Најдобар модератор/администратор: / Најлош модератор/администратор: @Lella Најинтелигентна форумџика: скоро сите. Најдуховита форумџика: @John Snow Најсериозна: @RainBow Најтупаџика: @Bratot Најпровокаторка: сите сме понекогаш,не можам да двојам. Најспамер: / Најкреативна: @theowndemon , @Blue.Sky Најстабилна во ставови: @John Snow , @theowndemon , @Billy Idol Најлажга: можеби дел од банираните. Најискрена: / Најзаљубена: @prominent Најобјективна: нема таква. Најдрска: @lovestoneddd Најдиректна: @DAngel, @KateKane , @Mantub Најфина: @Billy Idol , @Ahoy , @Ketchup , @theowndemon , @Amellie13 , @IM.TMKQ , @f.girl , @Peperutce1115 , @Blue.Sky , @pdb123 Најдосадна: / Најинтересен машки член: @Ahoy Најтапа смисла за хумор: / Најдобар моден стил: @joy1 , @Ugly Duckling , @buba4e89 Најдобра шминка: @marama , @buba4e89 , @Dream-Girl Најтехнолог: @Billy Idol , @ЕденЧлен Во негативен поглед за цела година: @Tan4ence Во позитивен поглед за цела година: повеќето од ФМЌ.
Најдобра шминка: @marama ,@marta993 Најкреативна: @theowndemon ,@1209 Најфин/а: @Amellie13 ,@Billy Idol Најдиректна: @prominent , @KateKane Најтехнолог: @ЕденЧлен ,@Billy Idol Мојата скромна листа.
Најинтелигентна форумџика: @CameliaMiller Најдуховита: @Lilit (кефир форевер) @Ordinary Најкреативна: @Shelea @theowndemon Најстабилна во ставови: @Mantub @DAngel Најискрена: @TeddyGrey @zhap4e @Bozica1980 @mareane Најобјективна: @Sexybaby86 @dunika @LivingGlam Најфина: @ivi1987 @0ли @Sienna_MK @Kate Rina 93 @LejlaD форумџики кои ми ја обележаа мене годината и кои многу ги сакам: @ivi1987 @Mantub @princess5 @CameliaMiller @Bubce38 @duffi @Alishan30 @zhap4e @happygirl @dunika
Нај души ми се @KateKane @LunaGrey @CameliaMiller Ама баш најјј Најкреативна @1209 Најдуховита @JuLleE @Ariel @NarCis@ Најфина @duffi @Alishan30 @ivi1987 @0ли Во позитива морам да ја спомнам и @Kaetana за нејзиното несебично, опширно помагање на сите кои сакаат на дојат. Најтеми се темите за слики од миленичиња, за бисерчиња на децата и за сосови за тестенини Сигурно заборавам некого затоа што има многу предобри членки на форумов.
Најдобар модератор/администратор: @Lella @Dream-Girl Најлош модератор/администратор: / Најинтелигентна форумџика: @KateKane @Purplelilac @Anabelle.Amorette @Doozy @Briar Rose @Lella Најдуховита: @JollyGirl Најсериозна: @poenta Најтупаџика: / Најпровокаторка: / Најспамер: / Најкреативна: @theowndemon @Ugly Duckling @SStasia @Blue.Sky @1209 Најстабилна во ставови: @KateKane @Nausicaa @theowndemon @pdb123 Најлажга: / Најискрена: / (I wouldn't know ) Најзаљубена: @prominent Најобјективна: @CameliaMiller @Lianna Anna Најдрска: / Најдиректна: @buba4e89 @Bridget @СуперДевојка @lovestoneddd Најфина: @Anabelle.Amorette @Blue.Sky @sweet-cherry @theowndemon @Peperutce1115 @nextredstyle @IM.TMKQ @candy.cane @ivi1987 @Ugly Duckling @Ambitious Најдосадна: / Најинтересен машки член: @Billy Idol Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Форумџика во негативен поглед за цела година: / Форумџика во позитивен поглед за цела година: @KateKane Најмногу фали: @Someonespecial @Animali Негативните категории ги избегнав, а од другите се надевам никој не испуштив ненамерно.
Spoiler Како прво одделенец на форумов, навистина ми е тешко да одредам која членка каде да ја ставам, а при тоа да не натрупам десетина во секоја категорија одделно Ова е прелиминарна листа и да, може да претрпи измени во скоро Најдобар модератор/администратор: @Dream-Girl @referentka Најлош модератор/администратор: / Најинтелигентна форумџика: @Lilit Најдуховита: @JuLleE @theowndemon @bicycle @Bridget Најсериозна: @poenta @DAngel Најтупаџика: @magnolija09 Најпровокаторка: / Најспамер: @Ева33 Најкреативна: @Ugly Duckling @theowndemon Најстабилна во ставови: @Lilit @CameliaMiller Најлажга: / Најискрена: @Herrera @bicycle @Biljarkata Најзаљубена: @prominent Најобјективна: @KateKane @Lilit Најдрска: / Најдиректна: @Bridget Најфина: @LiliBoz @bicycle @Annath Најдосадна: @Ева33 Најинтересен машки член: @Billy Idol Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Форумџика во негативен поглед за цела година: / Форумџика во позитивен поглед за цела година: @prominent @bicycle @Lilit @CameliaMiller @JuLleE @vitamina ... Форумџика на годината: @JuLleE Најмудра форумџика: @referentka @prominent @Lilit
Поздрав бек, истото важи и за мене кон тебе оваа година, вистинско освежување си на форум, мислам дека тебе те читав цела година . Иако, веќе не активна сум на форумов.... освежувањето кон тебе и икс други особи што коментиравме годинава се познаваат. Мене убаво освежување годинава ми дадоа и @bicycle @Mantub @Biljarkata @fana @LejlaD како најнови членови за 2020 .
