Поголемиот дел го препишав од лани. Искрено, тие што тупеa, сеуште тупат и не ги читaм, тие што ми беа досадни сеуште ми се досадни и ги заобиколувам, тие што си ги читав сеуште си ги читам...и така. Најинтелигентна форумџика: Листата на форумџики кои би ги споменала во оваа категорија е толку долга, што дури не се осмелувам да започнам со набројување бидејќи сигурно многу ќе бидат ненамерно пропуштени. Штета што фамилијарните и професионалните обрски оддалечуваат голем број членови од дискусии кои залагаат поголема концентрација или време на располагање, но вeрувам дека сите подоле набројани поседуваат еден од видовите на интелигенција и заслужено би биле споменати и во оваа категорија. Најдуховита: @@Mari*, @@Abeja, @@Doozy , @@Gosh @@Nigredo Odor @@DAngel Најсериозна: @@Annath Најтупаџика: Во темите за религија и политика. Најспамер: Најкреативна: сите девојки од кулинарското, шминкерското и модното катче. Мерак за очи од Фемина Инстаграм: @@Peppermint, @@Val-Dim, @@Ginger^ , @@orhideea , @@Mariangel , @@SofiMar_ , @@Viktorijaaa5 , многу се. Сигурна сум испуштив многу многу девојки. Најмодерни: @@BoaVista , @@crimson , @@senza.parole, @@LaraSolare, @@Rose96. @@joy1 @@macka91 @@1209 @Trxmx @@SuperGirl24 Најшминкерки: @@Artemission @@Rose96 @@marta993 @@Irreplaceablee, @@koritsaki @@kim.k Позитива на форумот: Темите за дечиња и слики од нив. Да не ги редам сите сонциња. Секое е посебно и грее многу многу срца. Најрелаксирана тема: Катчето за мајки. Владее некоја посебна позитивна енергија и со задоволство ги читам секој ден. @@vitamina веќе набројала некои од нив. Би ја надополнила со уште многу многу мајки. Најстабилна во ставови: @@Annath @@sesilija @@Kaetana @@duffi @@Mishela @@LivingGlam @@Sky-butterfly @@sanjaeva@lunicka Мајки кои едноставно сакам да ги гушнам и се мои херои: @@kallias @@galapce @@MilaP @@Mariangel Најдиректна: @@Gosh @@CameliaMiller @@Nigredo Odor @@JuLleE @@Rebecca_R Најзаљубена: Јас и уште стотина други. Секогаш тука за совет, помош и споделување искуства во најразлични теми од форумов: @@Biodevojka@koritsaki @@Mishela @@Kaetana @@Lolipop23 @@joy1 @@Annath @@Dust @@PUPICA @@bittersweet @@kukla21 @@duffi@kristina.k Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @@bittersweet @@Doozy @@Val-Dim @@kristina.k Посебна прегратка и поддршка за мајките и нивните најмили, за секоја непреспана ноќ поради детска игра или тт, за сите вируси и бактерии кои заедно со малечките ги прележаа, за секое броење до десет и назад ... Сите водиме битки, поголеи или помали, но годинава бевме сведоци на битките на две форумски јуначиња. Најпосебен поздрав за @galapce и Алекче и @Mariangel и Шефот. Таму некаде, ако не чита @MilaP, да шкртне некој збор и да каже како се со малото. Гушки за @mariz @blessed.an и сите останати мајки, до една, кои минат низ помали или поголеми бродоломи. @Mari* @emkaemka зошто обожавам да ги читам и секогаш успеваат да ме внесат во еден филм, како да сум присутна на местото на настаните, додека раскажуваат дешафките од секојдневието. @duffi оти е мила, пријатна, дава посебна пизитивна енергија, макар и виртуелно. @Sexybaby86 @Lolipop23 оти се посебни и со свој печат. @lunicka @Val-Dim @evangelina.ina @WORRIED.BT оти секогаш ме асоцираат на дом, топлина, фамилија, љубов. @gjoker4e @JuLleE оти se искрени, свои, без обиди да бидaт општо допадливи а со тоа и нешто што не се. Испуштив многу, толку ми беше времето.
