Па ајде да видиме како стојат работите. Најдобар модератор/администратор: Најлош модератор/администратор: Најинтелигентна форумџика: Најдуховита: Најсериозна: Најтупаџика: Најпровокаторка: Најспамер: Најкреативна: Најстабилна во ставови: Најлажга: Најискрена: Најзаљубена: Најобјективна: Најдрска: Најдиректна: Најфина: Најдосадна: Најинтересен машки член: Форумџика со најтапа смисла за хумор: Форумџика во негативен поглед за цела година: Форумџика во позитивен поглед за цела година: Ова се категориите од @Offspring која ја отвори темава во 2012 и традиционално си ја продолжуваме, а може да се дополни и нешто свое.
Најдобар модератор/администратор: Нема Најлош модератор/администратор: @Lella @black-angel Најинтелигентна форумџика: @bycicle @Amellie13 @*Amethyst* Најдуховита: @JollyGirl @nextredstyle Најсериозна: @Alisa22 @СуперДевојка Најтупаџика: @Mantub Најпровокаторка: @Mantub @LiliBoz Најспамер: / Најкреативна: @theowndemon @Herrera Најстабилна во ставови: / Најлажга: Врска немам Најискрена: @Herrera Најзаљубена: @prominent Најобјективна: Сите Најдрска: @Mantub Најдиректна: Јас се разбира Најфина: @Biljarkata Најдосадна: @Mantub Најинтересен машки член: @Yipman2 Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Форумџика во негативен поглед за цела година: @Mantub @LiliBoz Форумџика во позитивен поглед за цела година: @prominent
Најдобар модератор/администратор: @cresa-jagoda Најлош модератор/администратор: не знам Најинтелигентна форумџика: @Purplelilac @theowndemon Најдуховита: @edna_malecka Најсериозна: @Mantub Најтупаџика: @Vitaly Најпровокаторка: @hellocity Најспамер: / Најкреативна: @Ugly Duckling Најстабилна во ставови: не знам Најлажга: онаа со шпанскоиндискотурската серија шо ја измисли. Најискрена: ја Најзаљубена: @Herrera Најобјективна: / Најдрска: @buba4e89 Најдиректна: @KateKane Најфин/а: @Biljarkata @Billy Idol Најдосадна: / Најинтересен машки член: @Yipman2 Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Форумџика во негативен поглед за цела година: не знам Форумџика во позитивен поглед за целагодина: @Herrera
Најдобар моден стил: @joy1 @Ugly Duckling Најдобра шминка: @Dream-Girl @marama Недостигаат категории ќе надополнам понатака.
Најдобар модератор/администратор: @cresa-jagoda Најлош модератор/администратор: / Најинтелигентна форумџика: @Snow-Star @Purplelilac Најдуховита: @Herrera Најсериозна: @nextredstyle Најтупаџика: @Vitaly Најпровокаторка: / Најспамер: / Најкреативна: @theowndemon @Ugly Duckling Најстабилна во ставови: @referentka Најлажга: / Најискрена: @bicycle Најзаљубена: @Dream-Girl Најобјективна: @JollyGirl Најдрска: / Најдиректна: @lovestoneddd Најфина: @poenta @Biljarkata Најдосадна: / Најинтересен машки член: @Billy Idol @Ahoy Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Форумџика во негативен поглед за цела година: немам такви Форумџика во позитивен поглед за цела година: @KateKane @poenta + Најдобар моден стил: @joy1 @buba4e89 @SeaMermaid Најдобра шминка: @Dream-Girl
Најдобар модератор/администратор: @cresa-jagoda Најлош модератор/администратор: / Најинтелигентна форумџика: многу сте, намерно не ставам за да не ми се лути некој/а што не сум го/ ја ставила Најдуховита: @Herrera Најсериозна: @nextredstyle , @Mantub Најтупаџика: @Vitaly Најпровокаторка:/ Најспамер:/ Најкреативна: @theowndemon @IM.TMKQ Најстабилна во ставови: @nextredstyle @poenta @Purplelilac @Lella @CameliaMiller @Biljarkata Најлажга: / Најискрена: / Најзаљубена: @prominent Најобјективна: / Најдрска: @SugarHoney Најдиректна: @KateKane @Mantub @John Snow @lovestoneddd Најфина: @candy.cane @edna_malecka @eliesaab @GrimTheReaper @Bezimenka90 Најдосадна: троловите, a и тие што не знаат да водат дискусија; Најинтересен машки член: @Billy Idol @ЕденЧлен @Ahoy Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Форумџика во негативен поглед за цела година: / Форумџика во позитивен поглед за цела година: / Форумџија/ка со најдобар стил: @joy1 @Ugly Duckling @buba4e89 @mssuniquee Најдобра шминка: @Dream-Girl Најтехнолог: @Billy Idol @ЕденЧлен Најактивист/ка: @KateKane @Lella @DAngel @1209 Ако ми текне уште нешто, ќе дополнам.
