Невесто, дебели прсти. Ако сум те лајканала тоа било вака: пријави, откажи пријава, пријави ( иди у кураџ) откажи пријава, ми се допаѓа, фала курцу. Значи мака си имам.
Џони немој така. Знаеш не е убаво. Башка ни пријаше таму Башка си наше дете по струка и школија Башка интелегентен. Башка избеглица. Такви имаме и со добри камбекови. Јас имав камбек. Ама не беше нешто ептен фамозен. Ја ко појава бев доживљај. Е така исто и ти. @simonka93 не ти требаат 10 . Доволни ти се неколку на рака, а знам дека ги има и повеќе од неколку лепото моја. Ти си скроз уникатна и посебна.
Јас се чудам кој ме тагнал во темава, тоа стварно некој со кој ич ама ич не сум се дружела . Сепак тоа што сум прочитала од тебе (кога од време на време ќе излезам надвор од сектата ) ми било забавно и заслужило лајк
Фала на убавото мислење Јас само да додадам ... Во делот форумџики за кои сум имала погрешно мислење дефинитивно на листа : @Annath и @Cosmi
Искрено не се ни надевав дека некој ме има заприметено дека постојам на форумов.Ви благодарам дека сте се сетиле на мене .Сакам да ве читам низ темите,не ве лајкнувам ради реда,него ми се допаѓа начинот на кој е напишано,начинот на гледање на работите и сл.Често сум посакала да се приклучам во некоја тема,не дека немам свое мислење за нештата но,сум ,,поткасала ,,јазик,...Сепак подобро ми е дома,во мојата +-40,таму и да ме подберат помалку боли-се шалам
Најдобар модератор: @cresa-jagoda Најмодерна феминка: @joy1 , @mssuniquee Нафина феминка: @LejlaD , @mareane , @Tajnaotrovna , @mal.ecka , @Bitter-Sweet Најкултурна феминка: @Yowannty , @zhap4e, @Cosmi Најинтелигентна феминка: @Nigredo Odor , @Annath , @Dust , @CameliaMiller , @Biljarkata, @Purplelilac , @Someonespecial Најдрска феминка: @DAngel , @Bridget , @Lella Најинаетлива феминка: @Tan4ence , @Mantub Ноу хард филингс гајс
Искрено, не планирав да напишам пост тука, јер треба да испочитувам 231215 другарки, од кои некои кога само спомнав си побараа да ги има дури и во по неколку категории, а некои ко @theowndemon јавно ми се заканија(кенслнете ја), така да постов го пишувам под притисок. So... Најинтелигентна форумџика: @Lella. Ова дека ми решава математики кога ми треба за некој дизајн. Иначе има доста членки за кои сметам дека се интелигентни. Најдуховита: @Fauhxy. Fun fact за Фокси: Живее во меншн со базен и има многу пари. Најсериозна: @DAngel Најтупаџика: @DAngel и @Lella. Остајте ги темите за светски јавни личности на раат. We don't care. Најкреативна: @sweet-cherry и @1209 Најстабилна во ставови: Годинава сите сме лабилни. Најискрена: @martiiinna. Освен што е искрена, се рилејтнуваме на многу нивоа. Најзаљубена: @RoseRain Најдиректна: @GirlRose. Те имав ставено во категоријава уште пред ти мене да ме имаш ставено во истата, така да немој да мислиш дека те ставам само ради реда. Најфина: @candy.cane, @Amellie13 и @LittleChili Најскоцкана: @Angie1432 Членка со која имам најмногу inside jokes: @Nigredo Odor. Да не спомнувам, знам што ти прелета прво низ глава кога го прочита ова. Fellow инфлуенсерка: @joy1. Џој ја знам уште откако сум на форумов, меѓутоа до годинава не знаев колку прекрасна личност е. Најприземна: @Peperutce1115. Пеперутка исто така ја приметив годинава и ми има оставено убав впечаток. Членка која секогаш е расположена за celebrity gossip: @IM.TMKQ Bitmoji twin: @candy.cane Форумска канцеларка: @nextredstyle. Секогаш е упатена во секоја дешавка. Членка со која одвај чекаме да помине ситуацијава, да облечеме matching outfits и да одиме на журка: @f.girl Членка која го владее секој агол на Скопје и секогаш ме известува за нови места и слично: @Blue.Sky Најдобра тетка: @candy.cane Членка со која секоја конверзација ни е iconic: @Lella Skincare goddess: @pdb123. Скинкер индустријата треба да те плаќа. Членка за која сите мислат дека е најневиното суштество, а уствари е ѓаволот herself: @theowndemon Членка која секогаш ја очекувам во некоја вжештена дискусија: @CameliaMiller Hair goals: @Oxymoron Омилен fictional character: @Briar Rose Членка која може да ти создаде хронична глад: @theowndemon. Толкуцка *покажува со прстите* ми фали да те мјутнам на сите социјални мрежи. Најеко-френдли членка: @pdb123. Девојко, толку си задоволна од еко производите што ги користиш, или платена си за реклама? Турнеја на годината: @prominent. Годинава највеќе од неа имав нотификации дека коментирала низ сите теми. Членка која ја фати Yipman синдромот(се појавува од избори на избори): @Kukla994 И за крај уште еден fun fact. И јас сум модератор и веројатно никогаш сме имале лоша интеракција за да пишете: СиТе МоДеРаТоРи Не ЧиНаТ. И мислам дека со тоа ставам крај на листава. Доколку ви се допадна лајкнете, шернете ја на ваша најдобра форумска другарка и не заборавајте да ме заследите.
многу вистини, многу. @theowndemon мораш да признаеш ти парира Кечо со свечените доделувања на ,,Оскари".