Јес дека за време на кампања се ќе се каже/пише, ама трето доба? Ако гугл го прашате и пишете - трето доба од животот + имејџ = Бендееер, Бендееер До душа што па јас оправам криви дрини, нека ја оправаат гореспоменатите
Ех, кај ја најде баш оваа непретставителна слика - ја позабавни и повитални ве замислувам : Али, ако „трето доба“ е навредливо, еве, ветувам дека догодина ќе пишам нешто као „Најмилфици“ или „Нај-cougars“ за категоријава. П.С. Те молам не го пребарувај зборот „milf“ на Google image.
добро е што постои ова катче и ти и некои други КОКОВЧИЊАААААААААза да се изнасмеам и така предмалку црева ми се превртеа од една без памет ставен слика.
Насловот погрешен впечаток му остава. Башка, @baba Rada мати сметки тука со тоа "баба". А и слики не видел, претпоставувам не не' ни чита.
Тоа и ме занимаше, дај нешто поточно..и немав лоши намери, само сакав да се знае за што е талентирана.
И кокошките можат да парираат на коковчињата,pа и да предничат Рече Ординари и остана жива Во право сум @referentka ?