@GrimTheReaper јас откако почнав да пишам на темава мислам како да ја дефинирам категоријата за тебе, ама еве би рекла дека си ми нај-love-hate-relationship на форумот Во суштина кога се караме се караме - перја летаат, кога се сложуваме, ептен се сложуваме, во суштина мислам дека сме ист калап, само јас имам помалце трпение од тебе да се убедувам со луѓево
Долго време мислев дека вие сте иста особа, а јас имам премногу испиено што читам 2 различни јузернејма. Ова сега ми е откритие на годината.
Да си го оправдам епитетот на поет или рапер или не знам што такво нешто, решив да одговорам на темава малце во ритам. Така да пробајте да си го израпувате текстов подоле за да ви биде уште поинтересен. (На крај ќе ги тагнам сите, пошо да не се изгуби тек, ритам и рима) Идеме Отворив ја Фемина Луѓе од цела топка земјина Чепкам така темине Па идам, од горе надоле Здравје теми рипам Во "правила" кликам Таму Реин читам Михајло држи ритам Членови на тимот гледам Кечо ја го следам Он е дечко фин во многу ствари ин И Јагода е океј, ама ме има на блок, еј Двапати и пишав, ич не ме прошиша Идам даље Кафе муабети си правам Нови теми да отварам Сакам ја да кажам: Ич не се замарам А таму, Бубаче и точаче Димн ги спамира Она никад не се бламира Рецитирам Инди си креира Една малечка со лектира Енџи не се дира Да не идат зборови фира Идеме во скриено катче Никој таму не плаче Слики од феминки има Грдото пајче приматот го зима Знам рима многу има Во убавина и мода идам Слабо таму читам Таму гледам ПиДи Скинкер отвори иди Она има постови долги види. На посветеност да позавидиш. Сингл, врски, секс Се чита све на екс Таму машки врие По некој мањак си се крие Али Вајлд ќе го открие Безименка со совети сече Мушки за уши она влече Џони, Лео, Компир, Скот екипа генг Да не пишам друг сленг Во фитнес тема тешка Ретко дискусија жешка Лолипоп е женска главна А Феминка по стомачни славна Еве Тане вежба сама Тука се ААКГ, Ф, Дореми, Хитана Тело се прави, плочки ко циглана Џентлмен те молам смени програма Уште некој ја да спомнам Еми и Стајли се многу фини Ама глеј отвори уста зини Ќе ти постават малце мини Откачена женска личи Кики Еф, Лилјана, Шери читам реплики. И така, стигнавме до доле Четот празно поле Кликам ја десно горе Касно е одјави се море. @Ketchup @pdb123 @theowndemon @Indiegurl @cresa-jagoda @DiCaprio @John Snow @Scott Weiland @Angie1432 @WildMk @LadyLollypop @Feminka22 @Ugly Duckling @AAKG @Tan4ence @RainBow @Mihajlo@Bezimenka90 @do-re-mi @Reina.Gitana @Gentle Man @kikkki @buba4e89 @bicycle @f.girl @nextredstyle @Amellie13 @sweet-cherry @Компир Манџа
Ќе велев поќе блекмејл материјал ама јавно си објавил. Добро е, моето рчкање нека не те спречва на патот да станиш Слаткар.
@Bridget не си ласкај, не си до толку. За психопат треба да си роден таков, не се тренира тоа. Инаку тебе би те гласала за најмрчојадец и најфацоплескач (зависи како ти е капата наклонета ) И за форумџика на година би те. Ако те стаат, ќе те гласам оваа година. @referentka не ја местете бре Бриџа беспотреба, она повеќе мрчи него што нешто прави. Знае да акне некад кај не треба, ама и ние знаеме де. Инаку коа е не е у, пред, по и во пмс - е супер женска.
@Bridget е супер. Има некоја доза на дрскост, ама тоа повеќе е стимпатично отолку лоши. Дала и добри совети. Добра е.
ниту те знам ниту те познавам Прв пат тука те гледам Те молам продолжи вака да однемаме дилема Ме пукна од смеа Ејјј ајромен напиши и една поема Креативноста не ти фали Ама понекогаш дај од рап не олабави ејј ојјј ејјј ојјј Ајромен рап си прави И со никого не се замари Пуштај дел по дел Форумџиките да се олабават на реп од кавги веќе ни е доста Ојј ајромен склопи ни една проста Од реп никад доста ој ајромен Склопи една гозба Ова вака набрзина, толку ми текна, искрено, искрено најинтересен пост за одбележување на годинава Продолжи така јо јо јо
Се пронајдов и јас означен на листите на неколку форумџии, па добив поттик и направив една пократка листа, од тие што повеќе сум ги среќавал изминатава година: Најдобар модератор: @Ketchup Најкуре: @Scott Weiland @John Snow @LadyLollypop Најобјективна и другачка: @flawless. Најсаркастичен/на: @GirlRose @Fauhxy @kikkki @Bezimenka90 Најкреативна: @theowndemon @Indiegurl Најлепотица: @GirlRose Најфина: @Amellie13 @sweet-cherry @flawless. Најдиректна: @Bezimenka90 Најнокти: @f.girl Најзаљубена: @prominent Најкласна: @nextredstyle Најрапер: @Ajronmen Најстајлиш кафеџика: @f.girl Најглутеус максимус: @LadyLollypop Најтрактат/состав пост: @pdb123 (со последниот пост дефинитвно) Највеган: @theowndemon @Ketchup Најмузички дијапазон: @Rioers Најмодна икона: @BoaVista @joy1 Најуфо: @Acronia
И ја тебе не те знам Витамина, а гледам долго си на Фемина За запознавање има многумина, а ти продужи шири ведрина Мило ми е шо те инспирирам. Онака, на шала си креирам. Сега тебе те цитирам. Вака умот го рекреирам. Се надевам и на друга тема ќе се сретнеме, ритам и рима да вметнеме, мислења да дополниме. Браво за текстот Витамина, не си Каролина али имаш вештина.
Како на училиште песна за учителката ко пишевме: Учителке моја, убава ко слика, од вас секогаш добрина блика. Или натпреварувач кај Лила, убава како самовила, нежна како свила. Мајтап, умрев да не пукниш.