Нема потреба од тагнувања, сами си се сместивте во соодветните категории Како успевате секаде да се скарате @Celltica Најдиректна, најискрена, па и најдрска ако сакаш, ју го грл Една од моите омилени феминки. Најстабилни во ставови ќе ги спомнам @MarijaMi90 @Dust @Mantub @KateKane @Feminka22 @Angie1432 и сигурно има уште некоја, со некои мислења секако не се согласувам секогаш ама со задоволство ги читам.
Остај тоа што те провоцирам @buba4e89 те сакам баш си ми мила Иначе прв пат ме спомиња некој во ваква тема ми значи.
Ауу фала Јас за тебе немам концизна категорија од овие горе, некако ми се шкрти, ама ќе пишам лик на форумот што ќе ти ускокне секогаш кога имаш прашање или ти треба совет од зад кулиси, без после да се прави и кити како е некоја најфина. Сме се согласувале и не сме се согласувале по темите, сме се рчкале, ама небитно, секад знам дека можам да ти пишам и да ми помогнеш со совет, а секако и обратно, иако не се ни знаеме. Е затоа имаш мое големо почитување
Пост за фалење: Нај био-ориентед, хемија фри, органик итн итн фаминка @Biljarkata Ги знае сите хемии и штетноста на истите Мене си ми баш кул лик на форумов. Секад може да си најдам тема на муабет со тебе. @KateKane форумска симпатија, работам на случајот да ја ќарам @Ahoy најФилипче на форумот, ама човек што ќе ти се најде за прашање/совет. Исто најевровизиски експерт на Фемина. @LejlaD можам комотно да кажам лик со огромна толеранција и почит спрема други членови, секогаш внимава како се изразува, да не навреди и слично. Тотално спротивно од мене, ама почитувам кај наоѓаш трпение за сите, баш си ми кул. @flower30 најкреативна и највредна, нај-лиги-ми-течат од нејзините слики Знаеш дека многу те почитувам. @GirlRose Исти забеготини сме јас и ти знаеш дека посебен лик си ми @Ugly Duckling Најстилска форумџика Ќе следат уште постови за фалење, ама и такви за ругање
Најинтелигентна форумџика: @Celltica Најдуховита: @GirlRose @Bridget @KateKane Најсериозна: @Annath @WildMk Најтупаџика: @INNERBEAUTY Најпровокаторка: @Bridget, ама на супер начин Најспамер: @mKdevojce Најкреативна: @Amellie13 Најстабилна во ставови: @Celltica @Annath @referentka Најискрена: @JuLleE @KuklickaSk @mareane Најобјективна: @Celltica @JuLleE Најдрска: @bicycle (во позитивна смисла ) Најдиректна: @Bridget Најфина: @LejlaD пре, пре, префина ии, @Frosty! и @mareane исто така. Најдосадна: @Cosmi Форумџика со најтапа смисла за хумор: @Grimlinko Форумџика во позитивен поглед за цела година: @GirlRose Форумџика која недостасува: @CameliaMiller *може да подлежи на промени и/или дополнувања
@Cosmi најрепортер за Фемина од Хрватска @Nausicaa најексперт за серии, те следам што пишуваш да ми дадеш идеи кога не знам што да гледам. Освен тоа, тотално објективна и разумна, би сакала да те читам повеќе, може и пишуваш ама јас слабо доаѓам последно време @theowndemon меѓу најкреативните, најобјективни и со најаргументирани ставови. @ForeverYoung ми е нај spirit animal на форумот, мислам дека се што мислам она пишува. Истото можам да го кажам и за @Frosty!, многу кул сте ми двете. @Tea678 комплет со другарките натуралисти не знам кои беа, најтупаџики и најнаметнување правилност на животен стил на форумот. Па ајде да си дочекаме во новата година на други теми и нешто друго да ве прочитаме на повеќе теми што не се вакцини и бојата на сладоледот била штетна.
Панаѓурот почнал гледам Вака од прва ќе ги ставам @Biljarkata и @Cosmi пошто најмногу коса од нив ми се крева И откако ја ставив @WildMk во игнорирани членови и голема разлика ми направи опцијата, се мислев и за нив две, ама ќе потрпам уште малку Многу смајлиња за негативен пост, нели? За почеток доста е.
Не ја дирајте @buba4e89 бе ало. Како љубители на кафе, би сакала да пиеме заедно по едно моча у Старбек.
