Кога ви ги прочитав кои ви се во позитивен контекст феминки не знам дали да плачам или да се смеам или користите сарказам ?
Најдобар модератор/администратор: @referentka @Dream-Girl Најинтелигентна форумџика: @KateKane @Lilit @Nigredo Odor @DAngel @zhap4e @Doozy @kravce @Bridget @LivingGlam Најдуховита: @fana Најстабилна во ставови: @Biljarkata @LunaGrey @KateKane Најдиректна: @Bridget Најинтересен машки член: @Billy Idol @Yipman2 @Peco Најфина: @LejlaD Форумџики кои најмногу сакам да ги читам: има многу ,но сепак ќе издвојам: @Lilit @zhap4e @Bridget @bittersweet @Biljarkata @LunaGrey @CameliaMiller @Herrera @Estranged @friendy Фемина инстаграм: @Dust без конкуренција Најдобар моден стил: @buba4e89 @joy1 @Ugly Duckling Најдобра шминка: @marama @CameliaMiller @Dream-Girl Форумџика во позитивен поглед на цела година: @zhap4e @Biljarkata @JuLleE Mој фаворит за форумџика на годината дефинитивно @zhap4e и @Lilit .
Најдобар модератор/администратор: не се замарам со ова годинава. Најлош модератор/администратор: со ова па ич Најинтелигентна форумџика: @CameliaMiller Најдуховита: @LadyC Најсериозна: Најтупаџика: @buba4e и онаа магнолија Најпровокаторка: @herera , сака да е Бриџа ама има уше мноооогу векни леб Најспамер: Најкреативна: @Billy Idol Најстабилна во ставови: @Cosmi Најлажга: @Magnolija Најискрена: јас Најзаљубена: јас Најобјективна: @FreeMind Најдрска: магнолија Најдиректна: @Bridget Најфина: @Dream-Girl Најдосадна: бубаче магнолија и Херера Најинтересен машки член: мојот де Форумџика со најтапа смисла за хумор: / Форумџика во негативен поглед за цела година: бубаче Форумџика во позитивен поглед за цела година: @Lilit @LunaGrey @Kate Rina 93 и посебна гушка за @LejlaD @Dentina
Најкреативна форумџика: Сите од Фото натпревар. Најдобар готвач: Сите од Фемина Инстаграм. Најголеми трошаџии: Сите од Што последно си купивте. Не сакам селекција да правам, затоа што сите сте креативни и инвентивни на свој начин
Се, се, ама ова ме пресмеа Лили. Моја најголема креативност последниве години е кога ќе спарам два пара различни пижами да личат на еден. Мислам дека има далеку покреативни луѓе од мене на форумов кои треба да се најдат овде.
Најдобар модератор/администратор: @cresa-jagoda Најдуховита: @tinka-mace Најсериозна: @GrimTheReaper Најспамер: @GirlLove Најстабилна во ставови: @Purplelilac Најискрена: @Dream girl Најобјективна: @bicycle Најдрска: @Mantub Најфина: @prominent Најинтересен машки член: @Billy Idol
Најтупаџика: Анжелика од Кројеша Најпровокаторка: Бригита од Ханиленд Најлажга: Фана, умира со години Најдосадна: Идедемја, дели ги на пасуси постовите Форумџика со најтапа смисла за хумор: јас, оти се самоцензурирам Форумџика во негативен поглед за цела година: не памтам толку долго Најчетџијка: Лилибоз Најwtf сакаше да каже авторот: Лилит Најокупатор: Демонка Најичкурнемеболи: ЛејдиСи Најмрч: Референтка Највеќе не ме лајкува, а сакам да ме лајкува: Чка Најбогдачува на свет: Витали Најнедругар: Џони Ич не мЕ е гајле ако се лутите, само да ви кажам.
Гушка бек ту ју. Која е Магнолија и зошто е толку озлогласена? Видов нема пишувано од 2017. Или повеќе ги има За мене годинава на фемина ( и лани) најмаркантни се од 40ка. Фино катче со фини особи и оние поинаквите- од Финска.