Абе та шо неќи да кажва, неќи.. нејзина работа.. На то ќе останеше.. Овие дупнимандалава ја матат водата цело време
Абе тоа се предизборни играрии. Мистериозниот дечко е очигледно обележје на годината, и директ влегува у финале за фемин на годината. Јер родова еднаквост, разбираш, не може нон стоп женско да победува
Ајде да ја оставиме темава за тоа што е отворена. Ќе бидат избришани понатамошните оф топици. Освен ако не е одговорот на прашањето во изминативе три страници, тоа може само.
И покрај повеќегодишното членство на форумот оваа ми е прва поактивна и прв пат пишувам овде. Веројатно и многу места ќе останат празни, но би сакала да искажам кој каков впечаток ми оставил. Најдобармодератор/администратор: / Најлош модератор/администратор: / Овде не би можела да кажам ништо, немам никаква забелешка. Најинтелигентна форумџика: Ако почнам да набројувам листата ќе биде многу долга, еве ќе кажам неколку кои ми оставија ептен впечаток: @Briar Rose @KateKane @Lella @Nigredo Odor @lovestoneddd Најдуховита: / Најсериозна: @nextredstyle Најтупаџика: / Најпровокаторка: / Најспамер: @yarre Најкреативна: @theowndemon @Amellie13 Најстабилна во ставови: @Someonespecial @Purplelilac @DAngel @CameliaMiller @theowndemon Најлажга: / Најискрена: @WildMk Најзаљубена: @Dream-Girl @prominent @Ostaveniot Најобјективна: @Lianna Anna @Nausicaa Најдрска: / Најдиректна: @Bridget Најфина: Овде листата исто така е многу долга, но би ја издвоила @Rama Најдосадна: / Најинтересен машки член: @John Snow @Billy Idol Форумџика со најтапасмисла захумор: / Форумџика во негативен поглед за цела година: / Форумџика во позитивен поглед за цела година: @prominent Најмодерна: @Irreplaceablee @SuperGirl24 @Rose96 @Ugly Duckling
Најдобар модератор/ администратор: @Dust @cresa-jagoda @Dream-Girl @RainBow Најлош модератор/администратор: - Најинтелигентна форумџика: @LiliBoz Најдуховита: @Bridget Најсериозна: @Rebecca_R Најтупаџика: @nextredstyle Најпровокаторка: @Alisa22 Најспамер: @yarre Најкреативна: @manako1 Најстабилна во ставови: @kukla21 Најлажга: - Најискрена: @danichap Најзаљубена: @Bubce38 Најобјективна: @Yowannty Најдрска: @Alisa22 Најдиректна: @WildMk Најфина: @Rama @cresa-jagoda @koritsaki @Yowannty @EvieBabe Најдосадна: @monibejbi Најинтересен машки член: @John Snow @Компир Манџа Форумџика сонајтапа смисла захумор: @nextredstyle Форумџика во негативен поглед за цела година: @Alisa22 @staycalm Форумџика во позитивен поглед за цела година: @Bubce38
Ај и јас ќе се потрудам да склопам некој вид на номинации Најдобар администратор : @Dust и нормално членките од т.бременост @kukla21 и @danichap се само мислам таму. Најкултурна и најполна со трпеливост и разбирање : @RainBow Најдуховита: дефинитивно @stetoskop Најмодерна : @joy1 рабира се Најзабавна мама : нормално @emkaemka и нејзините постови во мајчински НајОмладина: @Briar Rose , @theowndemon , @prominent Најперспективна членка : @Dream-Girl ( многу верувам во тебе дека еден ден ќе бидеш врвен доктор) Членови кои ми често ми будат насмевка : @Bridget , @TeddyGrey и @dunika Најискрена: @LejlaD Најстабилна во ставови @referentka и @Lianna Anna Најтемпирана бомба: @buba4e89 . Ама па интересна ми е и многу ми е убавка ( ова дека многу личи на мене во младоста). Најодмерена: @Yowannty Нај на лагер за било каква помош: @Annath . Секогаш достапна за секој во било која тема. Најинтересен машки член : @Peco Најдругар: @LiliBoz И најпозитивна членка годинава : жеништето @stetoskop