Чекај, сега кога ќе почне па изборот за форумџика на годината. Мене најпровокаторките и најдрските ми се другарки. Уште @DAngel ми фали, ама знае она оти ја сакам .
Што е толку интересно во темава за пуканки да се земаат, не знам. Ко да не знаете како ве перципираат другите, ко да не ви е кажано многупати низ темиве, кога во кавга, кога во моменти на емотивност, кога во специјален поздрав, во тема за психолошки профили...па сега као изненадени, увреЏени или пак со солзи на очи од комплименти. Со години тука се трудите еден имиџ да задржите и сега whaaaat??? Ептен неочекувано. Ко surprise party за која знаеш со месеци и си дел од организација. Јеееееј.
Баш е интересна и оваа тема и Форумџика на годината Дружењето и ,,препукувањата,, меѓу таборите , собирањето гласови , изборните активности и агитирањето покажуваат дека сме -сите за еден-еден за сите што дава посебен - позитивен признак на изборот за Форумџика.
Ретко сум на форумов но можам да издвојам неколку категории кои што ми оставиле некаков впечаток. Најинтелигентна форумџика: @Briar Rose нема што да додавам девојчево се гледа дека е начитано и има многу познавања. Најдуховита: @JollyGirl увек се смеам со гифовите што ги постира а и многу добро се поклопуваат со самите случки што ги кажува па ради тоа можам да ја сврстам и во најкреативни. Најтупаџика: @Bridget оваа баш ми делува на тупаџика али баш увек на секоја тема го тупи. Најпровокаторка: @Bridget и @LiliBoz Најстабилна во ставови: @Lilit ми личи ко да се држи до некои принципи и секогаш има свој став. Најобјективна: @WildMk @Nausicaa оваа карактеристика ептен ја ценам ретко кој е објективен сите се пристрасни и коментираат од personal point of view. Најискрена: @sjdgo Најдрска: нема дрски. Најфина: @prominent ја забележав во моментално мојата омилена тема Introverts United има смирена енергија и баш ми остава таков впечаток на фино девојче.
Пред да го изложам моето величенствено мислење за феминките кои ја одбележаа оваа година, сакам да одржам мал говор Сите ние овде имаме оставено свој печат, и сите сме дале свој придонес, без разлика дали некому колективно сме му биле од помош, или само поединечно. Кога сме на "нашите" и овците во глава ни се на број, можеме сложно да помогнеме некому, патем и јас лично сум наишла на помош овде безброј пати На крајот од денот, кога ќе се исклучиме од виртуелниот свет, сме во реалниот, ама со научени задачи и искуства од овде, да не беше така не дремевме овде со години И за крај, ќе бидам најобјективна што можам, нема да гледам според дружба, љољ секоја година номинирам и феминки со кои не ми оди баш најдобро муабетот, ама им ја ценам интелигенцијата Најдобар модератор/ администратор: @cresa-jagoda , @Dust , @RainBow Најлош модератор: Ќе се воздржам, ама искрено нема баш и до толку лош, арнички се и останатите Најинтелигентна форумџика: @Briar Rose , @Someonespecial , @Lianna Anna , @Lella , @Nausicaa , @CameliaMiller , @Bender Rodriguez , @Doozy , @Oxymoron @theowndemon , @zhap4e @lovestoneddd , @KateKane , @WildMk , @Mishela , @LiliBoz , @Lilit Најдуховита: @stetoskop, @JollyGirl Најсериозна: @poenta , @nextredstyle Најтупаџика: Сите оние тролови што тупат за секс во пораки и по темите Најпровокаторка: @Bridget , ама рака на срце, умна е жената, не е провокатор без памет Најспамер: Оние што тупеа во темата за вакцини кога беа актуелни морбилите Најкреативна: @theowndemon