Најпрвин категории out of the box: Највредница @flower30 Нај Бри @ALISA0000 Најсталожена @andrejko82 Нај повратник @Mantub Откритие на годината @Guns N` Roses Али ти маче, најбоља си, види сад: Најинтелигентна форумџика: @WildMk Најдуховита: @WildMk Најсериозна: @WildMk Најтупаџика: @WildMk Најпровокаторка: @WildMk Најспамер: @WildMk Најкреативна: Најискрена: @WildMk Најзаљубена: @WildMk Најдиректна: @WildMk Нотификации стигнуваат само на првите 5 тагнати, не знам шо фичур е тоа
Најинтелигентна форумџика: @KateKane Најдуховита: Исто @KateKane, кога и да видам некоја вест со Мицко, одма ми текнува на твоите мемиња Најтупаџика: Сите „борци за слобода“ што нѐ просветлуваат нас „експерименталните глувчиња“ во темите за вакцини, протести и бојкоти... get a life. Плус @EvAngelos стандардно. Најспамер: @Grimlinko Најкреативна: @theowndemon Најстабилна во ставови: @Srckata28 Најискрена: @WildMk Најзаљубена: @prominent Најобјективна: @theowndemon Најдрска: @Kimberly11 Најдиректен: @staycalm Најфина: @Dream-Girl и @Amellie13 Најмодерна: @Ugly Duckling Најмногу фали: @Purplelilac Најинтересен машки член: @Ketchup и @Billy Idol Форумџика со најтапа смисла за хумор: @INNERBEAUTY Форумџика во негативен поглед за цела година: Пак ќе речам - оние што посветено и квалитетно се напнаа со антиваксерски fearmongering, па и со трансфобија по некои теми. Нема да издвојувам никого, ама вака на враќање после пауза или поретко наминување, оваа атмосфера баш ми остава лош општ впечаток за форумот. Форумџика во позитивен поглед за цела година: @KateKane и @theowndemon - девојки од кои може многу да се научи
Не бе па ти, само храна за его денес давам, нешто расположена сум @Feminka22 ти нај-туристички посетител си годинава, сад ме видиш-сад ме не видиш. Категорија омилено форумче, немам таква бе...
Не сум видела. Извињавам се Биљо. @WildMk јас те бранам а ти ми се контраш. Ццц не оди така таа работа.
Најдобар модератор/ Администратор @cresa-jagoda и @RainBow Најобјективна @Feminka22 и @WildMk Најлажга @buba4e89 @Lejla1995 .
Можеби би можеле овие од Фемина да организираат еден настан, налик на твитер награди, па да има гласање предтоа, па да дадат по некоја плакета.
Прво најфит друштвото ќе го спомнам @do-re-mi @f.girl @The Saturdays @Reina.Gitana @Feminka22 @Gentle Man @Stark Најчитател @Emotional123 Најубави модни комбинации: @Ugly Duckling Најкул форумџика: @elimkd Најсериозна, тврдоглава и дрска во дискусии: @Аргентина * Најтупаџики: @Biljarkata @WildMk Најпровокаторка: @Bridget Наjкавгаџика: @buba4e89 Најкреативна: @♡BuBaLe♡ Најзаљубени во себе: @Rioers @buba4e89 Најискрена: @GirlLove @edna_malecka Најдиректна: @Feminka22 Најфина: @KittyAgnes Најпартиски обоен: @Bratot Најнервозен: @staycalm Најтапа смисла за хумор: @The_Boss Негативен поглед за цела година: @staycalm Позитивен поглед за цела година: @KittyAgnes Ако се присетам не нешто плус, ќе додадам
Категоријата за јадење што е на Фемина, на неа мислев.. Знам дека иако поретко, ставаш многу добри слики таму.
Таму какви јадења и какви слики има, ехеее, умот да ти зајде. Ама Ок. Фала ти у секој случај. Ствар на укус ваљда
Да ти кажам не ги читав сите кои си ги ставила, ама и јас себе би се ставила во овие две категории Мислам и таман тоа ми е целта на форумов горе долу Туку која беше таа со нозете што ги ставаше, демек шетај, @magnolija09 / @999 . Дефинитивно најтупаџика, дури и тоа не знам дали заслужува, може нешто како најдосаден член. За другиве ќе размислам
Најдобар модератор/администратор: Никој не ми оставил ок впечаток Најлош модератор/администратор: тиe со кои сум имала некакво искуство се катастрофа Најинтелигентна форумџика: @KateKane @theowndemon први на памет, како ќе ми текнува ќе се дополнувам Најдуховита: @GirlRose жено сарказмот ти е врв значи Најсериозна: никој не ја сфаќам сериозно на форумов, така да немам.. Најтупаџика: има многу тука, треба посебно мислење за нив Најпровокаторка: @Bridget кога е во елемент. Да се разбереме за мене ова е позитивна категорија Најспамер: @magnolija09 / @999 Најкреативна: @flower30 Најстабилна во ставови: не знам Најлажга: не знам, а и не се замарам, виртуелни ликови секако може да се лажговци и без да знаеме Најискрена: не знам, види објаснување погоре Најзаљубена: не знам Најобјективна: @theowndemon Најдрска: Јас Дел еден завршен. Ќе следи дел два