Најдобар мод/админ: @referentka Најлош мод/админ: @RainBow (ова заради банот ) Најинтелигентна форумџика: @Lianna Anna Најдуховита: @NarCis@ Најсериозна: @RainBow Најтупаџика: @WildMk Најпровокаторка: @carangigia Најспамер: @EvAngelos Најкреативна: @theowndemon Најстабилна во ставови: @Someonespecial Најлажга: @Afrodite¥ (рече ќе ми позајми 50 еура и ја снема ко политичар после избори) Најискрена: @simonka93 Најзаљубена: @Scott Weiland Најприземена (објективена): @Rebecca_R Најдрска: @buba4e89 Најдиректна: @lovestoneddd Најфина: @joy1 Најдосадна: @Orthophill Најинтересен машки член: @Дундошмукач Форумџика со најтапа смисла за хумор : @baba Rada Најфорумџика во негативен поглед за цела година: @Bridget Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @John Snow
Ме изнасмеа. Јас не сум крива што сами се пронаоѓате во моите мислење, а намерно никогаш не се закачам. Еххххх тек ако почнам намерно да провоцирам......
Најкувар: @MissDior @SofiMar_ само јас си знам од кој крадам рецепти константно Најмотивација: Doozy Другар за слабеење: @ALISA0000 @Nigredo Odor @SStasia Недостига: @simonna.a @Lianna Anna @Lady Phoenix @Kukla994 Најкафеџија: @Bender Rodriguez Бара љубов: @Herrera Најгатачка: @DAngel и @theowndemon како нејзин ученик Најсоветник: @Annath Најдруштво за серии: @zhap4e @1209 @Nausicaa @MagsDestiny Најдруштво за филмови: @MagsDestiny освен за еден Најмодерна: @joy1 Најдругар: *крцкам прсти и отворам ФМЌ* Најемпатичен: @Rama Најфеминист: @DAngel Најдруштво за паѓање во несвест за убав селебритис: @MagsDestiny Најстрипаџија: @KateKane Најживотнољубец: @Papillon.Papi @CameliaMiller Најонлајн-гејм-играч: @Scott Weiland Највнимателен машки член: @Yipman2 со пораките за 8 Март Најамбициозна: @Lella @Briar Rose Најотворена: @WildMk Најдекораш: @Rebecca_R Најотворач на теми: @WildMk @Briar Rose Најзатворач на теми: @RainBow ок мајтап ова, други затвораат, али за комедичен ефект ... Пак и моите категории сакав да бидат позитивни, иако, верувале или не, има членови кои tick me off the wrong direction, ама со сила на игнорирање вдахната во мене, се воздржвам. Ајт са клавајте ме и во категорија на најсрце, јер не покажвам лошото. Ова мислење, големи прегратки за: Џон, ти си само уште еден човек кој придонесува врз моето веќе доста големо, и растечко его.
Има доста членови кои ми оставиле позитивен впечаток и со задоволство сум ги читала секогаш. Не би ги двоела по категории, ама би сакала да најбројам дел од тие кои форумов го прават поубав. @Bender Rodriguez @lovestoneddd @Purplelilac @KateKane @MarigoldA @Yowannty @Ginger^ @*Ench@nted* @Nausicaa @CameliaMiller @JollyGirl @crimson @Doozy @kravce @zhap4e @Amellie13 @Gosh @Anabelle.Amorette @dunika @duffi @NarCis@ @Annath @Someonespecial Најкреативна е дефинитивно @theowndemon @Rama се надевам и ти посакувам 2019та да биде твоја година, да не кренеш глава од убавини Од машките членови би ги издвоила @Scott Weiland и @Yipman2 И, како шлаг на тортата би ги ставила моите @MagsDestiny и @blackwave зошто се посебни личности кои дефинитивно ми ја направија оваа година многу поубава И, уште неколку членки од 40 +/- со кои имав многу убава дружба оваа година, да не ги набројувам Негативните нема да ги набројам, нема потреба Сигурна сум дека сум заборавила некој ненамерно.
Од #прашањакоимемачат издвојувам - зошто не ги спомнувате негативните категории? Така демек пофини ќе сте? Не верувам дека некој ова категоризирање го сфаќа премногу лично или сериозно
Не е за финоќа. Не ми се троши енергија за тоа. Инаку фала ти што ме помисли Баш синоќа те помислив и реков ќе ти пишам лп денес ..