Најстабилна во ставови: @Doozy @sjdgo Најлажга: Не знам таква, одамна немало лажги од типот на Мама25, Адина, КараМиа Најискрена: @Dust Најзаљубена: @prominent , @cresa-jagoda @Bubce38 @Ostaveniot Најобјективна: @Lianna Anna @zuto Најдрска: Има повеќе Најдиректна: @Gosh Најфина: @Purplelilac , @cresa-jagoda , @Peperutce1115 , @Amellie13 , @SeaMermaid , @duffi , @koritsaki , @Dream-Girl @Bitter-Sweet @Anabelle.Amorette Најинтересен машки член: @ЕденЧлен , @Billy Idol и Зоки кој патем не можам да го тагнам, не знам зошто Форумџика со најтапа смисла за хумор: Нема таква Форумџика во негативен поглед за цела година: Нема таква. Форумџика во позитивен поглед за цела година: @Peperutce1115 , @cresa-jagoda Најдомаќинка во Фемина Инстаграм: @eli25 , @Dust , @Natali.3 , @manako1 Најмодерна феминка: @IronLady , @joy1 , @Rose96 , @Ugly Duckling Феминки кои ми се во подем оваа година: @Blue.Sky , @Ambitious , @nightingale , @Cinnamon Bun , @Sejfullai , @MarigoldA ,@IM.TMKQ @Alisa22 Член кој ми недостига: @RAF Camora Најемотивни феминки: @mareane , @flower30 , @LejlaD НајДокторка феминка: @Annath , @Alishan30 , и тука спаѓа Бубче38( преку нејзиниот сопруг). Најмудра феминка: @referentka , @stetoskop @Bozica1980
За мене си и двете работи, си знаеш ти убаво Ти не туку си играј дрндупка, заљубена си сфати, да му е мерак на човек да те чита
Не сум форумџика со долг стаж и прв пат го правам ова. Од мојава 2 годишна редовност на форумот, ова се моите впечатоци: Најдобар модератор/администратор: @cresa-jagoda @RainBow @Dream-Girl Најлош модератор/администратор: / Најинтелигентна форумџика: @Briar Rose @Lella @Nausicaa @Someonespecial @Doozy Најдуховита: @Gosh @JollyGirl @John Snow Најсериозна: @poenta @nextredstyle Најтупаџика: @EvAngelos Најпровокаторка: / Најспамер: / Најкреативна: @theowndemon @Ugly Duckling Најстабилна во ставови: @lovestoneddd @KateKane @Nigredo Odor @Someonespecial Најлажга: / Најискрена: @WildMk @Nigredo Odor Најзаљубена: @prominent @Anabelle.Amorette Најобјективна: @Lianna Anna @Oxymoron Најдрска: / Најдиректна: @Alisa22 @Bridget @Gosh Најфина: @Someonespecial @Anabelle.Amorette @cresa-jagoda @Rama @Purplelilac @SeaMermaid @Peperutce1115 @Blue.Sky @prominent @ivi1987 @theowndemon @Doozy Најдосадна: / Најинтересен машки член: @Billy Idol Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Форумџика во негативен поглед за цела година: / Форумџика во позитивен поглед за цела година: @prominent Мислам дека ги опфатив сите што ми беа на ум. Некои од празните места намерно не ги пополнив, да не се навреди некој. Немам ништо лично против никого на форумов, па затоа некои мислења одлучив да си ги задржам за себе. Ви благодарам на тие што ме спомнавте.
Ќе се самоцитирам, јер ненамерно ги заборавив @Nigredo Odor , @Yowannty за Најинтелигентни форумџики. @minne992 феминка за најтурска музика. Исто и за најдомаќинка во Фемина инстаграм, ја испуштив @lovemme За најфина феминка: ги испуштив @Sexybaby86 , @Tajnaotrovna , @sanja.burgundy @sweet-cherry @Milobebence Најсилни феминки и мајки-лавици: @evangelina.ina , @galapce @Jas! , @sanjaeva Најбунтовни феминки(ама не баш во лоша смисла) @buba4e89 , @Tan4ence , @Feminka22
@Rama Same. Секоја година заборавам членови кои вистински вредат. Ама оваа година ако те заборавив во оваа тема, во номинации за најквалитетни форумџии не само што нема да те заборавам, туку и ќе те номинирам. Биди поздравена.