Најдобар мод/админ: @Dust Најлош мод/админ: / Најинтелигентна форумџика: @Briar Rose @DAngel Најдуховита:/ Најсериозна: @Feminka22 Најтупаџика: @buba4e89 Најпровокаторка: @Bridget Најспамер: @WildMk Најкреативна: @theowndemon Најстабилна во ставови: @LiliBoz Најлажга: / Најискрена: за повеќе го делам тоа мислење Најзаљубена: @Someonespecial Најприземена (објективена): / Најдрска: @Gosh Најдиректна: @LiliBoz Најфина: @Purplelilac Најдосадна: @секојановачленкаштобилдамислења Најинтересен машки член: @Scott Weiland @GrevMk Најсекослава за навек: @joy1 Форумџика со најтапа смисла за хумор : / Форумџика што фали: @КикиМаус Најхрабри: @Mariangel @galapce Најфорумџика во негативен поглед за цела година: / Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: јас би рекла @galapce No hard feelings tho
Најинтелигентна форумџика: годинава ова место го зазема @SV1911 , а и најинтересна ми е Најдуховита: @stetoskop со солзи ме смееш даде Најкреативна: @Irreplaceablee шминкањето ти е @joy1 во модни критики Најстабилна во ставови: @Annath @mareane @lunicka @Someonespecial @Yowannty @Rebecca_R @LiliBoz @Emy867 Најзаљубена: @Dream-Girl Најприземена (објективна): @Bozica1980 @kravce @zhap4e @mareane Најфина: @NarCis@ Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @WildMk @Sexybaby86 @NarCis@ Форумџики кои сакав повеќе да ги читам во 2018: (се мисли во теми кои јас ги читам) @sanjaeva @Summerlover @simonka93 @danichap @joy1 @ivi1987 @♡BuBaLe♡ Лошите категории не ги пишувам, немам потреба Во арните сигурно некого заборавив, ама тоа е
Според моите манијачења изминатите 6 месеци колку што сум активна на форумов си направив мои категории од моја гледна точка : 1.Фаворит на форумот без влакна на јазик @WildMk 2.Најприземна, знае да се самоконтролира, апсолутно ја сметам за директор на форумот @referentka 3.Форумџија за манијачење во 2019 год @Yipman2 - причината е поради тоа што на ист ден ни е роденден 4.Мирни форумџики кои не се караат со никој на форумот @vitamina , @cresa-jagoda , @Dadusicka , @N.2106 , @LittleChili , @LejlaD , @M&M 5.Интересни за читање со промениливо расположение up and down @baba Rada , @Bridget ,@Nigredo Odor ,@Gosh , @Dust 6.Форумџии разочарани во љубов @Herrera , @Mr. Right , @Milobebence , @RAF Camora , @Justicija , @Tanjamm има и други, во моментот не ми текнуваат никовите. 7.Најсимпатична, атрактивна форумџика @TutiFuti 8. Напалени форумџии - сите во темите за секс, апсолутно и мажи и жени ! 9. Светици на форумот - има на лагер но да не им го качам притисокот нема да спомнувам никови, си се знаат кои се. 10. Форумџија на кој му е сеедно дали крв паднало на форумот, дали надвор дожд паѓа или го смениле името на државата @Роберт 7
@CameliaMiller Каме, двапати ме спомна во контекст на финоќа, ќе почнат да ти вадат мои нефини постови Ама запамти дека со тебе сум фина
Најстабилно рамо за плачење: @Doozy Најголема инспирација: @danichap Најмногу фали: @Lady Phoenix Посакував да ја читам повеќе: @simonka93 Најдобра Бедоксин-терапија на денот: @duffi Најинформбиро за средношколЦките работи: @Lella Најдостапен советник: @Annath Омилено тин-девојче: @Stephen Amell Најдруштво за онлајн (и офлајн) шопинг: @CameliaMiller, @doubleinfinity Најдруштво за серии: @1209 Најдруштво за филмови: @zhap4e @boomsleng Најдруштво за читање книги: @violetblue, @*Ench@nted*, @toogood Најголеми борци: @galapce, @sweet-cherry, @Doozy Се радувам што пак ја читам: @Sky-butterfly Најосвежување на годината: @*Ench@nted* ******************************************************************************************* Најдобар и најлош админ/модератор ќе прескокнам. Сите имаме добри и не толку добри периоди, но на крајот од денот, гледам колку сите се трудат да им излезат во пресрет на сите. Најинтелигентна форумџика: долга е листата Феминковска. Најдуховита: @calliope Најсериозна: @poenta Најтупаџика: @Briar Rose, а понекогаш и @Lella...иако најчесто they have a point, мора да се признае. Најпровокаторка: нема некој што не провоцирал воопшто, сакале или не сите си имаат свои тригери. Најспамер: ТианДе/Авон/Орифлејм клановите, кои магично се јавуваат за собирање нови кандидати со коментари од типот „100% zagarantirana zarabotkaaa“. Најкреативна: @theowndemon Најстабилна во ставови: @Yowannty Најлажга: не знам Најискрена: @lunicka Најзаљубена: @cresa-jagoda, се утепа златното девојче од пишување љубовни реферати. Најприземена (објективна): @kravce Најдрска: кога ќе се погоди денот, сите (знаеме да) си го имаме дрскиот одзив под нос. Најдиректна: @JuLleE Најфина: @sweet-cherry Најдосадна: кланот што дежура во политика Најинтересен машки член: @Bender Rodriguez Најфорумџика во негативен поглед за цела година: немам таков/таква Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @*Ench@nted*