hehehe "fala" eve od mene jas tebe te nominiram vo duri 2 kategorii najdosaden clen/ @Ahoy najtapa smisla za humor / @Ahoy
Иако сум тука од 2013, се активирав на форумов пред неколку месеци и сеуште не ве знам сите добро, па затоа мојата листа е кратка и за оваа година ми оставивте впечаток ваков: Најдобар модератор/администратор: @cresa-jagoda Најинтелигентна форумџика: @KateKane Најдуховита: @Bridget Најтупаџика: @magnolija09 Најкреативна: @theowndemon Најзаљубена: @prominent Најобјективна: @cresa-jagoda Најдрска: @Bridget Најдиректна: @Mantub Најинтересен машки член: @Ahoy @Billy Idol Форумџика во позитивен поглед за цела година: @prominent
Ни една година не ми било тешко да составам листа, а можда сум само уморна оти на секое прашање застанав и се скапав думање, кој, шо, каде. А, јас ќенкав дека ми се делат комплименти. Сите гледам да ги означам само во ЕДНА категорија така да ако се препознајте во поќе, а ве ставив во една, да знајте зошто. И уште нешто. Некои сигурно заборавив ама и дел изоставив само зошто не беа нешто активни, а мили ми се онака како членови иако година можи ги немам видено. Најдобар модератор/администратор: @Ketchup оти ми рече дека за мене ќе имал посебна категорија и ако не го означам нема да ме означи. Spoiler Али и надвор од то стварно го бива и секогаш ми реагира на сите „ЈАС ПАК ОБЈАВУВАМ 2410874 МИСЛЕЊА ЕДНО ПОД ЕДНО СПОЈ МИ ГИ ФАЛАЧАО“ Најинтелигентна форумџика: @KateKane @Purplelilac Најдуховита: @Biljarkata @Herrera Најсериозна: @Mantub Најпровокаторка: @Tan4ence иако вервам во проблематиките за кои ги збора без разлика дали се согласувам, провоцираат таква реакција на форум шо секогаш мора да интервенира модератор. Имам уште еден за тука ама ... баниран е хехехех. Решив годинава да не мешам банирани. Ах и се разбира, секој шо пополнува категоријава, вклучително и јас @theowndemon Најспамер: @brazilia Најкреативна: сите кои уствари комплетираа Inktober и кои учествуваат во неделните цртачки предизвици. Срце ми се топли дур ве гледам. @~Allure~ @Celltica @LadyLollypop @Alishan30 @Dream-Girl исто со нејзиното прво учество, ова е нахнадна мотивација аххахаха @IM.TMKQ @Frosty! @SStasia @Fantasy33 @Ugly Duckling @Leviosa2503 @raww @Luminary @theowndemon исто така се разбира. Ова нека е поттик уште поќе пати да цртаме заедно. Дали се гледа која тема ми е најмила од сите? Дали пркажувам пристрасност? Да. Хехе. Тие шо ги бива ама решија да не не дружат во темава: @Blue.Sky & @Amellie13 ви памтам дека уште ве нема. Најстабилна во ставови: @DAngel @Lella Најзаљубена: @simonna.a иако сум уште salty af дека касно дознав некои работи лани. Исто така @sweet-cherry не знам дали знајте, се дејтаме. Упс. Или само на Твитер ме дејташ, а тука не? Кажи ми совреме да знам на шо сум. Најобјективна: @Peperutce1115 @MagsDestiny @Nigredo Odor Најдиректна: @Angie1432 Најфина: @Biljarkata и иако годинава ретко ги среќавам, никогаш едноставно не можам да ги изоставам - @Rama @cresa-jagoda исто така и @Anabelle.Amorette Најинтересен машки член: @Ketchup обично сакам сите само во една категорија да ги спомнувам ама на Кечап му се лижам. Ако до 31/12/2020 не ме означи негде, се оградвам од категориите. Најгејмер: @f.girl @candy.cane @Fauhxy @Scott Weiland Ја наоѓаш само во игри: @tinka-mace Не знаев дека можиме да имаме заедничко ама имаме: @Vitaly Персонален советник: @Billy Idol и јас го советувам и тој ме советува. Да не испадни дека јас не советувам као ... суптилно признание си давам низ цела листа. ТЕХНИЧКИ study buddies оти ист јазик учиме: @Ahoy Един заеднички разговор ни е забар: @John Snow Можам да слушам за нејзиниот живот долго зошто е многу eventful: @Briar Rose #twinning: @Sejfullai @Ketchup сакам да го номинирам во уште една категорија. Припаѓаме во иста секта: @Ketchup сектата ни се вика веган пропаганда и пиење бруфен. И за крај, еве документ за регистрација:
Најдобар модератор/администратор: @Mishela Најлош модератор/администратор:/ Најинтелигентна форумџика: @KateKane Најдуховита: @Bridget Најсериозна: @Briar Rose Најтупаџика:/ Најпровокаторка: @John Snow (морав, некад си боцкало ) Најспамер: @brazilia Најкреативна: @theowndemon @Ugly Duckling Најстабилна во ставови: @Celltica @Cosmi Најлажга: / Најискрена: @martiiinna Најзаљубена: @Amellie13 Најобјективна: @Purplelilac @Peperutce1115 Најдрска: / Најдиректна: @Ketchup @СуперДевојка Најфина: @Amellie13 @candy.cane @tinka-mace Најдосадна: / Најинтересен машки член: @Scott Weiland Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Форумџика во негативен поглед за цела година:/ Форумџика во позитивен поглед за цела година: @f.girl @S.W.A.G @candy.cane