зрели личности треба да се почитуваме како личности.
Најдобар мод/админ: @RainBow. Најлош мод/админ: @bilkata @Mihajlo Најинтелигентна форумџика: сите во +-40 Најдомаќинки: +/-40 Најкафеџика: @Ordinary @DVAANGELA Најдуховита: @BabaRada Најтрудница: @danichap Најпоттикнувач на дискусии: @joy1 Најпозитивна: @Dust Најкреативна: @❤Bubale @Offspring Најстабилна во ставови: @galapce @Annath Најзаљубена: @duffi Најприземjена (објективна): @referentka Најдиректна: @Bridget Најфина: @LivingGlam, @sanjaeva @Bozica1980 Најистрајна: @JuLleE Најинтересен машки член: @ninja35 (ради претходниот аватар со Киану) Најхрабри мајки: @galapce @MilaP @Cka Мајка со најоткачени дешавки @promeneta Најоткаченa: @zhap4e Најомилена за читање: сите во +-40 Оние кои не сум ги спомнала, да не ми се лутат
Aјдеееее.... Ја за мачо го прогласив ,а он го сфати така трагично.. Женски @Bitter-Sweet , @Sesil ,која друга ајде нека се пријави @EvAngelos само ти не се нервирај. Ќе ме потепаат жениве,аман шо им направи ? Заради @Dust се извинувам еве, зошто ми е мила , ја заборавив горе, ама патем ќе си ја додадам тука... Најхрабра мајка: @Mariangel ја заборавив исто погоре , Бубале и @promeneta Најкреативна: @AnaKarenina @Lady Phoenix
Чекај јас списокот да го спремам, цел саат ќе се чита Петра EvAngelos е фин дечко верувај и на баба Ништо не ми направил барем мене, ама младоста ми мина читајќи го
Не го прогласувајте Михајло за најлош админ Па тој само ја има забравено лозинката и не може да се логира на форумов, а не дека не сака да ви помогне за некои проблем Радо би застанал и би се расправал со 3000 жени и нивните виртуелни проблеми...ама ете лозинката ја заборавил
Добро вече ( ечечечече... )... Најдобар мод/админ: @RainBow Најлош мод/админ: @Mihajlo Најискрена / најмистериозна: @Bridget Најинтелегентен форумџија: @Bender Rodriguez Најприземјена (објективна) / најмудра: @referentka Најфина: @Someonespecial Најтрпелив : @EvAngelos Најтупаџика / најпродавачка на муда за бубрези: @Bitter-Sweet Најочајна за било какво внимание и одобрување : @baba Rada Најлажга: @Сунѓерот Боб Најпровокаторка : @Lilit Најфорумџика во негативен поглед за цела година: @Bitter-Sweet; @Petra777 Најфорумџиjа во позитивен поглед за цела година: @Bender Rodriguez Без љутиш за оние кои не се спомнати во ,, добриве ,, категории, одев само со по еден член. Знаете кои сте, ви стигаат нотификации дека ми се допаѓаат вашите мислења.
Предлагам под имево Petra777 да ми стои негативен член место популарен. @RainBow има таква опција? Темава некој не ја разбрал како што треба, неуспшени им биле пријавувањата за банирање па пордолжуваат да провоцираат . Со самото тоа што гледате негативни страни,посочувате членови , сами се покажувате како негативци. Го зборам истото како @EvAngelos погоре.
Добро дечки, на никој од форумов не му е гајле за вашите караници освен вас. Предлагам да се направи една тема и да си се карате сами колку сакате таму
Најдобар мод/админ: @RainBow Најлош мод/админ: @Mihajlo Најдуховита: @Kukla994, @Summerlover, @promeneta ,@bittersweet. Најкреативна: @Lady Phoenix, @AnaKarenina, @MacenceEna Најстабилна во ставови: @Bender Rodriguez Најискрена: @Cka Најзаљубена: @Viktorijaaa5, @Kukla994, јас , @zhap4e , @Ane-Goki1. Најдиректна: @Lilit , @Bridget Најфина: @kjukli, @Doozy, @Viktorijaaa5, @Annath, @Ane-Goki1, @Dust @DVAANGELA. Најинтересен машки член: @Ketchup, @Peco, @Petar80, @ninja35. Најдомаќинка: @DVAANGELA, @referentka и сите од +/-40. Најмодерна: @senza.parole, @mirandaa, @Mama25, @Rose96, @1209, @macka91. Најкафеџика: @Ordinary Најубави слики во ФИ: @Asterion, @Ginger^, @danichap, @Bridget, @Lady Phoenix. Најубаво нашминкани: @Rose96, @Irreplaceablee, @kim.k, @s1a1n1d1r1a1. Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @bittersweet, @Doozy. Најмногу фали @anuskaNESTLE , @ozbilnazena. Најдругарка: @sadgirl21 Најомилени за читање : сите од +/-40.
Најпозитивна форумџика @Yowannty @Viktorijaaa5 @referentka @Mama25 @sofijanoka Најнегативна форумџика @CameliaMiller Најзаљубена форумџика @Kukla994 @Dust @natemila @Purplelilac Најфина форумџика @Anabelle.Amorette @shz @deskarada @Lilianna @Avery @Chica.Loca @CrazyOne @Elissa Најемотивна форумџика @Minnie 1 @purple..m @Crna Dama @vitamina Најмодерна форумџика @joy1 @Rose96 @mssuniquee @sia.bella @senza.parole Најкултурна форумџика @Tajnaotrovna @AnaKarenina @kjukli @Lady Phoenix Најдобра мајка @galapce @MilaP @evangelina.ina @sanjaeva Најрелигиозна форумџика @agios @Petra777 @Bitter-Sweet @Serafima @korisnichka Најфорумџика што ми недостасува @Dreamer-V @BurstBerry @eliesaab Најдуховита форумџика @JollyGirl @Summerlover Најмистериозна форумџика @Lilit @baba Rada @Bridget Најискрена форумџика @crimson @buba4e89 Bubale Најтупаџија форумџија" @Bender Rodriguez @EvAngelos Најпозитивен форумџија @Orthophill @Ketchup @Mr. Right
Мои пропусти: Најастролог: + @zhap4e Најхрабри мајки: + @Mariangel Мајки со најоткачени дешавки: + @Bozica1980 @promeneta Најсаркастичен: + @Gosh што е totally cool Најнашминкани: @s1a1n1d1r1a1 @kim.k @Rose96 @Artemission Најнедостасува: @Jordanovska-K