Најдобар мод/админ: Не можам да издвојам, сите си се океј според мене. Најдуховита: @JollyGirl Најсериозна: @poenta @ALISA0000 Најпровокаторка: @WildMk Најспамер: Мажите што пишуваат на секоја што ќе ја сретнат низ категоријата Секс Најкреативна: @MissChievous @theowndemon @Offspring Најстабилна во ставови: @Someonespecial Најзаљубена: Јас. Најприземена (објективена): @danichap Најдрска: @Gosh Најдиректна: @WildMk @Gosh @baba Rada Најфина: @AnaKarenina Најинтересен машки член: @Yipman2 Суперхерои: @kallias @galapce @Mariangel Најдиеталец: @ALISA0000 Најмногу сакам да ја гушнам @Rama Најголема мотивација: @zeka Најзгоден дечак: @Sawyer
Не е фер ако веќе делам прегратки, да не делам на сите: Се што е позитивно, макар и виртуелно можи да разубај нечиј ден, макар и малку. Вие имате удел во мојата среќа и се надевам дека и јас имам удел во вашата. Гледам додавате и ваши категории, па можи деновиве и ќе спојам некоја моја категорија во духот на празниците.
Најсилни прегратки за тебе, Мишела. Убаво е кога ќе прочитам дека уште некој се сеќава на мене, а уште повеќе дека недостасувам на форумов. Жал ми е што ме затрупаа обврски и што престанав да пишувам, ама ако морам да бирам помеѓу виртуелно и реално поминување на тоа малку слободно време што ми останува - бирам реално. Тоа не значи дека луѓето со кои сум се спријателила тука помалку значат. Напротив. Тука наидов на прекрасни луѓе, од кои со дел комуницирам и приватно или по социјални мрежи. Исто така постојат прекрасни луѓе кои знаат да излезат во пресрет, ping @CameliaMiller!!!! Останете супер како што сте и ако ви недостасувам, секогаш можете да ми пишете ЛП или да ме најдете на други места.
Ај да ја продолжам листата... Не знам како можев да ги изоставам овие квалитетни членови кои ги ценам како форумски интелектуалци : @Avery @Ginger^ @lovestoneddd @Mishela @crimson @Nausicaa @CameliaMiller @simonka93 Феминки кои недостигаат премногу- @tessie @anel @*Amethyst* @Aquamarine93 @BlackAndWhiteSwan @YoungandBeautiful @BurstBerry @Lady Phoenix @purple..m Најмлади феминки со голем ум- @Stephen Amell @Amellie13 @Carolin. @SeaMermaid @blackpanter @srhsejbsk Најмодерна феминка- @joy1 @Rose96 @BoaVista @SuperGirl24 @vitamina @IronLady Најмистериозна форумџика- @poenta @toogood Феминка што сакам да ја гушнам- @sweet-cherry @waterllady @galapce Ај ако се присетам на уште нешто,ќе допишам по трет пат
Најдобар мод/админ: @RainBow Најлош мод/админ: @Dust Најинтелигентна форумџика: @referentka, @Someonespecial Најдуховита: @NarCis@, @Peco Најсериозна: @Feminka22 Најтупаџика: @baba Rada (за век и навек) Најпровокаторка: @Bridget Најспамер: CaraMia и нејзините дупли профили, @загорен машки член во секс темите Најкреативна: @Offspring Најстабилна во ставови: @referentka Најлажга: @Сите по малку Најискрена: @WildMk, @lunicka, @mareane, @Dadusicka, @Herrera Најзаљубена: Сите се среќни и заљубени на форум Најдиректна: @Gosh Најинтересен машки член: @Peco и јас! Најхрабра: @galapce Најдосадна: mamicki Најмодерна: @joy1, @BoaVista, @vitamina. Некои заборавив, други не сакам да спомнам. Фмп.
Девојки многу ми е мило што сум оставила позитивен впечаток Ви благодарам за убавото дружење во изминатава година и се надевам дека и понатаму ќе си раскажуваме секојдневие, среќи и таги, љубови и пријателства, патувања, смешни и интересни случки, ќе споделуваме впечатоци за прочитани книги, посетени градови, музеи, театри, мигови засекогаш зачувани во спомени преку фотографии Прегратки и цвеќе за сите
Леле бе Е ова заборавив, нај... атеист кога станува збор за верување во љубов (и брак) - Рајти! П.С. ноу хард филингс, и фала ти за комплиментот