Најдобар модератор/ администратор : @Ketchup И толку Некои членови имам забележано по темите кои ми оставиле впечаток ама не памтам како се потпишани точно
Темата е од забавен карактер. Никому не течат солзи радосници, ниту пак верувам дека постои било каква емоција или амбиција врзана за градење анонимен имиџ. Скоро па е оксиморон ова, љољ. Тука сме сите главно за тепање време, релаксација, билдање виртуелно его од време на време. Темата е од хумористичен карактер без повисоко значење, и има уште илјада вакви низ сите забавни категории (катчиња). Ништо ново и неочекувано, simple as грав. Можеше да ја прочиташ и прескокнеш, but nah, зошто кога може да мрчиш и на сите да им се допаднеш поради тоа.
Исфрустрирана до врв Имам само една радфем книга прочитано во последната година, а читам 4-5 книги месечно. Да, стабилна сум со ставови, ама не се плашам од туѓи мислења, ниту да читам туѓи ставови, за разлика некои. (Да, на тебе мислам). Ќе се просветлиш кога ќе почнеш да читаш било што наспроти јутјуберите од типот на Shane Dawson и Jeffree Star.
Да . Мислам дека имам повеќе слики видено од тебе во модни критики , и ми се допаѓа стилот . Освен ако не сум те помешала со друга феминка ... Ако е така , се извинувам
[QUOTE="Bitter-Sweet, post Најдобар модератор/администраторdream-girl Најлош модератор/администратор:/ Најинтелигентна форумџикаsimonna.a Најдуховитa Piksooki Најсериозна:/ Најтупаџика:/ Најпровокаторкаwild.mk Најспамер:/ Најкреативнаtheowndemon Најстабилна во ставовиsomeonespecial Најлажга:/ Најискренаm: Најзаљубена:cresa-jagoda Најобјективнаcka Најдрска:/ Најдиректнаbabarada Најфина:kukla94 Најдосадна:/ Најинтересен машки член:eden clen Форумџика со најтапа смисла за хумор:/ Форумџика во негативен поглед за цела година:троловите Форумџика во позитивен поглед за цела година: @zalosna Ова се категориите од @Offspring која ја отвори темава во 2012 и традиционално си ја продолжуваме, а може да се дополни и нешто свое.[/QUOTE] Најмодерна joy1. Најнов интересен член на форум:nextredstyle
Овој период мене ми е најпозитивен во годината, го обожавам, и затоа во духот на новогодишните празници, ќе се обидам да не бидам лоша и да расположам некои ликови на кои се сетив, а да ми простат оние што ги заборавив. Нај неон: @Briar Rose Обожавам неон, а заприметив и таа, интересно ми е и кога раскажува и сликите што ги става и прави самата, во секој поглед интересна, необична и заприметлива. Нај лабава: @WildMk Ептен ми е кул, немам видено некој да ја изнервира ни па да се навреди за нешто па да напаѓа со психолошки анализи ко демек ко мала те злоставувале затоа сега ваква си, фрустрирана си во реалниот живот па затоа ова и слично ко многу што ми рекле ако имаме различно размислување, лабава си е, не е напната и знае да дебатира ко што треба, ок женска е. Нај лав: @DAngel Прав борец за женските права и секогаш иде контра со факти а не лупетања, се гледа дека е начитан и паметен лик, нека не те допираат негативни коментари, биди си оригинална каква што си! Нај креатива: @theowndemon Од мене не си покреативна ама прилично си Урбана и градска млада женска, немој никогаш да го изгубиш детето што си го носиш во себе. Нај фешн: @joy1 Се труди, следи, пази и ја сака модата, има изграден препознатлив стил, знам дека повеќе би и значело да е прогласена за најдобро облечена отколку најдобра мама Шала се разбира и знам дека нема да се налути за ова пошто исто е кул и знае да прифати и заебанција и критика. Јас на пример немам деца и ме мрзи пижами да соблечам сабајле, а таа со две деца средени дотерани, милениче и маж и секогаш средена и дома цут чисто (гледам од сликите). Нај тренди: @buba4e89 Иако е малце брза и избувлива, не можам да кажам дека нема сенс за се што е во тренд, шик и квалитетно. млада дама што не штеди да биде во чекор со трендовите. Нај млад лик: @Someonespecial @Dream-Girl Двете се супер млади дами, првата ептен е напредна во секој поглед иако некогаш се замара со глупости, ама поради се она што поседува ќе и простам за тоа, а вторава е онака млад лик што ми делува дека нема комплекси, си се замара со работи за кои треба да се замара млад човек, нормална и фина.. Нај став: @Gosh и @lovestoneddd Двете се од една страна ладни и резервирани, од друга забавни и смешни, имам некоја стравопочит спрема двете, никогаш не ги пропуштам да ги прочитам, мислењата иако често им се директни и без влакна на јазик, сепак се умерени, со стил и на ниво. И две дами на ниво. Нај сакам да ја читам: @Mishela Не се сеќавам каде, ама се сеќавам дека мислењето беше топ, составено совршено, граматички точно, поткрепено со факти, ама објаснето на свој начин, ептен ми се допаднаа и другите мислења, ми се допаѓа гледиштето на оваа членка, ми се допаѓа како разговара и каков речник има. Нај лепота: @senza.parole Еднаш лани ја видов и ми остана во памет како згодна ептен и убава, обожавам јас џинџери слабост ми се и затоа ми е онака во срцето хахах, иако често ми се лути и се напнува Немам мозок за други категории, имам пофални зборови и за @KateKane , ептен лик со душа, човечна и емпатична, во исто време и паметна и интересна за читање, @Annora е како другарка што секоја би сакала да ја има, големо срце и добра душа, ако доаѓаш накај Битола да пишеш , @gjoker4e исто сакав да ја читам ама не знам кај е, @galapce е една жена борец, напатена душа, и посакувам се најдобро од сега па понатаму, за лошо да не слушнеш повеќе... @Nigredo Odor интересна ми е и паметна, начитана и супер речник и одлична смисла за хумор, @piksooki ми е ептен љубезно и добро ликче, имам впечаток како надвор да им угодува на сите и омилена е.... Ќе си продолжам ако ми текне на некој друг...
