Членките секој ден се на форумот и пак ништо не знаат. Јас знам кој е, ама не планирам да ширам, не е моја работа.
Спијте вие сo жaбaтa вo тикви низ целa гoдинa, сите 4 вo вис, ни збoр дa чкртнете ни бутур, oд стрaнa сеир гледaјте си дури ние се мaчиме тукa нa фoрумoт и пoсле зoштo никoј не ме спoмнувa... Немa, no pain no gain.
Еден машки член ми имаше спомнато дека има женска на форумов ама не ми текнува кој беше дали капетанот омни беше, амнестија иам не ми текнува, треба да проверувам по пораки. Зошто @Herrera само ни пушта водичка и не остава да патиме. Жени не се подеваат така, многу се радознали.
@Purplelilac срам да ми е што те заборавив. Ти си ми една од најмилите тука, си знаеш А и @dunika сакав да ја спомнам. Рај за очи ти се сликите во ФИ Ми фалат @NarCis@ @kravce @CameliaMiller @Bender Rodriguez
Безобразни сте значи. То: Ќе кажам дека знам, ама не кажвам кој е - е само палење фитли. Ќутете поарно! Ај бе нека се кажи сам кој е?! Го пукнавме од мислење, да му се сневиди!
Ме копка, како не? Три дена за то се дрдори.. Па ќе улета некоја 'паметна': Јас знам, ама не кажвам - и ќе ме изнервира. Ич неќам така некој ко ќе прај.