Најдобар мод/админ: сите сме добри админи, но мислам дека најголемиот товар сепак е на @RainBow, а и @Dust и @referentka се тука некаде, постојано ги бараат и имаат работа Најинтелигентна форумџика: @Alishan30 Најдуховита: @Doozy @Yipman2 Најсериозна: @Briar Rose @Snow-Star Најспамер: Карамиа и 99те профили Најкреативна: @theowndemon Најмодерна: @joy1 Најубаво нашминкана: според мој вкус @wannaBeMomma Најстабилна во ставови: @referentka Најискрена: @cresa-jagoda Најзаљубена: @cresa-jagoda, @Someonespecial Најдиректна: @LiliBoz @Cka @Bridget @Gosh @Rebecca_R Најфина: @theowndemon @Mishela @Someonespecial @Doozy @AnaKarenina @CameliaMiller @cresa-jagoda @Stephen Amell @SV1911 @sweet-cherry @*Ench@nted* @Yowannty @Rama @Feminka22 и цело феминско ќоше, ако ве набројувам до утре треба Најинтересен машки член: @Ketchup @Yipman2 Форумџика со најтапа смисла за хумор: @Briar Rose Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: @Dust @galapce Форумџики кои сакам да ги читав повеќе во 2018: @AnaKarenina @kravce @simonka93 Форумџии што најмногу ми се допаѓаат какво кафе пијат: @ЕденЧлен @SofiMar_ (темата вашето кафе преку слика немаше да е иста без вашите слики ) П.С фала ви на сите што сте ме спомнале, мило ми е што сум ви оставила некаков впечаток, а и толку заљубена ме напраивте ама јас сепак мислам дека цреша-јагодка ја заслужува титулата за најзаљубена.
Едно што вика @LiliBoz не ми се замара, а друго што мислам дека има и такви, што сериозно сфаќаат, па не сакам плус замарање да си направам
Годинава не бев толку активен и кога земав да ја пополнувам листата, сфатив дека во пола од категориите не знам што да пишам. @SV1911, ми имаше доста помогнато оваа година. @Nigredo Odor и огромните дискусии за сѐ и сешто. @Kukla994 и веста за нејзината бременост која имав чест прв да ја дознаам. @Lella, бидејќи е посебна. Меѓутоа, исто така и членовите со кои поминав доста интересни моменти на чет, по темите, лудо... Тоа е сѐ за годинава.
Најдобар мод/админ:Ова ќе го избегнам, нечинело да се фали човек Најлош мод/админ:И ова ќе го избегнам, нечинело ,,колеги,, да се офираат Најинтелигентна форумџика: @Lilit (оддалеку ги гледа работите) @Bender Rodriguez (се поретко го има) Најдуховита: @Gosh -духовитост испреплетено со квалитетно боцкање Најсериозна: @RainBow (нема зајебанција со неа а и кога се зеза сериозно ја сфаќам) Најтупаџика:и @Centurion и @yarre во вакцинине Најпровокаторка: @Bridget (знае на свој начин да ја раздразни популацијата) Најспамер: @iki26 во политика (не се љути, има и бетер категорија подоле со тебе , иначе кога не е политика во прашање си одлична.Пример ...најубава елка имаш) Најкреативна: @Offspring со нејзините рачно изработени бидермаери Најстабилна во ставови: @crimson @Anabelle.Amorette @theowndemon -децава се гром Најискрена: @Rama @еденчлен Најзаљубена: @Bubce38 , @Aleksandar1212 и @cresa-jagoda Најприземена (објективена): @Doozy @Sesil @kravce Најдрска: @carangigia и @nextredstyle (оЃин се) Најдиректна: @Rebecca_R Најфина: СИТЕ од 40-ката Најинтересен машки член: @Ketchup @ninja35 (иако отсуствува подолго време) @Mr. Right Нај џентлмен : @Yipman2 Форумџика со најтапа смисла за хумор : @baba Rada Најсексиљава: @WildMk Најинаетлива: @buba4e89 -вреќа сол јаде ама не признава нешто Нај - скарливи: @LiliBoz и @Emy867 -каде да се опулиш тие две се спорат нешто Најинтересни ,,гастербајтерки,,: @SV1911 , @vitamina , @malerozna Најмодерни: @Rose96 @joy1 и @SofiMar_
Фала ви дечки на сите што сте ме спомнале,искрено ми е многу мило,далеку сум јас од обележување на 2018 на форумов,али фала ви. П.с во 2019год сакам сликите со кафе да ми биде,10 пати подобри од годинава
Не ме занимаат категории, ќе ги пишам личностите што ми ја направија 2018 поубава. @Nigredo Odor @John Snow @Rebecca_R @ivi1987 и @x.Daisy.x Фала ви, уште многу дружби