И мене она ми оставила најголем впечаток во модни критики, ретко згодна и убава женска да допунам у категoрија Најлична: @BoaVista
Најдобар модератор/ администратор: @cresa-jagoda , @Dust Најинтелигентна форумџика: @Lianna Anna , @lovestoneddd, @Purplelilac, @nextredstyle, @Alisa22, @stetoskop, @Amellie13, @piksooki , @CameliaMiller , @KateKane, @Someonespecial Најдуховита: @Gosh, @JollyGirl Најсериозна: @Briar Rose, @Mantub, @nextredstyle, @poenta Најтупаџиjа: @EvAngelos Најдрска: @Bridget, @buba4e89 Најкреативна: @theowndemon Најстабилна во ставови: @Lianna Anna, @DAngel Најискрена: @WildMk, @Dream-Girl Најзаљубена: @cresa-jagoda, @Bitter-Sweet, @prominent Најобјективна: @Lianna Anna,@Dream-Girl, @Nausicaa Најдиректна: @lovestoneddd, @Lilit Најфина: @irrelevant, @cresa-jagoda Најинтересен машки член: @John Snow, @ЕденЧлен Најпровокаторка: @LiliBoz Најмодерна: @joy1 , @SuperGirl24, @BoaVista Сигурно некој заборавам, ако ми текни ќе допишам. Ве има еден куп супер луѓе! И ти благодарам @irrelevant за убавите зборови, многу позитивно ме изненади
Ај да излижам кај шо плукнав, и и јас да се вклучам во темава. Најинтелигентна форумџика: Ги има многу кои се страшно интелигентни... Нема да набројувам, си се знајте по то, која ја лајкувам често. Најсериозна: @poenta Најтупаџика: Јас. Најпровокаторка: Јас, @Bridget @Gosh @DAngel Најкреативна: @1209 @theowndemon @Natali.3 Најстабилна во ставови: @Nausicaa Најискрена: Јас. Најзаљубена: Јас Најобејективна: @Nausicaa Најдрска, најдиректна: Јас @Bridget @Gosh @DAngel Најфина: @Milobebence Не можам да одберам која ја одбележа 2019, пошто еден куп кои коментираат, допринесуваат да биде форумот она што е... И да ми е мене интересно де Кој знае што би рекол Фројд за сите 'Јас' и 'мене' кои ги напишав во постот
Најдобар модератор/администратор: @RainBow @Dust Најинтелигентна форумџика: @Briar Rose @Snow-Star @sjdgo @poenta Најдуховита: @simonna.a Најсериозна: @nextredstyle @IM.TMKQ @Nausicaa @sjdgo @Snow-Star Најкреативна: @theowndemon @Natali.3 Најстабилна во ставови: @CameliaMiller @Yowannty @Lianna Anna @RainBow @Mishela Најискрена: @Rama Најзаљубена: @prominent Најобјективна: @Feminka22 Најпристрасна: @Someonespecial @JollyGirl @Purplelilac Најдиректна: @buba4e89 @Gosh @Cka @Herrera @Bridget @Abeja Најфина: @Dream-Girl @cresa-jagoda @prominent @GoodGirl45 @Glossy-girl @Blue.Sky @srhsejbsk и уште многу други од ФМЌ Најдосадна: @GirlLove (извини, но постовите во СДК посветени на луѓето околу тебе се баш такви, досадни) Најинтересен машки член: @Billy Idol Форумџика во негативен поглед за цела година: @Lilit @Alisa22 Форумџика во позитивен поглед за цела година: @Д.Чобанова Најчитател: @violetblue Најсоветник: @IM.TMKQ Најфаворизирана: @Yowannty @joy1 Најсликар: @miss-bootylicius @1209 @art_la_mila Најготвач: @Dust Најкафеџија: @Dream-Girl @ЕденЧлен Недостигаат: @carangigia @Petra777 @RAF Camora @kolumnistot
Прв пат во 4ипол години на форумов некој да ме означи во темава, поготово за најобјективна личност.Искрено, изненадена сум што воопшто некој ме означил, па поготово ти, не сум знаела дека ме читаш. Почестена сум и мило ми е што сум оставила барем некому таков впечаток. Ти благодарам ептен се израдував иако е ситница.
За мене форумџии што ја обележаа оваа година се @Herrera @Billy Idol @prominent и @nextredstyle Можеби не се согласувам со нив во секое поле, но се активни доста годинава. Би ја споменала и @FreeMind пошто ја следам од лани, кога почна да пишува и имам чувство дека ептен е активна оваа година откако стана мајка. Сите споменати ги читам во многу теми, така да не би и дала епитети како најфина, најдружељубива итн. Само, позитивен впечаток ми оставиле годинава по темите како fresh faces на Фемина Форум