Најдобар модератор/администратор: / Најлош модератор/администратор: / Најинтелигентна форумџика: / Најдуховита: / Најсериозна: / Најтупаџика: / Најпровокаторка: / Најспамер: / Најкреативна: / Најстабилна во ставови: / Најлажга: / Најискрена: @buba4e89 Најзаљубена: @WildMk Најобјективна: / Најдрска: / Најдиректна: / Најфина: / Најдосадна: @Celltica
Мојот камбек на форумов беше оваа година. Кратко време сум тука ама за некои членови можам со сигурност да кажам дека се луѓе шо се осеќам ко да ги знам цел живот. Искрено, баш и не наидов на негативни ликови досега. Најдобар модератор/администратор: @cresa-jagoda Најлош модератор/администратор: Најинтелигентна форумџика: @KateKane Најдуховита: @ушко , @edna_malecka Најсериозна: @Emotional123 , @Mikha4 Најтупаџика: Најпровокаторка: @999 Најспамер: @999 Најкреативна: @theowndemon , @IM.TMKQ Најстабилна во ставови: @Celltica , @Cosmic Girl Најлажга: Најискрена: @buba4e89 , @elimkd Најзаљубена: @prominent Најобјективна: @Guns N` Roses , @Angie1432 Најдрска: @Bridget Најдиректна: @Bridget Најфина: @WildMk , @Reina.Gitana , @Biljarkata Најдосадна: Калимеро Најинтересен машки член: @Billy Idol Форумџика со најтапа смисла за хумор: Форумџика во негативен поглед за цела година: @x-MajaEsposito-x Форумџика во позитивен поглед за цела година: @Осе (не знам зошто, така ми делуваш ) Би додала уште неколку категории по теми за најангажирани членови: Совети за лице: @buba4e89 , @koritsaki , @IM.TMKQ Ковид истражувачи и известувачи: @Ahoy , @Cosmi , @INNERBEAUTY Јадење: @nextredstyle Совети: @WildMk , @Cosmic Girl
Најинтелигентна: @Biljarkata Нај нај најзабавна и најдобронамерна: @WildMk Најдрска: @Bridget Најфенси: @joy1 @macka91 Најшопингхоличарка: @buba4e89 Најопседната со секс: @WildMk Најпрактична и директна: @ALISA0000 Најопседната со религија: @Аргентина * Не има секакви, ама какви сме, такви сме, забавни сме, тоа е најбитно.
Дојде време и јас да се произнесам. Веројатно поќе од еднаш ќе пишам пошто малку сум расеана ама ќе го биди. И не само то, не сум при време да ми притекни уште нешто. Ама сум многу надежна дека ќе има дел 2 со мои категории. Не дека и тука нема мои категории ама ај. Најинтелигентна форумџика: @pdb123 @KateKane @Someonespecial @Lella веќе мислам ми се стандард. Додуша во последно со ПДБ ( жити името) поќе зборам во последно па сега прв пат ја додавам и не сте веќе свето тројство, сега сте свето четворство. И речи фала дека си во првата категорија оти знам дека црвена ти е омилена боја а знајш дека каква и шема на бои да почнувам со црвена почнувам иако е ију боја. Али генерално, паметни чупиња, аргументирани, мили. Сите ч е т и р и. Најдуховита: @nextredstyle јас до скоро сега не знаев шо хумор лежи во девојкава. Следна на листата на запознавање форумџии ми е. Сечи- печи. Паметен хумор. Најтупаџика: неќам да означам ама сакам да означам ... еднаш влегов во корона темите, па тоа теории на заговор па тоа плукање, па вреѓање. Сите шо сте таму. Дури и вие шо ве сакам по малку. Али по малку само шо ве сакам, ако тупите таму не сте за многу љубов. Најпровокаторка: @theowndemon ова е интроспекција која другите можеби не ја гледате. Најспамер: @WildMk sorry love, ова не значи дека помалку те сакам. Најкреативна: @Blue.Sky пошто мелем за очи ми е ко ќе постира нешто, дали било насликано, дали е фотографија која ја прај. Нема врска. Најстабилна во ставови: @buba4e89 сите подеднакво ги хејта and gurl, то заслужва респект. Конзистентноста е клуч. Хххх лошо преведов. Најнрд: @pdb123 ултимативниот нрд под рака со @Lella да можев со цвеќе ќе ве одделев. Најлажга: @pdb123 пошто кога ѝ дадов сник пик да види дека е во најинтелигентни и дека ѝ го ругам името ми рече дека не била за таму. Мрш. Најискрена: @Ketchup cuz boi ur on fire. Најзаљубена: @Dream-Girl кога и да читам ФМЌ спомнува либе, to be fair немам читано ФМЌ некое време, па читав некој ден па пак не читам ама ми сфаќате поентата. Чек чек бриши леле, јас, јас @theowndemon јас сум најзаљубена и си ја сакам жена ми шо дефинитивно не ја изневервам и не ме разведи на играта оти не ѝ праќав пари. Љубовта на мојот живот: @sweet-cherry врати ми се мори. BFF4life: @Scott Weiland денот не ми трга ако не му посакам убав ден. Еве и јавно, имај убав ден bestie. Најобјективна: @nextredstyle и ако некој е изненаден од ова check yourself. Најдиректна: @DiCaprio AHAHHAHAHAHHAHAHAHHA и @John Snow AHAHHAHAHAHHAHAHAHHA ќе кажвав оти ама чварчиња мои само тука ќе ве клам и ќе се смеам. Најклета мајка: @pdb123 ѝ кажвав кој кај клавам и ме избрка поќе да сум пишела тука место таму. *се криви налутена* Најфина: @Bezimenka90 и то мислам со годините си иди, онака старејш и сфаќаш дека се поминва и животот течи и дека е убо да си фин и да се опкружиш со фини луѓе околу тебе. Најинтересен машки член: @Ajronmen ко је другари сме ама не прам нова категорија за тебе лично туку ќе си исполнам ветување, една екстра доста ти е (скролни долу). Непребол: @Vitaly една година помина ... Негативна категорија за непријатели на Ајронмен: @buba4e89 е едина шо ја знам за тука, другите допишете се, не знам со кој се се кара овај. Го учам „Ајронче, не се карај со сите значи, не биди ваков не можам до без крај да те бранам“ ама ете ти. Со сила можиш да земиш. Не можиш со сила да дајш. За било какви печатни грешки крива е @pdb123 оти јас не можам да се замарам.
Во тура два вие ќе бидите во најнеочекувано пријателство. Ова го пишам за ако заборам да ме потсетите.