Ако даваат и на неветеранКИ вакво нешто, нека се сетат и на мене, плис. Дури сум уште млада (релативно де), да дадам допринос за џерманската икономија.
Да бе, така сите викаат, после.. извади виза, не не, извади пасош, па јазик знаеш ли, па мачно е многу работа требЕ.. еее, јас знам ги тиЈа лажи.
Полн Виз ер за Фемина! И за мене карта една, може и кај опашот. Може и за уста тие на Јуле. @Bridget за најзаљубена Да живее Фемина, @Mihajlo
Оваа лага да се запиши во историјата на гастарбајтерството „Немајте гајле, сите ќе ве повлечам" и после едвај здраво ти вика на видување
Најинтелигентна форумџика: @Alishan30 Најсериозна: @nextredstyle (не е во лоша смисла) Најкреативна: @theowndemon Најстабилна во ставови: @cresa-jagoda Најискрена: @WildMk Најзаљубена: @prominent @Bubce38 @Dream-Girl @Ostaveniot Нај опен мајндед: @Mantub Најдиректна: @Lilit @Bridget Најфина: @prominent @cresa-jagoda @Amellie13 Најдосадна: @macencef Најинтересен машки член: @Tokyo. @Ostaveniot Форумџика во негативен поглед за цела година: Сите тие кои делат по вера и боја на кожа. Форумџика во позитивен поглед за цела година: @Mantub Најдобро готви : @Dust Јас може подоцна ќе додадам уште некој
Енчулдигунг бите, их хабе кајне цајт, цум верк геен мус...журим. Родена сум за гастербајтерка, да си онадам векот.
Ова лага ќе ве молам нека стои во пасош на секој гастарбајтер . Ќе те извлечам . Арно јас си сакам филери
Најдобар модератор: @cresa-jagoda , @Dream-Girl . Најлош модератор/администратор: сите останати . Најинтелигентна форумџика: нема . Најдуховита: @Gosh , @John Snow . Најсериозна: нема . Најтупаџика: @buba4e89 , @lovestoneddd . Најпровокаторка: @LiliBoz , @Nigredo Odor . Најспамер: некои нови членови . Најстабилна во ставови: @Rama , @Someonespecial . Најлажга: некои тролови . Најискрена: @Rama . Најзаљубена: @prominent . Најобјективна: нема . Најдрска: сите сме во некој момент . Најдиректна: @Someonespecial . Најфина: @theowndemon , @Rama , @cresa-jagoda , @Dream-Girl . Најдосадна: нема . Најинтересен машки член: @John Snow , @Keanu_R.Wick , @Lancier . Форумџика со најтапа смисла за хумор: нема . Форумџика во негативен поглед за цела година: лошите модератори . Форумџика во позитивен поглед за цела година: нема .
Па не знаев дека за вакви халуцинации се употребуваат печурки за еднократна употреба али пошо беше храбар, еве, частам кафе
Дечки, оваа тема вака функционира веќе 7 години колку што сум тука, се отвара секоја година во овој период, на располагање стојат и тие неколку негативни категории и некои ги пишуваат, некои не, зависи кој за колкава директност е расположен. Мене претходни години ме имаат наречено и најлажга ради напумпани драми и измишљотини кои шуќур веќе одамна ги надминав, и пак сум игнорирала без да пишувам вака triggered офтопици, па на вас повозрасните што се чукате во гради на својата зрелост и прифаќање критики што останува? Ако „пристрасни“ пофалби ви пречат, а измеѓу нив по некоја критика кон вас па уште повеќе - може и да ја заобиколите темата @theowndemon, на твитер планирам и скроз да се префрлам, ќе се читаме таму