Најдуховита: @NarCis@ Најсериозна: @Cosmi Најкреативна: @Shelea Најстабилна во ставови: @CameliaMiller Најискрена: @JuLleE Најзаљубена: @Bubce38 засекогаш тука Најобјективна: @Lilit Најдиректна: @LadyC Најфина: @JuLleE
Јас по свои критериуми за видувањата оваа година Најоткритие @Biljarkata Најфина @Bubce38 Најдуховита @NarCis@ Најмила @mal.ecka Најмногу ме израдува @green.eyes Најмои @danichap @joy1 @Bozica1980 @Doozy Најфорумџика @JuLleE
Треба да има и категорија Најверодостојни мислења врз база на Пријател на мојот познаник,втор братчед од таткова страна ,кажа дека...102% е точно
Најдобар модератор/администратор: @cresa-jagoda Најлош модератор/администратор: / Од кафе муабети. Најстабилна @CameliaMiller Најкреативна : @Ugly Duckling Најдобра шминка : @Dream-Girl Најфина : @LoveRain
Најдобар модератор/администратор: @cresa-jagoda Најинтелигентна форумџика: @Annath Најдуховита: @duffi Најсериозна: @Biljarkata Најкреативна: @Shelea Најстабилна во ставови: @Lilit Најискрена: @Mantub Најзаљубена: @prominent Најобјективна: @Alishan30 Најдиректна: @Milkiway Најфина: @Nefertiti. Најинтересен машки член: @Компир Манџа Форумџика во позитивен поглед за цела година: нема таква.
Најдобар модератор/администратор: @referentka Најинтелигентна форумџика: @CameliaMiller Најдуховита: @NarCis@ Најпровокаторка: bridget Најкреативна: @theowndemon Најстабилна во ставови: @Mantub Најискрена: @JuLleE @LadyC Најзаљубена: @Bubce38 Најобјективна: @Dust Најдиректна: @Biljarkata Најфина: "сектата" од 40ка Најинтересен машки член: @Peco Форумџика во позитивен поглед за цела година: @JuLleE Најдобра шминка: @marama @CameliaMiller Најмила: @Val-Dim @LejlaD @mareane @lunicka Најмногу ми фали: @stetoskop Најгрижлива: @danichap Најхерој: @zhap4e Најдобар стил: @joy1 Најхрабра: @bittersweet Позитивно откритие: @Herrera Најдобро готви: @flower30 Најхумана: @Doozy
Најдобар модератор/администратор: @cresa-jagoda Најлош модератор/администратор: / Најинтелигентна форумџика: @Ordinary Најдуховита: @stetoskop Најсериозна: @Mantub Најтупаџика: / Најпровокаторка: @Bridget Најфемина другарка : @simonka93 @CameliaMiller Најкреативна: @Dust Најстабилна во ставови: @Alishan30 Најлажга: / Најискрена: @LejlaD Најзаљубена: @Bubce38 Форумџика со најголемо срце: @simonka93 Најдрска: @Bridget Најдиректна: @Biljarkata Најфина: @TeddyGrey Најдосадна: / Најинтересен машки член: @Peco Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Форумџика во негативен поглед за цела година: / Форумџика во позитивен поглед за цела година: / Херој на годината : @zhap4e Најдобар готвач : @flower30 Форумџика со стил : @fana Форумџика на годината : @JuLleE Најмудра форумџика : @referentka Најдобра шминка : @CameliaMiller Најдраги форумџики : @mareane @LejlaD @Cka @LiliBoz Форумџики кои најмногу помагаат на форум по професија се дефинитивно: @Annath и @Alishan30 Најуникатна : @ivi1987 To be continued...
Најдобар модератор: @cresa-jagoda Најинтелигентна форумџика: @bicycle Најдуховита: @edna_malecka Најсериозна: @Mantub Најстабилна во ставови: @Biljarkata @Guns N` Roses @GrimTheReaper @buba4e89 @tinka-mace Најискрена: @buba4e89 Најзаљубена: @prominent Најфина: @cresa-jagoda Најтупаџика : @Tan4ence Најмногу ми фали: @Nightwish11
Ова ќе биде тешко Најдобар модератор/администратор: Најлош модератор/администратор: Најинтелигентна форумџика: @KateKane @theowndemon Најдуховита: @NarCis@ Најсериозна: Најтупаџика: Најпровокаторка: Најспамер: Најкреативна: Најстабилна во ставови: @referentka @KateKane @LunaGrey @Mantub @LiliBoz @DAngel @Annath @WildMk @Nausicaa @Yowannty @theowndemon @fana @duffi јеботе многу сте, сигурно пропуштив некоја Најлажга: Најискрена: Најзаљубена: Најобјективна: Најдрска: Најдиректна: Најфина: цела 40ка со исклучоци Најдосадна: Најинтересен машки член: @Ahoy Форумџика со најтапа смисла за хумор: Форумџика во негативен поглед за цела година: Форумџика во позитивен поглед за цела година: @Yowannty @JuLleE @Alishan30 @NarCis@ @LiliBoz и цела сектичка моја
Најдобар модератор/администратор: @kukla21 Најлош модератор/администратор: Најинтелигентна форумџика: @Alishan30 Најдуховита: @LadyC Најсериозна: Најтупаџика: Најпровокаторка: Најспамер: Најкреативна: Најстабилна во ставови: @Alishan30 Најлажга: Најискрена: @Brpbrp Најзаљубена: @Jana06 Најобјективна: @Mantub Најдрска: @Mantub Најдиректна: Најфина: @thelittle17 Најдосадна: Најинтересен машки член: @Peco Форумџика со најтапа смисла за хумор: Форумџика во негативен поглед за цела година: Форумџика во позитивен поглед за цела година: @Izzy_0504 @0ли @Jana06
На ниво на 40-ка, пошто не ги гледам во други теми: Најфина, вистински фина, не само кога и го хранат егото ко многумина - @LejlaD НајДама, ГоспоЖа пред која џентлмен капа симнува - @Val-Dim